Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-06-2005, 18:08   #1
Palmir
Użytkownik Forum

Palmir's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Domyślny Tajemny krag: Trolliwo atakuje

Drugi filmik LOL Teamu, moze bedzie sie wam bardziej podobal niz poprzedni?

UWAGA: Ogladacie na wlasne ryzyko

Pobierz

P.S: Jak sie komus nie podoba to odpowiadam: "Sztuka dla sztuki"

The best...

Ostatnio edytowany przez Palmir - 01-06-2005 o 18:26.
Palmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-06-2005, 18:25   #2
Filthy
Zbanowany

Filthy's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Sanok

Imię: Sephiroth
Gildia: SOLDIER
Świat: Promised Land
Wyślij wiadomość przez ICQ do Filthy Filthy ma numer GG 2652863
Domyślny

WOW ! Gratz !! Troll Solo !! BIG GRATZ !!! Stary... jak Ci sie to udało ?? masz zadymistego fuksa
Filthy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 18:49   #3
Hieyan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Usunięty
Domyślny

Jak ty tego dokonałeś??!?!?!?!?!?!?111/1///1
Zabiłeś trolla bez eq... i wogule... omgmgmogmogmom jestes zeje*****sty!!!!!11111
Hieyan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 19:24   #4
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

omg, omg, omg, omg, żebyście czasami nie zrobili stolca pod tymi waszymi stołeczkami. Takie filmy są o wiele ciekawsze niż filmy typu "n00b pk", czy "drag solo", albo "zajefajny demon hunt 1000+ godzinny"
Glacial jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 19:39   #5
zakofevo
Guest

Problem

MI sie wogule to nie podobalo tylko noob mogl to nakrecic xD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 19:40   #6
Maciek Dragon
Użytkownik Forum

Maciek Dragon's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Nowogard

Maciek Dragon ma numer GG 6461006
Domyślny

OMG co za gowno!! Palmir jesli mam byc szczery to zajmij sie czyms innym bo robienie filmow kompletnie ci nie wychodzi!! I sa beznadziejne te dwa ostatnie filmy ze plakac sie chce normalnie!! Gorzej jak dzieci sie zachowujecie, a niby Palmir ma 18 lat!! Ja bym dal gora 10 lat za takie cos
Maciek Dragon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 19:55   #7
Sanderos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz

Sanderos ma numer GG 8400159
Domyślny

"Troche" nudne, loot cienki, mogles lac na maxa byloby ciekawsze
Sanderos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 20:00   #8
Hitmanu
Użytkownik Forum

Hitmanu's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]

Hitmanu ma numer GG 8687558
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciek Dragon
OMG co za gowno!! Palmir jesli mam byc szczery to zajmij sie czyms innym bo robienie filmow kompletnie ci nie wychodzi!! I sa beznadziejne te dwa ostatnie filmy ze plakac sie chce normalnie!! Gorzej jak dzieci sie zachowujecie, a niby Palmir ma 18 lat!! Ja bym dal gora 10 lat za takie cos
Uspokój się hormonku ^.-
Nie podobał ci się film - twoja sprawa, ale żalić sie aż tak nie musisz.
Troche finezji w krytyce się przyda
I am man, Yes, I am
Hitmanu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2005, 20:02   #9
Palmir
Użytkownik Forum

Palmir's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sanderos
"Troche" nudne, loot cienki, mogles lac na maxa byloby ciekawsze
Yyy? Na maksa?

The best...
Palmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 00:23   #10
Gejtlord
Użytkownik forum

Gejtlord's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2005

Domyślny

o Borze ale z was lole noob plx chyba nikogo te filmy nie smiesza przecierz to niemozliwe trola bić tak długo nie wiem poco on sciągł całe EQ przeceirz mugł zabić go szybciej ale chciał sie hyba pohwalić że trola bez eq zabije NOOOOOOB ja zabiłem trola na 12 lvl ze skilami 34/28 i wielka mi sztuka omfg to gorsze nisz film o gorylu jestescie hunted ironclaws was dopadnie za wstyd jaki pszynosicie polakom nooby, jedyne co to rozmowy na gilii widac ze tam sami debile kradna sobie kase i boja sie razem isc na hunt bo jeden drugiemu loot ukradnie OMFG hunted! cya lolki
Gejtlord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 08:25   #11
Dwimenor
Born to Ban

Dwimenor's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

A mi się podoba

W końcu ludzie, którzy robią cokolwiek innego niż huntowanie/pekowanie/skillowanie. Tylko popracujcie nad fabułą. Może "LoL-the movi"?-film pełno metrażowy.

