|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Guest
|
Ello Lantan ja tez szukam ekipy na nowego serva
. Mozemy wbic razem ale trzeba skolowac przynajmniej z 20 polakow zeby zalozyc good gildie.. i jak juz to sie uda to expimy hard zeby zadna inna gildia nas niewy***ala z serva. aa i jeszcze jedno jak jusz dobieramy ludzi to zeby zabardzo kozakow niebylo bo przez to mozemy upasc Lanton napisz ena gg jak bedziesz dostepny![]() |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Dębica
|
Cytuj:
![]() Ci którzy już teraz deklarują ownowanie serwer... hm no cóż, życzę powodzenia ale ja zostaje (idę xP) z _thor ' em |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiekszosc Morgany w tym ja wyberiamy sie na nowy server. Idziemy na drugi niemiecki pvp wiec jesli chcecie "opanowac" server to lepiej tam nie idzcie bo nie potrzeba nam takich ludzi -_-
Ostatnio edytowany przez Aristo~ - 20-05-2005 o 13:56. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik forum
|
Hm. No więc jeśli chcemy się wszyscy spotkać na nowym serwie ( a chcemy? bo chyba o to chodzilo w tym topicu ) to ustalmy że wbijamy się na serwer z fajniejszą nazwą ^.^
...joke wbijmy się na 2 niemiecki pvp, co wy na to? |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: B-wo City
|
Cytuj:
Co do morgany to właściwie Avis strasznie kozaczyło (najlepsza gildia na serwie, anglicy i szwedzi w większości)- dostałem hunta za to że expiłem na Tombach . Myśle że najlepiej byłoby gdyby nasza gildia była pokojowa. |
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone
|
Cytuj:
) a i jeszcze 1 ja z nikim niezaczynam wojny , chyba ze szwedzi wypowiedza to bede walczyl chodzby mnie mieli zrookowac to tyleOstatnio edytowany przez Lanatan - 20-05-2005 o 14:47. |
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: poznan
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
ja na e-PVP nie idę, nie ma bata. Aha i co do serva bo w końci nie wiadomo czy wyjdzie jeden czy dwa niemieckie PVP wię cproponuje żeby napisać w tym topicu od razu po powstaniu servkow, napisanie nazwy serva na który idziemy
![]() |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
|
Robimy Glidie
mam Logo Mam nazwe tylko potzreba ludzi Nieumie wklejać na forum Zdjęć więc loga niepokarze (a jest warte obejrzenia , Kumpel odwalił dobrą robote ) Glidia nazywa sie Saint Devils, Rangi juz wymyślone Zgłaszajcie sie na gg <6270872>Ostatnio edytowany przez Lanatan - 20-05-2005 o 19:06. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
|
I trzeba się umówić konkretnie, który serwer, kto idzie, żeby nieporozumień niebyło. Mam nadzieje że zgłosi się was duuużo
. (Zgłaszajcie się ci którzy mieli jakieś przyzwoite lvle )PS. Gadajcie na gg nawet jak niedostępny jest Lanatan, (bardzo często siedzi na niewidocznym) jak coś to na moje gygy. Ostatnio edytowany przez Shins - 21-05-2005 o 19:47. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
|
Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem z 20 ludzi, których poznali przez forum i to tydzień przed powstaniem serwera
. Wiesz jak wyglądała by wasza pierwsza wojna? 3/4 ludzi nie bedzie mogło akurat grac, albo komp im sie zepsuje...A propo...nie liczylbym ze nie powstanie serwer non-pvp...bowiem został już tylko 1 niemiecki serwer ze statusem "normal" (reszta jest "full"). Osobiscie mam juz dosc serwerow pvp (pozdro w szczegolnosci Isara, Valoria & Elysia), bowiem mam swoj honor i nigdy nie tancze jak mi zagraja. Z niecierpliwoscia czekam na serwer non-pvp .
|
|
|
#54 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
jeśli niebyło by serwera PvP to byłbym zmuszony skończyć z tibią. Moim zdaniem serwery Non-pvp tracą wiele uroku gdy czasem niemożna kogoś uderzyć Co do tego " Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem" to mam nadzieje że niemuwisz o ekipie Lanatana -.- .Ostatnio edytowany przez Shins - 22-05-2005 o 23:02. |
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
|
Właśnie shins
. Ja na non-pvp nieide denerwuja mnie takie servy na rooku rook na mainie rook (taka przenosnia , niedowalać sie do tego ) idzie sobie taki 100 level z lootem z dli naprzyklad podchodzi 8 lev , kradnie mu cos z loota tamten nic mu niemoze zrobic. albo inny przyklad expisz se na rotach przychodzi jakis noob i wpier.lalala ci sie w expa a ty co mu robisz ? mowisz ze go shakujesz ? więc ja ide tylko na server normal pvp PS. ale głupio po formacie ![]() |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ps. nie mowie ze nie bedzie serwera pvp, ale non-pvp tez prawdopodobnie bedzie ![]()
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
|
w sumie non pvp dawno niebyło , ja ich nielubie i na pewno na taki niepujde. TYLKO zeby niezrobili 1 niemieckiego non pvp i 1 niemiecki pvp enforced a 2 amerykanskie normal pvp bo na amerykasnki nieide (lagi) a na Epvp i NonPvp niepujde bo nielubie
niech tylko poprawie ocenki i bede szpilal 24h na dobe nieno az taki maniak niejestem ![]() |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik Forum
|
e-pvp nowego juz prawdopodobnie w ogole nie bedzie. cipy nie widza zainteresowania dotychczas powstalymi
|
|
|
#59 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
|
|