|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() Cytuj:
wiec mozna zdobyc a fake syfny pozatym wyglada na ots ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Cytuj:
@topic: nie no super wogle wyrabane w kosmos jak to zrobiles bo ja kiedys zrobilem "faka" gdzie udawalem balerine...ale proszeeee jak chcesz mowic cos o balerinie zle to sie nie odzywaj ! OMG... fake jest...ehh nie za ladny (bleee) Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 06-04-2005 o 13:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() czyli nie masz reki... bo tak to bys mial wolna jedna ale nie
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() Jeszcze Jak By To Fake BYlo, Pewnie Z ot Servera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Płock
|
![]() Bardzo mi sie podoba ten Fake (tylko zamiast steel boots mogłeś dać golden boots)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Cytuj:
O ile mi się dobrze zdaję to przed update max lvl był 200 -,-
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() nie dość że eq sie robi najłatwiej to jeszcze tego nie umiesz ładnie zrobić trzymajcie mnie bo zaraz upadne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() o jeny też se moge skopiować interface jakiegoś biedaka co nagrał filmik i nie wiedział że jakiś kileś mu ukradnie ten pomysł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Ale co do fake, głowa mnie boli... Wezme Apap i wtedy ocenie.
![]() |
![]() |
#30 | ||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Cytuj:
Kolejny przykład mądrowania się i głupich komentarzy ![]() Cytuj:
Cytuj:
QUOTE=Crowal]Lipa, nudne, widać że to kompletny brak pomysłu.[/quote] Co twoje może lepsze fake'i? Czepiasz się szczegółów, a sam krew zamiast pod orciem zrobiłeś nad nim, wielki Fake'i makerze. Może najpierw popracuj nad ortografią bo za bardzo nie błyszczysz. Cytuj:
Cytuj:
Z tym też ładnie wyjechałeś: Cytuj:
A jak ty masz 22 magic level to ja mam spike sworda!! Ty tą postacią chyba z 3 miesiące już grasz, wszystko takie słabe i to nagle 22 magik level i w dodatku Mino guarda i cyklopa na solo wziełeś? Nawet jeśli to chyba z 2 bp hmm'ów użyleś i chyba z 1 uhów. Już więcej postów nie będę cytował bo po prostu mi się nie chcę ;] Pozdro ;]]] Ostatnio edytowany przez Gotel - 22-05-2005 o 08:25. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Na 2 cyce wystarczy kilka GFB a Mino Guarda 2 HMM'y A co do gównianych fake to jakie masz na myśli? Fake by Radek ukazało się później i nie zaprzeczę że były kiepskie, ale Orci były dobre(tak wynika z większości komentarzy) Ty się nie podniecaj o Antice, bo masz kumpli i kuzynów, sam mi mówiłeś. A rzeczy mam słabe? Czy Plate set, Dark Helmet, guardian shield i serpent sword to kiepskie jak na Sorcerera z brakiem możliwości robienia jeszcze SD.??? A wogóle, do zobaczenia po Banie, bo to wogóle nie jest związane z tematem ![]()
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 22-05-2005 o 10:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() 3 osoby cachero eternal oblivion i bubble
![]() A co do fake to n/c Sam robic nieumiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Rofl... Wyobraź sobie, że tutaj niczego nie ma...
Chłopcze... Golden Helmet Krzywo wklejony, liczba hp i many niedostosowana do żadnego poziomu i żadnej profesji, gdzie jest lewa ręka? W prawej trzymasz mls a lewą ci ucieli? Jak widać, zeby zrobić fake, nie tylko tzreba coś wkleić w paincie... ale także wkleić to prosto i zadbać o wszytskie szczegóły... Dodajmy jeszce że realność w tym fake'u jest znikoma... Policzyłeś dobrze exp? Na 300 levelu ma się go o wiele mniej, mlvl 270 to by się naeet na 500 nie miało... A w dodatku statystyki są źle wklejone! ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 22-05-2005 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 75
Skille: 87/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ej stary, nie no powiem, że masz talent do robienia Fake!!! Wiele faków widziałem, ale tak równo wklejonego hełmu nigdy nie widziałem!!! Serio, serio!!!
Dobry jesteś, może strone założysz!!!......rety
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() zchowaj sie bo obciach robisz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() fake nawet ale
@Dark Mike nOObie Cachero,Bubble I chyba jakiś koleś na Eterni dobił kilka dni temu 201 lvl mają wyższe lvle . A jak nie wiesz to sie schowaj ![]()
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Topic:
Popracuj trochę nad tym fake'em, pamiętaj: Trening czyni mistrzem! Offtop: Ludzie! Ale wy jesteście mądrzy! Przecież już chyba ze 100 osób udowodniło że Dark Mike się pomylił! Raz nie wystarczy napisać?! Czytać nie umiecie?! Wszyscy zabłysneliście swoją ogromną tibijską wiedzą, naprawdę... Ostatnio edytowany przez Guzik - 25-05-2005 o 18:10. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Von Qbshtal
Profesja: Druid
Świat: Keltera
Poziom: 16
Poziom mag.: 17
|
![]() ehhh.... człowieku najpierw naucz się robić fake'i (jak to twój 1 to masz odpowiedbni temat) a potem je wklejaj.
Aha i jak to szło? "Jak macie pisać złe rzeczy to nie komentujcie" to ty chyba nie liczysz na komentsy...
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() ![]() Cytuj:
Ty tez nie jstes najlepszy opatrz na swój level i m level to zobaczysz kto sie mądruje. Nie sr**sie do wszystkich bo nie jestes Mistrzem i nie masz nawikszego levelu na tym forum. Ostatnio edytowany przez Trenei - 27-05-2005 o 09:16. |
|
![]() |
![]() |