@up
Ironclaws są z Harmoni. Życzę udanego hunta.
stary 02-06-2005, 11:24   #12
Mały Nóóóbek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 06 2005

Cool

Do gejtlord i całej reszty debili!!!

On umieścił tu filmik po to żeby nie było tak nudno, bo wszystkie filmy są typu ADvancedto 15 mlvl druidem ;/ a wszyscy podpisują sie "Gratz stary, ty to masz fajnie" itp. itd. a jeśli gejtlord tobie sie to nie spodobało twoja sprawa i nie musisz sie tak bulwersować!!! A to że chwalisz się że zabiłeś trolla na 12 lvl ze skillami 34/28 nie oznacza że jesteś dobry tylko po prostu głupi!!! Cała reszta kretynów co ciągle bluzgają na ten filmik chcą po prostu polizać dupe moderatorom i udzielić się, byle jak ale się udzielić, czasem wogule nie myśląc o czym piszą..... Aha i mam pytanko.... jak się daje w odpowiedzi na hosta ż e widać potem Cytat jakiegoś typa?? thx z góry
Mały Nóóóbek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 14:20   #13
-Res-
Użytkownik Forum

-Res-'s Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gejtlord
o Borze ale z was lole noob plx chyba nikogo te filmy nie smiesza przecierz to niemozliwe trola bić tak długo nie wiem poco on sciągł całe EQ przeceirz mugł zabić go szybciej ale chciał sie hyba pohwalić że trola bez eq zabije NOOOOOOB ja zabiłem trola na 12 lvl ze skilami 34/28 i wielka mi sztuka omfg to gorsze nisz film o gorylu jestescie hunted ironclaws was dopadnie za wstyd jaki pszynosicie polakom nooby, jedyne co to rozmowy na gilii widac ze tam sami debile kradna sobie kase i boja sie razem isc na hunt bo jeden drugiemu loot ukradnie OMFG hunted! cya lolki
za to mnie smieszy twoja ortografia...
Mi sie film jakotako podobał,i nie wyzywam go od noobow,bo nim NIE JEST !
Noobem by był gdyby okradał,zabijał,straszył itp
-Res- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 14:29   #14
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zakofevo
MI sie wogule to nie podobalo tylko noob mogl to nakrecic xD
Na tzwn. "nooba" to mi kto inny wygląda(jestem ciekaw który Ty masz lvl, bo On ma 68). Do ciebie i reszty ludzi mniej normmalnych którzy nie mieszczą się umysłowo do standardów UE, on tego filmu nie nakręcił żeby pokazać Wam, że zabija trolla solo, tylko, żeby TO BYŁO COŚ INNEGO, coś śmiesznego, a , że Wy smietanka i elita polskiej inteligencji tego nie rozumiecie to nie jest Jego wina tylko w a s z a (dokładniej waszego umysłu bynajmniej nie pięknego...) KONIEC
Glacial jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 15:18   #15
Maciek Dragon
Użytkownik Forum

Maciek Dragon's Avatar

Lokacja: Nowogard

Maciek Dragon ma numer GG 6461006
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mały Nóóóbek
Do gejtlord i całej reszty debili!!!

