|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Mam pytanie... jak to jest z gubieniem przedmiotów ? słyszalem już na ten temat wiele opini.. jedni mówia, że sie nic nie gubi poza plecalkiem jak cie zabija a tylko wtedy jak nie odrobisz expa, inni mówia, że zawsze coś sie gubi z ekfipunku po smierci...
WIEC JAK TO NAPRAWDE JEST ?? 8) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Różnie to bywa. Najczęściej to gubi się tylko plecak ale czasem zdaży się, że zgubisz coś innego. Raz nawet zgubiłem miecz, a następnie po ok. 3 śmierciach zgubiłem amulet.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Zawsze po śmierci gubisz plecak i masz 10% dla każdej rzeczy którą masz na sobie że ona też wypadnie!! Tzn. 10% że wypadnie broń, 10% że tarcza, 10% że hełm, 10% że zbroja, 10% że spodnie i 10% że buty!! Oczywiście nie jest to sumowane prawdopodobieństwo ale i tak zwykle masz ok.30% że stracisz coś oprócz plecaka!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() racja roznie to bywa pleckazawsze sie taci i przedmiot z miejsca na strzaly ale peqp niekoniecznie chociaz mozna nawet dwa przedmiopty streacic
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Najgorzej jak sie straci fs w dzień po jego zakupie za cała swoja kase - czego doświadczyłem w tym tygodniu niestety
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja starciłem raz fsa, dragon shielda i plate armor za jednym razem.
![]()
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
![]() |
![]() Mi sie zdaje, że to zależy od levelu bo jak na mojej postaci z 8 levelem mnie zabili to staracilem plecak tarcze i zbroje, a jak zabili mi postac na 20 levelu to stracilem tylko plecak. Więd wydaje mi się, że to zależy od levelu. 8)
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
![]() |
![]() A ja w miejscu plecaka trzymam pustego baga a w kolcznie trzymam plecak w ktorym mam wszystkie zeczy. Pusty bag zawsze wypadnie ale zeby wypadlo cos z kolczana to na prawde trzeba miec pecha. Od kiedy tak robie nigdy jeszcze niestracilem plecaka
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Kupilem Braod Sworda i tego samego dnia poszedlem na Folde . Zaito mnie tam przez paladyna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Powiedzmy że mój bohater ma 10000 exp i teraz w ciagu pewnego okresu dochodze nim do poziomu 11500 exp i kupuje/znajduje chain armora następnie dalej expuje aż dochodze do 13000 exp po czym po chwili ginę zabity przez PK i ..... są dwa zakończenia: 1. jeżeli mój exp spada do poziomu poziomu poniżej 11500 exp i tracę chain armora oraz oczywiście bp, 2. jeżeli mój exp spada do poziomu powyżej 11500 exp i nie tracę chain armora jedynie tylko tracę bp. Mam na koncie kilka dedów i wlaśnie zauważyłem taką prawidłowość - przynajmniej co do mojej postaci - niewiem jak inni - powiedzcie co o tym myślicie i czy zaoserwowaliście cos podobnego - czy aby to nie jest reguła :/ |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22