--> | --> |
![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhakio
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 99
Skille: 82/60
Poziom mag.: 18
|
![]() Teraz gram palkiem to dystans ale dla knighta zalezy od servera bo na iridia np fire axe osztuje kilkadziesiat k a bright sword ok 20k wiec roznica mala ale na starych servacgh topo najlepsze axy.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja bije clubem bo Dragon Hammer (32/20) kosztuje na moim swiecie 3.500 a Fire Sword (35/20) 20.000. War Hammer 6.000 a troche lepszy Giant Sword 100.000.
Niestety tylko te dwie bronie z gatunku cluba sa dobre ![]()
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
![]() |
![]() Wybór zależy od gracza. Niektórzy nie lubią troche oberwać więc biorą swordy. Inni wolą zadawać większe obrażenia więc biorą axe. Ja osobiście preferuję axe
![]() Ostatnio edytowany przez Axe Master - 01-06-2005 o 20:25. Powód: Zapomniałem jednej litery :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() heh! ja juz wshystkim grałem.swordem i clubem i axem.
ze swordów to bardzo mi sie 2 handet podoba i G-sword z Clubów to d-hammer i skull stUUff z axe dragon lance rządzi!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Niegrający
Imię: Daark Footman
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Guardia
Poziom: 17
Skille: 53/51
Poziom mag.: 3
![]() ![]() |
![]() Ja wole swordy, gdyż jako sorcerer mam niewiele capa. Swordy są leciutke i mają sporego defa, co na niskim lvlu zanim przejde na runy ma niemałe znaczenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Venore
|
![]() Fs i bright sword RULEZ no ewentualnie skull staff
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() Axe the best, sword the best. Jestem najlepszy na 12 levelu sorcem na hibrenie mam knight armor knight legsy warior helmet bohy medusa shield i knight axe a w depo fire axe ale jak ide sam na draga albo dragona lorda to biore knight axe a jak na potowory takie jak ghoule Valkirie dwarfy soldiery itp. a na 25 levelu druidem mam crown legsy bright sword golden armor i 6 knight armorów w depo demon shield royal helmet i 4 warriory w depo i steel bootsy
best solo : dragon lord z którego wypadł mi royal helmet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() best team 3 warlocki na raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Nie dziwie sie że swordy wygrywają...
![]() Swordy fajnie wygladają i jak byłem newbie to chciałem walczyć samimy swordami. Jednak ja zaglosowałem na bronie dystansowe poniewasz jak masz dobrego skilla mozesz walnąć hita więkrzego niz z jakiejkolwiek innej broni. Do broni dystansowych jest też duża rozmaitość amunicji. ![]() ![]() Minusami broni dystansowych jest broń do treningu z dość dużym atakiem (spear) oraz to że takie bronie (bow, crossbow) są dwuręczne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Biegun północny?
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Sorry ale nie wierze pokaz zdjęcie ![]() Co do tematu Axy wymiatają dla knajtów którzy lubią brać coś solo.
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Lokacja: loL?
Stan: Aktywny gracz
Świat: lol?
Poziom: lol
Skille: lol
Poziom mag.: lo
|
![]() Ja zagłosowałem na swordy bo są najlepsze i tyle
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Miecz ze względu na obrone, która jest wazna u mojego rycerza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Łapy
Imię: Falkowski from Lapy
Profesja: Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 17
Skille: 18/20
Poziom mag.: 18
![]() ![]() |
![]() Ja się mieczami kocham bić i z HMM walić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Ja podobnie jak wiekszac preferuje swordy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Mintwallin
Imię: Eluna Guard of Moon
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Ja tam wale clubem, niezależnie od profesji, bo najbardziej się to opłaca (zestaw skull staff+warhammer na każdą okazje w plecaku knightem).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]() Uwielbiam walczyc swordami. Są drogie ale niezastąpione!
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
![]() |
![]() Ja mówie krótko - club.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Niezasastąpione są swordy. Dla wszystkich profesji (oprócz palków of course
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Qsza, power bolty =)
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Celastian Kight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 61/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja jestem knightem i walczyłem od początku clubami. Kupiłem sobie na jakimś 14 levelu dragon hammera i walczyłem nim dłuuugo, bo nie chciałem kupować skull staffa ze względu na małą ilość def. War hammera też nie używałem, nie lubie dwuręcznych bronii. Jednak kiedy byłem koło 25 levela, swierdziłem, że cluby nie są takie dobre. No bo do końca życia mam zostać przy dragon hammerze?! Postanowiłem więc zacząć trenić sword fighting (a miałem wówczas jakieś 50 club fighting). Walczyłem cały czas dragon hammerem. Teraz mam 28 lvl. Kilka dni temu kupiłem bright sworda, lecz leży on w depo, a ja ciągle trenie. Mam teraz 43 sword fighting, 53 club fighting (chcę wyrównać, by zacząć walczyć bright swordem). Trochę to jest czasochłonne. Przestrzegam więc wszystkich młodych rycerzy: cluby to pułapka! Na początku są super, ale potem albo zostajesz przy dragon hammerze lub skull staffie, albo robisz to co ja. Lepiej przetrzymać wczesny okres i chodzić ze spike swordem, niż potem tracić czas.
Czcijmy swordy! ![]()