On umieścił tu filmik po to żeby nie było tak nudno, bo wszystkie filmy są typu ADvancedto 15 mlvl druidem ;/ a wszyscy podpisują sie "Gratz stary, ty to masz fajnie" itp. itd. a jeśli gejtlord tobie sie to nie spodobało twoja sprawa i nie musisz sie tak bulwersować!!! A to że chwalisz się że zabiłeś trolla na 12 lvl ze skillami 34/28 nie oznacza że jesteś dobry tylko po prostu głupi!!! Cała reszta kretynów co ciągle bluzgają na ten filmik chcą po prostu polizać dupe moderatorom i udzielić się, byle jak ale się udzielić, czasem wogule nie myśląc o czym piszą..... Aha i mam pytanko.... jak się daje w odpowiedzi na hosta ż e widać potem Cytat jakiegoś typa?? thx z góry
Wedlug mnie to ten filmik jest strasznie nudny, a takze glupi i ani troche smieszny!! A co do moderatorow to nikt im dupy nie lize i nie udziela sie tutaj wiekszasc zeby sie tylko udzielic, ale jak widze taki syf to az trzeba to skomentowac. Beznadziejny ten film gorszego chyba nie widzialem
Maciek Dragon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 15:22   #16
Sanderos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz

Sanderos ma numer GG 8400159
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palmir
Yyy? Na maksa?
Full atak, nie na tarczy tylko mieczykach.
Sanderos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 16:11   #17
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sanderos
Full atak, nie na tarczy tylko mieczykach.
Na TibiCam nie widac, czy ktos ma full atk czy full def. Tak masz ustawione na kliencie Tibii i tak Ci sie wyswietlalo

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maciek dragon
Wedlug mnie to ten filmik jest strasznie nudny, a takze glupi i ani troche smieszny!! A co do moderatorow to nikt im dupy nie lize i nie udziela sie tutaj wiekszasc zeby sie tylko udzielic, ale jak widze taki syf to az trzeba to skomentowac. Beznadziejny ten film gorszego chyba nie widzialem
- Nakrec lepszy, pokaz, porozmawiamy... a narazie LEAVE

Cytuj:
o Borze borze - chodzi Ci o bor sosnowy? ale z was lolekocha cie mama noob plx no plxchyba nikogo te filmy nie smiesza to ty chyba liczyc sie umiesz przecierz to niemozliwe trola trolla a nie trola bić tak długo nie wiem poco po co piszemy oddzielnie on sciągł całe EQ przeceirz mugł zabić go szybciej ale chciał sie hyba pohwalić hyba pohwalic że trola bez eq zabije NOOOOOOB ja zabiłem trola na 12 lvl ze skilami 34/28 gratz ja zabilem na 2gim i wielka mi sztuka omfg to gorsze nisz nisz to jakies nowe miasto na Wegrzech? film o gorylu jestescie hunted ok ironclaws was dopadnie za wstyd jaki pszynosicie pszynosicie rotfl polakom nooby, jedyne co to rozmowy na gilii widac ze tam sami debile kradna sobie kase i boja sie razem isc na hunt bo jeden drugiemu loot ukradnie OMFG hunted! cya lolkibye
Pogrubione moje

Filmik rox, goryl byl lepszy jednak Next plx
patrikozzz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 17:42   #18
Hitmanu
Użytkownik Forum

Hitmanu's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]

Hitmanu ma numer GG 8687558
Domyślny

Cytuj:
A wg. mnie to ty jesteś nudny-głupi-śmieszny.
I am man, Yes, I am
Hitmanu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-06-2005, 18:12   #19
Mały Nóóóbek
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Nakręć lepszy to pogadamy.A tak swoją drogą to ty pewnie wolisz filmiki typu beholder solo albo solo cave rat. Ten filmik po prostu byl ciekawy, ale dla kogoś kto już umie grać i gra jakiś czas i którego nudzą już filmiki typu drag solo bo siedzial 10 h na dragon lair czy gdziekolwiek indziej.... dlatego nie mow ze ten filmik jest beznadziejny skoro sam nic lepszego nie umieściłeś.
stary 02-06-2005, 18:17   #20
Mały Nóóóbek
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gejtlord

Po 1 primo.- twoja ortografia jest bliska katastrofy i debilizmu np. "mugł" przez "u" ?? albo "hyba" ??!! "pohwalić" i wiele wiele innych

Po 2 primo.- coś mi się widzi ze masz kilka latek w przybliżeniu 8-9 i dopiero co się nauczyłeś pisać ( chociaż w to też wątpie)

I wydaje mi się ze nie bardzo wiesz co oznacza słowo noob i Lol.... no chyba ze po tym poście zajrzysz do słownika "Dla nieumiących pisać kretynów"
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania