![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Mnie najbardziej wkórzają Polacy...
Ciągle podchodzą i Fri itmas plxpxlplx!!!1111 I jeszcze te ich nicki... np. Tomaszek Knighcik, Ponu'raczek Paladynowaty Damianek Pallek, Lukaszek Sorcek itp itd... (przykłady) I outfit "trzeci" najbardziej wnerwiający z outfitów wedłóg mnie... Wszystkie "oferty" na trade chanalle typu Free Pacc kończą się na .pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Mnie najbardziej n00by wkurzają.A oto dlaczego. Wszystko pięknie , wracam z hantu, ide do depo i nie moge wejść. Patrze a wszyscy co blokują to gadją ze sobą, chyba nOOby bo mają ok 8-11, lvl a jam mam 21 lvl. No i nie moge wejść wkyrzam sie i pisze fuck yuo san...r n00b, a tu taki koleś idzie z nickiem równie głupim Big Noob of Tytania i on myślał że do niego ja mówie, miał 46 lvl pallek. Postanowiłem iść do innego Depo W innym mieście, a on za
mną idzei, jesteśmy za miastem, 4 hiti po ok 70 i dead. Kicki i lagi Brazylijczycy to morze nie za bardzo tylko wtedy jak BR BR to wkurza. No i troche pacc, a właściwie facc niech se pacc ma te swoje ulepszenie ale faccowi terz sie coś nalerzy, w końcu Facc to 80% Tibi. To tyle ciekawe czy komuś hciało sie to czyta ![]() Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 27-06-2005 o 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 75
Skille: 87/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mnie wkurzają najbardziej PK!!! Także nicki ale troche mniej. Hakerzy też są okropni, ogólnie cała Tibia to zło!!!
![]()
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() A Mnie Wkurzaja Nooby Szczeglunie te ktorymv zabijesz potwora a oni odarazu (zaluzmy ze gra na Azurze) "Heg Kill You , Its Mine Friend Noob !!!! <Hundet FOrever" (Heg TO Najwiekszy level na Azurze) A Noob ma Np 10 -15 level i nawet go nie zna ... TO Mnie Najbardziej Denerwuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: kto to wie...
|
![]() Mnie najbardziej wkurza wszelkie Chamstwo w grze. Ostatnio pewna osoba o imieniu "Evas Tari"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() I ty to nazywasz chamstwem?!
Śmieszne. Powinieneś się cieszyć, że wogóle coś odzyskałeś; mogła nie być taka miła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Kobiernice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nocturnal Beast
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 39
Skille: 18/24
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Mnie najbardziej wkuża pacc. Dlaczego jedni mają być lepisi. Dlatego że mają pieniądze? Przecież nie każdego na to stać. Wszyscy powinni być równi. A oprócz tego to pk i nOOby. Aha i jeszcze lagi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() LURERZY!!! Siedze sę normalnie na dwarfach i trenuje a tu sobie idzie 67 knight z 5 guardami. Odsuwa moje parcele i dalewj sie domyslacie... FUXEM się uhnąłem i ucieklem przy stracie 1b bp (Knight później tez bil)
![]() |
#190 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!
![]() |
![]() Odpowiedź jest prosta: polskie i brazylijskie nooby...
![]() ![]() Btw. Chyba zmienie narodowość... ![]() Ostatnio edytowany przez Grim - 30-06-2005 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() PS. Do tej pory starałem się być kulturalnym w Tibi... ale widze że się to nie opłaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Jak już mówiłem ciesz się, że loota odzyskałeś. Jest wielu oszustów na tibii - ty natrafiłeś na bardziej miłego. A pozatym po co ufasz nieznanym gościom (a zwłaszcza, jeśli chce cie na party)...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ufałem, bo nie wiedziałem co to jest party... W niektórych sprawach to ja jestem, no może nie n00b, ale newbie ![]() PS. Kończe tą konwersacje, bo mnie modki oskarżą o nabijanie postów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]() Mnie najbardziej wkurzają nooby. Najgorzej, jak sie doczepiom, a potem jescze cie wyzywają za nic... I miej do takich cierpliwość
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja powiem całą prawde...
Co do większości ludzi: -Br? -Pl? -Swe? -Jedno i to samo!Brazoli wkuza Pl ? i Swe ? A Polaków -BR? Brazylijczycy są o wiele lepszymi ludźmi od Polaków!(Chodź nie zawsze bo angielskiego cześto nie umieją ![]() -Thiefy... Nie zdarzyło się wam czasem ukraść czegoś w Tibii ? ![]() (Ja staram sie pomagać ofierze thiefa) -Kicki... Czy one są tak często ? -Nie , nie miałem kicka od ponad miesiąca więc nie gadać ;] -PK i Lurerstwo A czym byłaby gra bez PK lub lurowania ? -Nooby... Zawsze byli i będą tralala ![]() -Głupie pytania.... Każdy kiedyś był newbie w Tibii hodź nie każdy zawsze zadawał głupie pytania >.< -System skulli... O boże koleś zabił 40 kolesi 1 dnia ! O BOŻE ! UCIEKAĆ TO LEGENDARNY PK Z KRAINY KRWAWYCH KRISÓW! -Mc users... Druid of Antica: Sell bp uh >8.5K< MSG ME ! Jedyne co mnie wnerwia to namolni ludzie , a tak to toleruje wszystko .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Mnie wkurzaja nooby :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() LAGI FREEZY ORAZ KICKI
NEWBIE NOOBY THIEFY PACC no i to wszystko ![]()
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() a mnie wkurza ze okolo 50% tibilijczykow nie zna angielskiego... raz gadalem z jednym br chcialem mu sprzedac fsa pytam sie "where are you?" a ten mi odpowiada "3 floor"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Erixin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Army of Immortals
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Gdybym tak sie zastanowil, to wychodzi na to, ze nooby. Ostatnim razem na trade zauwazylem: ''Buy Crusader Helmet". Mialem wtedy Crus na sell, no i napisalem, ze chcem sprzedac, spytalem sie go ile daje, a ten 10 k. Odrazu pobieglem z Venore do Ab'Dendriel, gdy doszedlem dalismy na trade, on wystawil 1 crystal coins, a ja crus helma... Ten dal Reject, nastepnie dalismy jeszcze raz trade, ale tym razem dal 1 platinum... I ta sa wlasnie te br'owskie nooby ;d