|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#61 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Sk±d wiesz? To jest zastanawiaj±ce... :> @Dobo do Kamosa: Popieram. Wcze¶niej na to nie wpad³em. Ostatnio edytowany przez Gniewosh - 11-06-2005 o 18:56. |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 21 09 2004
Lokacja: Wêgorzewo/Gdañsk
|
Cytuj:
|
|
|
#63 |
|
Guest
|
Dobija mnie ta rozmowa... Tutaj nie chodzi o o czy z 12 latk± mozna sie teges..... [odp. mozna
]Ja mam 12 lat i twierdzê ¿e mi³o¶æ w takim wieku istnieje... Moze nie taka jak w wieku 17-19lat ale zawsze jaka¶ jest... Co to takiego ¿e siê li¿± 12 latkowie? Nie mo¿esz tego znie¶æ bo masz kompleksy czy co? "Rofl'n'lol" (Copyright by Kamos) |
|
|
#64 | |||
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 29 11 2003
|
Cytuj:
Cytuj:
aha, jeszcze jedno "Rofl'n'lol" (Copyright by Kamos) - haha ;D uswiadom sobie, ze jezeli ktos uzywa jakiejs odzywki jako pierwszy na tym forum, to wcale nie znaczy ze uzyl jej jako pierwszy w ogole :> @down: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez hoomik - 11-06-2005 o 17:59. |
|||
|
|
|
|
#65 | |
|
Dobo Srobo
Data do³±czenia: 23 07 2003
|
Cytuj:
re.up A czy ja sobie przypisuje prawa do niej? Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 11-06-2005 o 18:03. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 01 06 2005
Lokacja: In Up ^^ !
|
@Perwol
Cz³owieku co ty mówisz. To fajnie ¿e masz dziewczyne i ¿e spêdzacie razem czas ale ja bym siê tak nie cieszy³ jak by ona zasz³a w ci±¿e bo by z tab± bara bara. To tak jest jak robisz co¶ szalonego ( no bo w tym wieku ) to nie zdajesz sobie z tego sprawy jakie to mo¿e mieæ konsekwencje. Na wycieczce z której wczoraj wróci³em kolega poca³owa³ dziewczyne (normalnie w policzek) a ona siê rozp³aka³a (wiek 13,5 ) powiedzia³a ¿e nie chce byæ traktowana jak dziw... i posz³a do pani. Dlatego mówie trzeba szukaæ i "chodziæ" nie tylko z ³adnymi ale te¿ z fajnymi i "równymi" dziewczynami ![]() @Hoomik To jak nie mo¿na to dlaczego znam dziewczyne w wieku 14 lat co ma dwójke dzieci hee??
Ostatnio edytowany przez Margarius - 11-06-2005 o 18:04. |
|
|
|
|
#67 | |
|
U¿ytkownik Forum
|
jak tak czytam wypowiedzi tych wszystkich 12-13 latkow, to mam wrazenie, ze oni mimo usilnych przekonywan i tak nie wiedza co to jest milosc...
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez hoomik - 11-06-2005 o 18:17. |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Guest
|
Cytuj:
omg! Jezuuuu... to co by zrobi³a na widok prezerwatywy @hoomik: A ¿eby¶ wiedzia³, ¿e da siê w tym wieku. Ju¿ ja to wiem rotfl'n'lol (not copyright by Kamos) @Matek Uciekaido: Pedofilia? Hmnnnn... no nie zawsze. Mo¿esz mi zaufaæ ![]() @ Modkowie/ Adminowie: Zamkn±æ temat proponuje. Tó¿ to siê jakie¶ zboczenie robi! ![]() |
|
|
|
#69 |
|
Redaktor
Data do³±czenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
Co do skrótu, pierwszy raz go ujrza³em podczas rozmowy z Kaldem, a pó¼niej jeszcze kilka razy od krasnoluda gimliego, i wymienionego juz wyzej Doba.
