| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 02 2004 Wiek: 36 Posty: 292 | Oto 3 fajk movie. Tym razem od początku wiadomo, że to fake: http://gniew_mroku.w.interia.pl/rares.rec i dla pana któremu nie chodzą linki z _ w środku: http://rapidshare.de/files/1891767/rares.rec.html komentujcie... aha, co do wolfów: nie wiem czemu, ale ciągle atakują wszystkie w tym samym momencie. @czepek(czOpKeRs): kombinuję co dalej. Jak wymyślę jak sie za nie zabrać to lepsze będą. 
				__________________   Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 21-05-2005 o 14:05. Powód: link zly | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 01 2005 Posty: 130 Stan: Aktywny Gracz Imię: Larin Lurini Profesja: Paladin Świat: Candia Poziom: 60 Skille: 87/74 Poziom mag.: 16   | faaaajne(tylko szkoda że nie prawda) 
				__________________  Firefox i tylko on | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Guest Posty: n/a | ładnie wykonany fake.rec hehe chcialbym miec takie rary ;/;/;/ | 
|   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 10 2004 Lokacja: Zgorzelec Wiek: 35 Posty: 453 Stan: Na emeryturze   | najs najs najs..... ale takie fejki zaczynaja byc noodne... 
				__________________ |||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 17 05 2005 Posty: 147 | gratz lol    | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 01 2005 Lokacja: Poznań Wiek: 35 Posty: 369 Stan: Aktywny gracz Imię: Sir Kaczor pierwszy Profesja: Elder Druid Gildia: Allance of justice Świat: Danubia Poziom: 30 Poziom mag.: 36 | A nie zastanawia JAK ty to robisz... 
				__________________  Widzisz białą ramkę? Pozbądź się IE i zainstaluj Operę bądź Fire foxa   | 
|  |   | 
|  | #7 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 01 2005 Lokacja: III RP Wiek: 79 Posty: 800 | Cytuj: 
 ots for tibia 7,4 
				__________________  24 15 43 44 15 32   33 11 24 31 15 35 43 55 54    | |
|  |   | 
|  | #8 | 
| Nieobecny. | Są też inne sposoby. | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 10 2004 Lokacja: zapomnialem :P Posty: 163 Stan: Aktywny gracz Profesja: Knight Gildia: nie ma Świat: Harmonia | sa tez inne sposoby jak na przyklad podmiana sprita ( nie zastanawia cie dlaczego nie klikal zeby zobaczyc opis ??) 
				__________________ POZDRO MISHELL _____________________________________________ wlasnie tracisz okolo 10 sekund na przeczytanie mojego podpisu | 
|  |   | 
|  | #10 | |
| eX Moderator Data dołączenia: 31 01 2004 Posty: 865 Imię: Dabeek Profesja: Elite Knight Świat: Calmera Poziom: 100 | Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 01 2005 Lokacja: Poznań Wiek: 35 Posty: 369 Stan: Aktywny gracz Imię: Sir Kaczor pierwszy Profesja: Elder Druid Gildia: Allance of justice Świat: Danubia Poziom: 30 Poziom mag.: 36 | Jak kurde może być OTS, tibiCAM OTS nie przyjmie, tylko ten drugi prog Tibicamopodobny. 
				__________________  Widzisz białą ramkę? Pozbądź się IE i zainstaluj Operę bądź Fire foxa   | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 07 2004 Lokacja: Odległa Galaktyka Wiek: 35 Posty: 743 Stan: Na emeryturze Profesja: Master Sorcerer Poziom: 103 Poziom mag.: 60   | Mniam, nice fake. Jak ty to robisz? Edytujesz i zmieniasz kod pliku *.rec? Ciekawe... podziel się z nami swoją wiedzą i napisz poradnik, będziesz sławny   
				__________________ ..:  May the Force be with You! :.. | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Born to Ban Data dołączenia: 04 06 2004 Lokacja: inny wymiar Wiek: 38 Wpisy bloga: 7 Posty: 2,783 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dwimeron de'qel Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 88 Skille: 87/62 Poziom mag.: 18   | Co to to nie. Gniew, nie ujawniaj tej tajemnicy. Zostaw to dla siebie, bo inaczej zaleje nas fala tematów: Demon 8lv style. Świat nie jest na to gotowy. i tak już filmy straciły na wiarygodnośći po twoim spike sword faku. 
				__________________ Poniższe zdanie jest fałszywe Powyższe zdanie jest prawdziwe. | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 02 2004 Lokacja: Raczej Chyba Ziemia.        Liczba postów: 1,783 Wiek: 34 Posty: 274 Stan: Tutor Imię: Game Master Profesja: Brak (Rookgaard) Gildia: Nie gram już Świat: Aldora Poziom: 2 Skille: 10/10 Poziom mag.: 10 | Jeny, to jest ots na tibie 7.4(aktualny klient). I zadnego poradnika nie napisze bo to nie jest fake! 
				__________________ † End of all hope ,,!,, ^_^ ,,!,, † [img]http://www.stibia*********/2/Sathariel.png[/img] | 
|  |   | 
|  | #15 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 02 2004 Wiek: 36 Posty: 292 | Cytuj: 
 Co do poradnika, proste fajki takie jak ten wymagajš tylko prostego, doć łatwego do zdobycia programu. Bardziej rozbudowane fajki wymagajš zaawansowanego programowania(ja niestety jeszcze nie wiem jak napisać odpowiedni program) lub dwóch komputerów. Co do następnych filmików: może nakręce jak kto dobry w delphi mi pomoże(zalecam IRC), ale raczej zaczekam na tibie 7.5 lub ewentualnie jakie filmiki z testa jeli zacznie się przez najblirzsze 2 tygodnie(PACC :/) 
				__________________   | |
|  |   | 
|  | #16 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 17 05 2005 Posty: 147 | Cytuj: 
   why? Ponieważ tibia cam robi alokacje pamięci dla serverów cip softu, a nie dla ots'u. I dlatego nie da się tego zrobić!  @kumagoro: czytaj ten post ****a mać ja *******e NOOB'OM PRECZ!! Ostatnio edytowany przez El'Magnifico - 22-05-2005 o 11:52. | |
|  |   | 
|  | #17 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 18 02 2005 Lokacja: Gdańsk/Jasień\ Wiek: 34 Posty: 146 Stan: Na Emeryturze   | Już niewiem co myśleć o fake movies !! Niewiem czy oglądam prawdziwy film czy fake !! (chdzi w dziale filmy nie fake) I dlatego nielubie fake movie !! Ale te  co zrobiłeś może być ;]      PZDR | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 09 2004 Lokacja: Nowogard Wiek: 36 Posty: 353 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Master Sorcerer Gildia: Strawhat Pirates Świat: Pacera Poziom: 40+ Poziom mag.: 51   | 13:18 Sir-bakan: i jeszcze cos 13:18 Sir-bakan: TO ****A NIE JEST OTS!! Wierze ze to nie Ots, ale dobijaja mnie ludzie którzy uparcie twierdza ze to jest   Fake Kozackie i tez jestem zatym zebys niezdradzal jak to robisz  
				__________________  | 
|  |   |