|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() według mnie sorc powinien być najszybszy żeby zwiać przed silniejszymi wrogami tak samo paladyn żeby móc swobodnie napażać z łuku
_______________ Fargass 9 lev 4 mlev sorc HIBERNA
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() Hmm... sam tego nie zaobserwowalem , ale mowiono mi ze profesje roznia sie szybkoscia miedzy soba.
Ponad to mag ma takie ciekawe zaklecie jak wieksze przyspieszenie(utani gran hur) podobno niesamowicie przyspiesza |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() -Różnice pomiedzy profesjami są
-Im wyższy lvl tym szybciej dopylasz -Bohy także przyspiszają -Czar Haste wymiata totalnie -A sandałki to jakas plotka albo zagadka ![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() to nie wpywa estem na 99% pewien
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Hmmm keidy szedłem z mym kumplem 21 lvl sorc , a ja 19 pal to wyprzedzałem go (było to widać)... starsznie dużo tu sprzecznych infromacji...
Najszybciej chodzą: 1. Paladyn 2. Knight 3. Sorc i Driud Co lvl chodzimy szybciej (nie widać może aż tego...) Time ring, bohy - przedmioty dające przyśpienie utani gran... hur - czary dające przyśpieszenie Nie wiem co tu jeszcze do powiedzenia ... Był chyba keidyś filmik tibiacam - ale to do 7.11 oglądałem - czterech 100lvlowców - pall, knight, druid i sorc - kaŻdy miał timeringa i bohy (tak opisywali) - wtedy... no i się ścigali - pierwszy był paladyn, później knight i retsza... ale magowie użyli czarów ;] i dogonili palka i knighta.. i w konsekwencji wyprzedzili ![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() omg
Najszybszy jest Knight potem palek potem magowie boze ludzie znajdzcie sens nawet na tibia.com te rzeczy sa napisane jejku ------------------------------------------------------------ www.tibiarlz.republika.pl tibiabot - i ty nie wiesz co to jest !!!!! |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Jak dobrze pamiętam to jak dostałem Level 1 co zainstalowalem Tibię to pokazało się co daje kolejny Level. I może się mylę ale nie wiem, tam było, że za każdym, Twoim, zdobytym Level`em zwiększa się prędkość Twojego chodzenia. Ale jak teraz mam knighta(ryczerza-wojownika) z siorą (niestety) na Level`u 27 to jakoś wielkiej różnicy nie widzę pomiędzy 15-20 Level`ami, a powinna być. Może to nastąpi dopiero od 30-40 Level`u ? Nie wiem nie chciałbym skłamać czy zdobyty Level przyspiesza naszą posrać.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() E tam wydaje się wam. Wszyscy chodzą tak samo. PO postu ktoś ma może lagi z powodu słabego kompa albo połączenia z internetem. Ale nie wiem jak to jest z sandałkami. Jak próbowałem o chodziłem w nich tak samo. Czy to kolejna bezużyteczna rzecz?
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Jak ja se ide 20 level druidem i kolo mnie przebiega Teranion ( 110 level royal paladin ) to ja go ledwo zauwazam tak zapiernicza takze to zalezy zdecydowanie od levelu a jak ja zalozylem time ringa druidem na 20 levelu to przeganialem 40 level knighta ktory prawdopodobnie nie mial lagow takze .... ?(
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Wydaje mi sie ze szybkosc chodznia zalezy jednak od poziomu i profesji , ale nie jestem tego pewien ?(
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
P.s. ale moim zdaniem to zalezy od zdobytego Level`a ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Heh to, ze level wplywa na szybkosc chodzenia to oczywiste.Co do profesji to ja nie widze roznicy, mzoe sa jakies drobne, ale w sumie to malo istotne.Aha i chailbym sprostowac to co ktos kiedys napisal, ze jak ma sie bohy to nei dziala juz time ring i haste.Otoz to nieprawda, jesli mamy bohy to kiedy zakladamu time ring to popylamu jeszcze szybciej, a kiedy rzucimy utani hur to jeszcze szybciej.Wszystko to sprawdzilem na sobei wiec wiem co mowie
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Jezeli kazda prof ma ten sam lvl to
1.pall 2.sorc/druid 3. knight pall najszytbszy ;p |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Cytuj:
Mnie - 45 lvl royal pally Knighta - 45 lvl knight i Sorca - 40 lvl (wszyscy bez dopalaczy) Knight mnie wyprzedzał i to sporo, ja byłem drugi a sorc zostawał daleko w tyle. 4. Sugerujesz, że utani gran hur pomoże Ci tylko o 5 lvli jeśli ścigasz się z pallkiem? Ja druidem na 13 lvlu puściłem utani gran hur, a pallek na 26 włożył time ringa i biegał tylko nieznacznie szybciej odemnie, więc... |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2004
|
![]() Nie ma róznicy
P.S chyba ze chodzi o czar to sorc i druid ma przewage z utani gran hur a knight i pallek ma utani hr co jest gorsze ! |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() Czytałem wszystkie posty ale dalej nic nie wiem ?( ?( ?( ?( . jedni mówiom, że palek a drudzy , że druidzi i sorce . zdecydujcie sie wkońcu. jak sie namyslice do dajcie nowego posta
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() WSZYSTKIE profesje chodzą z tą samą prędkością!!!!
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() hmm..
ja jak mialem 20 lvl druidkiem i szlem na hunta z 15 lvl knajt to go tak wyprzedzalem ze ten kjacik puscil tekst "ty masz najki za*******ajki czy co , ze tak pecisz??" moim zdaniem jest tak: -druid(musi szybko biegac by dogonic wrogow) -sorc lub knajt -palek (spokojnie moze isc bo strzela z dystansu) |
![]() |