|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak jestem pallem i mam skille:47/37 eq
![]() aha mam 14 lvl i 6 magic. A na czym moglbym expic ?
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
JESTES DEBIL!!! ciekawe kiedy ci sie zwroci za runy... na roty nie na beho!
Hail Mahakam!!! ![]() Ostatnio edytowany przez khazad - 16-04-2005 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
|
![]() Na beholdery trzeba uwazac, na 115 llvlu w full sprzecie, z tarcza dostalem raz combo za 120hp. Dla niskiego lvla moze to byc zabojcze, poza tym w kazo jest prze***ane jak beholder zrobi duzo szkieletow.
Pierwszego Beha zabilem na 10 lvlu ze skillami 35/35, wiec da sie to zrobic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to 16 lv drutem od wczoraj z 2 GFB i 1 HMM (i bardzo żadko użyje 1 UH) przy Kazoo zabijam spokojnie tego Beho, bo jak sie wchodzi na gore to tam przy poludniowej scianie (trzeba odrazu biec na dolna sciane) jest maly róg (oczywiscie jak ktos chce to moze to jeszcze sprawdzic i poprawic mnie) i jak sie za nim stanie to Beho prawie nie strzela ( nie wiem czemu) bylem na Beho ze 3 razy i tylko raz zjechal mnie do czerwonego Hp bo wyszlem za rogu bo GFB nie chcial mi wystrzelic.A tak apropo za ile moge na Titanie sprzedac 2 handet sworda (z beho
![]()
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Z tymi skilami raczej powinieneś sobie dać rade a tak w ogóle jakie masz eq prócz łuku??
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Tez sie wachama mam knighta skile 50/50 spikesword noble armor stell helmet guardan shieldplate legsy scarf czy tam rade sam czy z kolega o takich smaych skilach poradze sobie z 1 becho
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry
![]() |
![]() Na ile szczałów nacie beholdera??
ja mam na 4 szczały
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
|
![]() @up
Po pierwsze powinienes wziasc slownik do reki za nim bedziesz chcial cos napisac bo sie nie pisze"szczaly" tylko "strzaly" i to ze ci poszedl na 4 strzaly to tylko fart bo nastepny ci moze pujsc na 10. Wiec to zalezy glownie od szczescia no i skilli. |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Co powinienem zabrać na wyprawe na beholdery
Petix Layn -aldora moje skile 50 czy oplaci mi się iść na beholdera?? : ![]() Ostatnio edytowany przez maxis giant - 28-04-2005 o 15:02. |
![]() |
#52 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() NIE "wziasc" tylko WZIĄĆ sprawdz w Wordzie - sam CI zmieni. i NIE "pujsc" tylko pójść Inna sprawa to kultura wymagajaca uzycia duzej litery w slowach "Ci", "Tobie", "Ty" jezeli do kogos tak sie juz zwracasz. Pozdrawiam ![]() Mq |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: selenia shadowbolt
Profesja: Royal Paladin
Gildia: bleeding faith
Świat: astera
Poziom: 90
Skille: 88/49
Poziom mag.: 19
|
![]() Levelowalem na beholderach z 20 na 25 level. Huntuje je w dwoch miejscach- Altar's lake, ten maly resp z 2 bh i ghoulami. i w miejscu, gdzie jest bh quest w thais, poza komnata z questem-> 3 bh naraz. Ogolnie 50+ dista i mona bic. przy 50+ lepiej bolty, chociaz nieoplacalne. przy ponad 55 dista spokojnie strzaly. Bh jest niebezpieczny-> dednalem 2 razy-> na 21 lvlu, mialem malego laga i dostalem kombo za 120 i kicka na 25 lvlu. ogolnie poczatkowo 20 lvl trzeba miec szczescie, zeby sie zwrocilo za ammo i runy, bo raczej bedize sie potrzebowalo Uhów. obecnie idzie bez poblemu strzlami bez run (29 lvl 63+ dista). Loot jest genialny. jednego pieknego dnia wylootowalem na okolo 60-70 bh 2 bh shieldy, 7 2 handerów i mase zlota, starow i longów. Bh sa wspanialym zrodlem gotowki, maja maly def, jednak czasem spamuja niewiarygodnie i potrafia w 10 s zjechac 300 hp. bardzo losowy potwor.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Ja zaczynałem solować beho strzałami na 18 lev, ze skillami raczej słabymi (48/39). Wtedy bez Uh-a nie dawałem rady, nawet gdy pomagalem sobie hmm'ami. W chwili obecnej (21 lev, 58/48 ze strzał) Uh-ow mi nie potrzeba, hmm'ow to bardzo rzadko, tylko czasem po walce jak mi zjedzie do ok. 100 hp, to użyję vitki dla bezpieczeństwa.