|
|
|
|
|
#70 | |||
|
U¿ytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
I jakos nie wyobrazam sobie, jak moglbym w sprawach seksu i milosci zaufac 12-latkowi... Cytuj:
|
|||
|
|
|
|
#71 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 19 08 2004
Lokacja: Wroc³aw
|
Love Hurts.... always
Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 11-06-2005 o 19:15. |
|
|
|
|
#72 | |
|
Guest
|
Cytuj:
![]() @hoomik: Nie dyskryminuj mnie, mam prawie 14 ![]() Ostatnio edytowany przez Gniewosh - 11-06-2005 o 19:34. |
|
|
|
#73 | |
|
U¿ytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Serio? No tak.... mutacji g³osu jeszcze nie mia³em... ![]() |
|
|
|
#75 | |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 10 06 2005
Lokacja: Dêbica
|
Cytuj:
Ciekawe co by¶ zrobi³ jak by ta dziewczyna da³a ci dupy ? Pewnie polecia³ by¶ do mamusi i powiedzia³:Mamusiu taka dziewczynka chce mnie zgwa³ciæ ! ![]() Cz³owieku ty masz pijêcie co muwisz ? Po twojej wypowiedzi mo¿na wywnioskowaæ ¿e ro¶nie z ciebie jaki¶ zbok, gwa³ciciel, itp. Zastanów siê 10 razy zanim co¶ napiszesz. Je¿eli prawd± jest co piszesz to lepiej zawsze no¶ w kieszeni paczkê gumaków na wszelki wypadek, bo nigdy nie wiadomo do czeko dojdzie ![]() |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Guest
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
#77 | ||
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 09 06 2004
Stan: Niegraj±cy
|
ja pitole, jak bêde chcia³ zakocham siê w 1 klasie podstawówki, a jak nie bêde chcia³ to siê wogóle nie zakocham.... w sumie... to nie zale¿y od wieku... 1 raz zakocha³em siê w 1 klasie podstawówki, potem to ju¿ nie pamiêtam...
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez joey - 12-06-2005 o 01:34. |
||
|
|
|
|
#78 | |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 04 05 2005
Lokacja: £ód¼
Stan: Usuniêty
Profesja: Elite Knight
|
Cytuj:
To jest uczucie, które przychodzi z nik±d, które nie w sposób opisaæ. A co najbardziej najistotniejsze - nie masz nad tym kontroli. [EDIT] A co do tego czy mi³o¶æ mo¿e zaistnieæ w jaki¶ tam okre¶lonych m³odzieñczych wiekach, to nie ma na to praktycznie odpowiedzi. Niby mo¿e, ale to pewnie nie bêdzie tak samo rozumowana 'mi³o¶æ' jak u osob 17-18 letnich. Mo¿e to byæ zwyk³a przyja¼ñ, któr± kto¶ uwa¿a za mi³o¶æ. Mo¿e to te¿ byæ zwyk³y popêd. 3 s³owami - to trzeba poczuæ. ![]() Ostatnio edytowany przez chesek - 12-06-2005 o 04:10. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 28 05 2005
|
eh ja mam 15 lat ,nie mia³em dziewczyny,nie ca³owa³em siê i co z tego wole troche poczekaæ zm±drzeæ i poczekaæ na prawdziw± mi³o¶æ .
@topic wed³ug mnie mi³o¶æ w wieku 10-15 lat to tylko zauroczenie i popêd seksualny oczywi¶cie zdarzaj± sie ¿edkie wyj±tki jak kto¶ tam napisa³ "zakochali sie w wieku 15 lat i teraz s± ma³¿eñstwem" |
|
|
|
|
#80 | |
|
Tibiaspy.com
Data do³±czenia: 10 11 2003
Lokacja: Wroc³aw
|
Cytuj:
@UP: Dokladnie. Teraz coraz wiecej osob w wieku 15lat szuka dziewczyny, po to, zeby miec. Zapyta go ktos "masz dziewczyne",a on nareszcie, dumnie, moze powiedziec, ze ja ma! Super...
|