|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: W jeleniej dziórze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zafgos
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Takie coś nie istnieje, zrozumcie nie da się wpływać na działania innych graczy (chyba że ten bot wypuszcza ducha który teleportuje się do komputera innego gracza i atakuje)
|
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
|
![]() Takie coś jest nie możliwe.
ale, hmmmmmmm... wystarczy wygenerować fałszywy pakiet jako adres nadawcy dać IP gracza a jako odbiorce ustawić server świata, hmmmmm... to nie możliwe, server nie wysyła informacji o IP innego gracza. |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Słuchajcie podobno jest taki program, który po użyciu tworzy ci w BP'ku czapke GM'a i dostajesz wszystkie jego moce!
Seer ja też umiem wymyślać historyjki, odpuść sobie...
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
teoretyczie jest mozliwe.
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Pruszków ; /
![]() |
![]() Cytuj:
Hmmm, nawet nie zadałeś sobie trudu żeby trochę pomyśleć -_- . Ponieważ żeby wysłać ów parcela, ofiara musiałaby najpierw go posiadać, a samo kupienie go wymaga interakcji z NPC, który go sprzedaje, a więc również z serwerem. Niebęde ci tłumaczył dalej co musiałby ów (nazwa umowna) "bot" jeszcze zrobić żeby go wysłać, więc byłoby to extremalnie trudne. Natomiast bot zmuszający do ataku ma już dużo łatwiejsze zadanie (IMO jest to wkraczanie nie w serwer lecz w pliki ofiary aktywne podczas działanie klienta Tibii), jak wiadomo broń nosi ze sobą większość Tibijczyków ![]()
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cala ta dyskusja jest czysto hipotetyczna, nawet przy zalozeniu, ze cos takiego istnieje.
Cytuj:
Chcialem powiedziec, ze *jesli* istnieje taki "bot" (lepszym slowem bylby tu trojan), dlaczego programista, ktory go napisal mialby sie ograniczyc tylko do nabijania pzlocka? Przeciez jesli jest w stanie ingerowac w Twoje polaczenie z serwerem, dlaczego nie mialby zrobic kilku krokow na przod? |
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak jest to dyskusja czysto hipotetyczna. Jednak prowadzę ją dalej ponieważ to niezdarzyło się tylko osobiście mi, ale także kilku innym osobom, więc staram się dociec prawdy, ewentualnie nakłonić osoby, które spotkały się z tym do wypowiedzi na forum...
#108 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Podaj nicki tych kilku osob.
NIE JEDNEJ - kilka!
#109 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach
Imię: Seth Cohen
Gildia: Unstoppable
Świat: Newport Beach
![]() |
![]() muhahah -.- fajnie sie rozsiewa takie plotki? nie istnieje taki bot ktory by zaczal kontrolowac postac innego gracza tak by zaczela nas atakowac -.-
|
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niepodam nicków tych osób, bo będą miały później przeze mnie jakieś problemy, a niebędę ich narażać... Kto niewierzy niech niewierzy... Kto padł ofiarą ten rozumie....
#111 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie no... teraz to juz sie osmieszyles na maxa w moich oczach.
Czyzbys i Pebuu oskarzyl bezpodstawnie? edit: widac jaka jest wiarygodnosc osoby postujacej ponizej. Oskarza osoby chociaz nie ma DOWODOW. Twierdzi ze sa inne, ale nickow nie chce podac. jak go zapytalem na PW dostalem odpowiedz z jednym nickiem i infem, ze dalszych niepamieta. Rozsiewanie takich klamst to naprawde dziecinada.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 13-06-2005 o 20:14. |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gdybym to zrobił to oficjalnie bym to wyjaśnił na forum...
Nicków już niebęde wymieniać bo nie mam zamiaru narażać innych ludzi na jakieś "represje" i tyle... PS. btw. tylko prowokacja z twojej strony bo mimo iż jak widzisz są tutaj posty ludzi, którzy spotkali się z tym "zjawiskiem", ale jak zwykle uważasz, że oni kłamią tak samo jak ja, więc podawanie kolejnych świadków nic nie zmieni w twoim postrzeganiu sprawy. Po prostu z góry założyłeś, że coś takiego niema prawa istnieć ( "niewidziałem-> nieistnieje")... PS2. Ty również nie masz dowodów, że coś takiego nie może istnieć, więc jest to i z twojej strony dziecinada ![]()
Są na świecie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły ![]() Ostatnio edytowany przez Seeraph - 13-06-2005 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Seeraph, represje (punkty ostrzezenia ze strony kolka moderujaco/banujacego, badz odwiedziny w kopalni, w ktorej masz okacje expic przez... gracza) spotykaja nie swiadkow, a osoby, ktore bezpodstawnie oskarzaja innych.
@down: owszem, kazdy pretekst jest dobry, ale zeznania nie sa nawet pretekstem. No, chyba ze sa poparte bezpodstawnymi oskarzeniami. Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 13-06-2005 o 21:19. |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Różnie bywa, zdarza się i tak, że każdy pretekst jest do tego dobry...
#115 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na forum Iriddi nie ma o tym SŁOWA a wczesniej cos wspominales, ze kilka os. Natknelo sie. Zmowa milczenia - wow. To straszne.
Pozatym ja i Scor dalismy DOWODY na to czemu nie moze to istniec. Tylko moze ty tego nei zrozumiales.