|
Notki |
Poradniki Archiwalne Poradniki napisane przez użytkowników forum, które dotyczyły poprzednich wersji Tibii i nie są już aktualne. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Można na cycach trenić, ale dopiero ze skillem 50 shieldingu oraz jakimś Dragon Shieldem albo Crown Shieldem i P-Set'em. Ale bierz tylko jednego cyca na klate.
Dopiero teraz zauważyłem że masz 14lvl, to pozostaje chyba tylko dobić do 60 dist na dwarfach, potem zrobić 20~lvl i na cycach trenić do 70 distance. |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Polska
|
![]() mam pytanko. Kiedy zdaobylem juz z 15 lvl i mam skile okolo 45/40 to na czym i gdzie expic ??
|
![]() |
![]() |
#204 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() No więc tak...
Mam 27 lvl Paladyn eq: knight armor, knight legs, warrior helmet, dragon shield moje skille to 72/52 czy moge chodzic spokojnie ze spearami na dwarf guardy ?? czy bede dostawal duze hity ?? |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
|
![]() od pewnego czasu guardy sa mocniejsze i wala mocniej więc bedziesz dostawał hity... dość mocne ja np na 50 lvl skille shielda 67 eq miałem c set cru helmet i v shield i dostałem hita za 105 bodajże...ale tobyło jakis czas temu...
|
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Albo mi nikl post z treningiem na non-pvp albo tutaj go nie ma
![]() Jak trenowac palkiem na non-pvp ja mam teraz 15 lvl. i 33% do 51 dist ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]() co jest nie tak. napsizcie co trzeba zrobic zeby objezec te mapki plz
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pall Hunter
Profesja: Paladin
Gildia: Punishers
Świat: Secura
Poziom: 33
|
![]() Mam Palla na swiecie secura (npvp) skile 41/32 11lvl 5mlvl. Nie wiem na czym moge skilowac i gdzie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @up
Fibula - bierz kilka parceli żeby cię nie atakowało 10 rotów i odgrodź się gdzieś przy ścianie.... |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik forum
|
![]() Wielkie thx za rade ale odkrylem lepszy sposub. Prubowalem twojego sposobu ale skile nie rosły , wiec poszlem do Carlin i tam zaczolem trenowac na slimie. Jest to niebezpieczne ale z exura se radze. Nidlugo zaczne uzywac exura vita.
![]() ------------------------- Swiat: Secura Profesja: Paladyn Skille: 45/38(Wciąż rosną ![]() Mlvl: 7 (Tak samo) |
![]() |
![]() |
#212 |
Guest
|
![]() Przy Distance Fighting 50+ możemy wziąć kuszę i udać się na mass hunt Dwarf Guardów.
Nie wiem co ze mna nie tak mam skille 53 w dist 40 shielding (19 lvl) i jakos nie moghe sobie poradzic z nawet 2 na raz guardami ![]() |
![]() |
#213 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() ![]() |
![]() Witam!! mam pytanie cosadzicie o moich skilach na 13 lvl 52/42 7mlvl czy sa dobre ?i czy teraz mam expic ?? czy dalej skilowac?? gram od tygodnia i chcialbym sie dowiedziec czy mi dobrze idzie ;] pozdrawiam
![]() Ostatnio edytowany przez Kowa_l - 07-07-2005 o 09:02. |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: L.W.
|
![]() re: Kowa_l
rób tak jak pisze w poradniku, skilluj dalej na dwarfach do skilli okolo 60/50 i idz ze spirami na cyce. jak dobijesz 70 w discie lub 60 w shieldingu to trenienie mozesz sobie spokojnie odpuscic i expic ile wlezie (ja bynajmniej tak robie) ![]() A poza tym idzie Ci w miare dobrze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() ![]() |
![]() ok i tak zrobie
![]()
09:28 Charuto Uso Crak [13]: BUY FREE ITENS (NO NOOB OFFER) Ostatnio edytowany przez Kowa_l - 07-07-2005 o 14:29. |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik forum
|
![]() musisz miec full def jak trenisz zeby mniejesze hity przymowac
a co do skili idzie ci dobrze ------------------------------ Server: Secura (Npvp) Profesja: Zgadnijcie ![]() Nick: Pall Hunter Lvl: 14 Mlvl: 8 Skille: 49/42 Zameldowanie: Carlin Opis: Cały czas trenuje w podziemiach Carlin nie wiem czy to madre ale cuz ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() Strata czasu czytać ten poradnik praktycznie nie życiowy i przede wszystkim nic orginalnego...
#219 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
bedzie pelno poison spiderow. Jednak nie radze nikom sprawdzac bo jesli wejdzie sie do niego nie bedzie mozna juz wyjsc, no chyba ze zabijesz Giant Spidera ![]() |
|
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Tutor
|
![]() nie wiem jak ty chcesz tego Gs-a klepac na 30 lvlku i znim biegac no ale spox.. nawet jesli na 30 lvlu bedziesz mial bohy i utani hur to i on tak Cie dogoni.
|
![]() |