![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() a poszukac nei umiesz? gdzies na forum chyba bylo, a jak nie to na google poszukaj....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Chorzów Batory
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Wiem ze bylo ale stare linki nie dzialaja albo grafika w tibi sie wali ... migaja mi jakies kwadraciki i go*** z tego jest prawie sie wcale grac nie da ![]() Chodzi mi tylko o to czy moglby ktos ie poswiecic i zamiescic link to tibi.spr z pacc outfitem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() no to sobie zrób ;/ wielki problem zedytować kilka grafik? tak? prosze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() <CIach, Był tu keylogger>
Proszę bardzo -.- ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() EY.jestem terazz w budzie na infie jak bede w domu to dam wam link do tibia.spr pod kazdą wersję bo mam w domu na kompie zapisane
![]() @Edit: ok już jestem w domu po wielkich męczarniach szkolnych ![]() oto i link brazylijskiej stronki.Umnie wszystko bez keylogerow i td. ![]() http://www.tibiaoutside.pop.com.br/ potem klikacie downloads a potem grafikos i wybieracie Outside Premmy SPR i klikacie bixar efekt pr. pacc dla male i female ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cloud streef - 06-06-2005 o 14:16. Powód: jestem w domku i daje link |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Chorzów Batory
![]() ![]() |
![]() Dzieki ale nie wiem dlaczego zawsze kiedy dam sobie jakis inny spr. lub tibia.pic która sam wydytowalem to mi sie sypie cala tibia
![]() Chyba jedyne rozwiazanie jakie mi pozostało to zostac na tym brzydkim normalnym ![]() Ale i tak dzieki |
![]() |
![]() |