|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
-Hi -Hiho -Pol? -Nope -Die! Cytuj:
@topic, gratuluje kolejnej, wygranej bitwy. |
||
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jest to co zwykle, ktoś ma wyższy lvl to go krytykują, Gratuluje SF bo naprawde zrobili sporo dla Azury.
P.S Nie kłóccie się, bo to nie mam sensu. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Elbląg
|
![]() Co do tej bitwy: z początku ze zgraniem było kiepsko, każdy walił w tego kogo miał najbliżej lub przypadkowo wybrał sobie za cel. Po czasie SF zgrało się ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() @Draz - http://forum.tibia.pl/showthread.php...033#post358033 - masz tu filmik pokazujacy co mnie bawi w tej grze. Wojna tylko utrudnia gre, wiec jej nie lubie, a na potworkach mozna sie wciaz swietnie bawic ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Pearl Agata
Profesja: Knight
Poziom: 124
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie chce mi sie wszystkiego czytac po przeczytaniu poczatka kiedy ktos postronny pisze nie wiedzac o co chodzi...
Gratz SF ![]() ![]()
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Endor Thuvian
Profesja: Knight
Poziom: 27
Skille: Trenuję
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Kto padł z SF ??
![]() Jeszcze raz gratulacje za wspaniałe zwycięstwo ![]() Filmik tez jest ładny ale chciałbym zobaczyc go jakby nagrywał to ktoś z SF. Ostatnio edytowany przez Rassix - 21-05-2005 o 21:10. |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragoholikus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
Z SF padla jedna osoba w ab byla to jameha po swoim bledzie ;/
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Jak juz napisalem w dziale "zdjecia" na podobny temat moim zdaniem niebylo by az takiej roznicy fragow gdyby ludzie z lego~ poplyneli z edron do carlin i z tamtad przebiegli do ab a tak "wbili sie w sieke i popadali jak kaczki" co do PA to wygrana SF wcale niesprawi ze ten problem zniknie.Czytajac na poczatku ten temat zobaczylem cos w stylu "Drazharm PA polakow wiec go nielubie ale za to Adi Gotti jest super" to myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu. Byl okres gdzie w ciagu tygodnia Adi PA pol Azury wiec prosze niepisac glupot. Co sie teraz dzieje to niewiem bo gram tylko na Iridii wiec niejestem w temacie.Na koniec pochwala za organizacje ta bitwa ze strony "Gildii Polakow" wygladala bardzo imponujaco, ale teksty Corsa w stylu "we were, we are and we will be" prezentowaly sie conajmniej smiesznie
![]()
#51 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Hehe co do tego tekstu Corsa to musze przyznać rację, że prezentował się trochę śmiechowo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Riren - 22-05-2005 o 07:39. |
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
![]() Cytuj:
Az taki PA to ja nie jestem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() @ Rondelman, Riren
Gdybyscie znali znaczenie tych slow dla niektorych ludzi z SF, to byscie sie nie smiali -,- Ale trudno sie spodziewac zebyscie je znali, skoro zapewne nie wiecie od jakiej gildii zaczela sie ta wojna -,- Gosci z bylego Divinitus tez to kiedys smieszylo, teraz juz nie za bardzo ^^ Ostatnio edytowany przez Gimlos - 22-05-2005 o 08:49. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() "We were, we are, we will be!!"
to generalnie nie tak sobie pisałem zeby smiechowo było... był kiedys taki motyw pewnych okrzyków bitewnych jeszcze z czasów Mortalions~ ale to by za długo tu pisac... a dlaczego takie cos krzyczałem? ten text tez ma swoja osobna historie która długo by tu pisac. w kazdym razie wiem ze adresaci zrozumieli przesłanie, a ja miałem swoja satysfakcje ze kolejny raz wkurzyłem chłopaków z Lego~ ![]()
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A ja myslalem ze z tym e-plate to sciema o0. Btw jak czasem sobie mysle o waszym(Drazharma i Adiego) PA to mi sie tylko moj rl kumpel przypomina Kujer ![]() draz go pamieta a ty ?A co do strategii mysle ze jak by poplyneli do carlin i potem przeszli do Ab i zablokowali brame wyjsciowa 3 knightami (Nitros,Manur,Eldon) to by to lepiej wygladalo a pozatym zawsze mozna sie schowac za murem a tutaj pelen ostrzal z wszystkich stron no ale zrobili jak zrobili i dostali w du*e niemalo.Na koniec chcialem dodac dla ludzi ktorzy niesa w temacie ze nietylko tych dwoch panow PA na Azurze jest jeszcze taki Exmind ale to juz dluuuuga historia hahahahah
![]() |
#57 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Najwidoczniej źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Jestem jak najbardziej za SF od czasów początku i sama niestety parę razy oberwałam od panów z lego~ a byłych divi~, mortal~. Tekst Corsa nie był śmiechowy pod względem komizmu tylko momentu, w którym on je wypowiadał. A Cors spisał się znakomicie na tej bitwie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Jeszcze raz Gratz zgrania jakim dysponuje SF i wojska z nim sprzymierzone ![]() |
|
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() @Riren :*
@Topic zgrania w SF nie było duzo, ktos pisał ze podejscie od Carlin było by złym pomysłem.... hmm SF chciało walczyc w Ab, zebralismy sie tam wszyscy. było 99% pewnosci ze pojda od Carlin. Nawet ja z Dragoholikusem zrobilismy trap na shipie zeby nikt tamtedy nie przeszedl. i czekalismy az szpiedzy doniosa ze Lego pojawiło sie na statku w Carlin. Nagle ku mojemu zdziwieniu na statek wpadł Mataca i od razu zaczoł mnie bic. Za nim wyskoczyło kilku nastepnych palków zaczeli mnie ostro bić. magic walle rzucali gesto i zaczołem miec obawy ze nie dojde cały do depo. Dlatego uciekłem na szczyt wierzy i zaczołem drzec sie na Guild Chanelu ze oni juz sa, gdzie sa i ze juz walczymy. chłopcy z Lego motali se ze mna po wierzy przez chwilke az doszli ludzie z SF i noobki i zablokowali wyjscie. Dlatego tak spora czesc walki rozegrała sie na dole wierzy. Sadze ze oni po prostu byli strasznie pewni zwyciestwa. szpiedzy dosniesli ze na shipie jestem tylko ja i drago, chcieli mnie szybko klepnac, dostac sie do srodka AB i tam rozegrac bitwe. troszke im sie nieudało ![]()
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli mieli mozliwosc wejscia do miasta Ab a woleli zamiast tego probowac cie zabic, dziwne bo dali sie przez to trapnac
![]()