Potwierdzam przedmówców- beho to losowy potwór. czasem wali komba za 150 w kilka chwil, a kiedy indziej soluje go ze stratą 30 hp... |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Imię: Ojciec Artur
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 20
Skille: 21/24
Poziom mag.: 39
|
![]() Cóz Beho jest bardzo losowym stworem, ja Knightem jeszcze kiedys za skilami chyba 47/39 z War Hammera bilem i spoko. Pewnego dnia nawet wspomogBem si Energy fieldem i ... pofrunello combo za ~300 HP.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Prima Scorpio ja do twojego podpisu... tak szczerze mowiac ja myslalem ze bk jest od 50 lvl...I wogole masz napisane Best Guild:Black Knight Najlepsza/e/y gidia? o.O dziwne... a co do bh to on jest bardzo dziwnym potworkiem , raz cie zjedzie do red raz ci zabierze 2 uh raz nic, no prawie nic ci nie zrobi... ehhh... Palkiem wystarcza dobre skille i jak zejdziez bez ruszania sie to bedziesz bezpieczny, bo zazwyczaj bh kiedy sie nie poruszasz jest spokojny, tak sama jak elf scout czy mino arch. I ludzie omg, nie piszcie ciagle pelno postow typu "A z moim pallkiem o skillach xx/xx moge pobic bh bo sie boje ze padne" "A moim knightem..." LOL.... Dajcie se na loozik, poczytajcie troche ale dla "debili" powiem, ze pallkowi i knightowi wystarcza skille 55/55.... tzn. to jest juz dosyc bezpieczny sposob, mozna z mneijszymi ale to raczej nie oplacalne. Ktos tez napsial ze spokojnie chodzi na beho z GFB i SD (2 SD na beho lub 4 GF
![]()
#57 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
heh ![]() ![]() |
|
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: wroclaw
![]() |
![]() mam pytanko chce zabijac beholdery ale nie pojedyncze tylko takie gdzie ejst ich duzo moga byc po 2 w jednym miejcu czy ktos zna takie miejsce prosze o dokladniejszy jego opis
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: UP
Proponuje BK house. Tam jest jaskinia z 4 Beholderami ale każdy z nich jest w oddzielnym odgałęzieniu (są one umieszone blisko siebie) i w sumie nie ma szans aby trafić na dwa naraz nawet. Na swampach przed wejściem do Venore jest resp 3 Beholderów (ten nad Mummy questem), po zabiciu wszystkich powinien być resp 1 albo conajwyżej 2 Beholderów co jakiś czas. Odsyłam do mapki respawnu w celu znalezienia tych miejsc. Jeśli nie wiesz jak dostać się do BK house to napisz mi PW. |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
|
![]() Hehe. Beholdery. Sam się ich bałem , do dziś. Nie są tak mocne na jakie wyglądają. Dzisiaj zabiłem jednego w triangle tower , moja postać, 13 knight , 40 club fighting , war hammer , plate set , dark helmet , 2 mlvl . Nie gram już tą postacią, wykorzystuje ją do sprawdzania roznych rzeczy. Tym razem sprawdzałem siłe beholdera. Jest raczej słaby a na 13 lvlu zeszly mi 2 ihy. Choć jak slysze jest to potwor losowy i różnie z nim bywa. Co do miejsc do expienia z nim- polecam fibule i dark cathedral
![]() Ostatnio edytowany przez Paroslaw - 06-03-2007 o 18:58. |
![]() |