|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
|
![]() Znalałem nowe miejsce koło Calin.Po nowym update 7.24 powstało nowe miejsce nazwałem to miejsce amazon tower.Niezłe miejsce do expienia dla knighta,możemy tam spotkać amazon,valkire i witch(szybki respawn),Polecam!!Aha jakie są jeszcze nowe miejsca po update oprucz zerków koło thais???????
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag <na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv12/secura/skills 48/45/paladyn |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rigaroth
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 18
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Powiedz mi gdzie jest to miejsce dokładnie i czy na 13 lev moge tam zajrzeć bez straty zycia
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tak sa nowe miejsca: Gorka pomiedzy mostem obok jaskinii cycow, a Thais na ktorej sa cycki (i duzo innych gorek na ktorych sie nic nie respi), nowy resp orcow warriorow pod Thais
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Wychodzisz górną bramą carlin.Idziesz prosto aż dojdziesz do małęj jaskini wasp koło kleryka co leczy zatrucie(humprey).Idziemy pare kroków do przodu aż znajdziemy się przy "jakby żywopłocie"idzimy w lewo i znajdziemy wejście do legowiska amazonek.Po drobnej rozrubie dostrzeżemy baardzoo dużą wieże wchodzimy na 1 pietro gdzie zaatakują nas 2 amazony,na 2 pietrze 2 amazony i valkire,na 3 pietrze chyba 4 amazony i valkire,na 4 pietrze 2 amazon,2 valkire i witch a na samej górze 2 valkire i 2 amazon(nie jestem pewien czy dobrze wam powiedziałem o pietrach i co na nich atakuje ale mówie dobrze zaexpicie)
![]() Nuniza/lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'Urden/lv19/secura/skills 22/24/mag na spszedasz bp gfb<2k>hmm<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv15/secura/skills 49/45/paladyn |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() A Wiedzmy sie pojedynczo respio czy w grupacH?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Na przed ostatnim pietrze mozemy spotkac tylko i wylącznie jedną wiedzme.
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag <na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv12/secura/skills 48/45/paladyn |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() polskich znaków to mi siem pisać nie chciało ale teraz masz wszystko jak trzeba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Jak pojdziecie brzegiem rzeki w prawo (przy tej "Amazon Tower") to dojdziecie do dziurki.... tam sa tez Amki, Valki, nie wiem czy Witche ale jest tez tam duuuużo spiderów. Nie wiem co jest tam jeszcze bo całego miejsca nie zwiedziłem, ale informuje ze jest tam tyle korytarzy co na Foldzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Muminek.
Wstaw mapke żeby pokazać mi tą jaskinie bo nigdzie nie mogę jej znaleźć :/ poza tym wieża jest fajna Na ostatnim piętrze są 2 valkirie i 2 amki O już znalazłem jest troche na zachód od northportu. najbrdziej w tamtym miejscu wysunięta na północ półwyspa- tam jest ta jaskinia
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Buuuuu
|
![]() Do wszystkich lvl 11-15 co sie pytaja:
Czy jestes w stanie na raz zabic w ograniczonej przestrzeni 2-3 walkirie + 1-3 amazonek? Jesli nie to nawet sobie nie zawracaj glowy tamtym miejscem. Cytuj:
2. Jesli chodzi o beholdery to mozliwe (podobno sie paladynowi nie oplaca), jesli chodzi o Behemoty to nie wiem czy dosc boltow ze soba dasz rady zabrac zeby zabic behemota przy skillu 55. 3. Tu znowu to co w pierwszym punkcie, w tym ze mowi sie ze 60-65 distance zeby sie oplacalo + musisz miec minimum 25 lvl zeby cie GS nie dogonil.
![]() |
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() To wejscie to ejst jedno z wielu wejśc do jaskini.
Ta nowa jaskinia to nowy kawałek dołczony do jaskini trolli. Niże jest MOLTS...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki chodziło mi o beholdery bo podobno behemety są tylko dla pacców i demony też czy to prawda ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
![]() |
![]() Możecie mi wysłać mapke jak tam dojść na maila?? Jak ktoś byłby chętny to prosze przesyłać na adres: [email protected]
Z góry dzieki (chociaż niewiem czy komuś sie bedzie chcialo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Bardzo dobre expowisko dla knighta mozecie tam isc od 15 lvl luz ale na witcha trzeba uwazac droga: od kręgu druidów w góre i w lewo przy krzakach
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja znalazłem wieże z amazonkami i itp. ale była mała - może 3 piętra... to chyba nie ta... Dajcie mapke z ta "duzą", co są witche..... PLZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh a możę mi ktoś powiedzieć co ten krąg druidów daje ?( bo ten koleś co se na skale chodzi to usz wiem do czego służy
![]() |
![]() |
![]() |