|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Death'explosion
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 10
Skille: 17/18
Poziom mag.: 6
|
![]() Jakie skile na jakim lvlu powinień mieć paladyn? Czekam na odpowiedzi.
Chciałem dobrze. Adolf Hitler Ostatnio edytowany przez Death'arrow - 17-07-2005 o 18:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() na danym lvl powinno sie miec dobre skille..hahaha
![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Chciałem dobrze. Adolf Hitler Ostatnio edytowany przez Death'arrow - 17-07-2005 o 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma scisle wytyczonych regul... na takim i takim lvlu masz skille jakie chcesz to samo tyczy sie najta
![]() EDIT:ehhh no dobra odpowiem xD popracuj ostro nad skillamI do przynajmniej 50 w discie xD
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 17-07-2005 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem, i nie chodzi mi o ścisłe reguły tylko o luźne wyjaśnienie według np. własnego doświadczenia...Ale jak na mój lvl mam złe czy dobre skile?
Chciałem dobrze. Adolf Hitler Ostatnio edytowany przez Death'arrow - 17-07-2005 o 20:29. Powód: Chce dodać, że to do Dwarf |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() www.tibianlibrary.com >average equipment i tam masz all jak juz chcesz wiedziec...
@down weszles chociaz na strone ktora ci podalem?-.-
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 17-07-2005 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na którym lvlu powinienenbym osiągnąć takie skile? Potem będe wyśmiewany, że dopiero teraz mam...
![]() ![]() EDIT: Ops, sory. Fajna i thx... Szkoda, że angielska ale spox. ![]()
Chciałem dobrze. Adolf Hitler Ostatnio edytowany przez Death'arrow - 17-07-2005 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Najlepiej zrub jak najszybciej 70 distance i potem bendziesz mial spokuj na jakis czas przynajmnie do 30lvla...Ja robie tak ze nabilem na 21lvl 65dis teraz potem expie do 22 i robie skille pokolei z kumplami.Od 65 dis polecam exp na dwarfach guardach loot ci sie zawsze zwruci i exp doskonaly.
Name:Jagi Paladyn ![]() Profesja ![]() ![]() Lvl:22 Skills:65/45 {slaby shield} juz go olewam ![]() Mlvl:10 ![]() Best solo:demon skeleton{nie chce mi sie na draga isc} ![]() Best Team:- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() EDIT: Mam kolejne pytanie... Już niedzwiedzie, wilki i roty są za słabe i zabijam je w około 5 uderzeniach! ![]() ![]()
Chciałem dobrze. Adolf Hitler Ostatnio edytowany przez Death'arrow - 18-07-2005 o 09:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Idzesz do venore na swamp trolle walisz je z full defa do 45 dis ja mialem aki na 10lvlu i potem od tego idziesz na dwarfy jak nie masz kumpla na traina robisz 60 dis i mozesz expic strzalami !!nie wszesniej!! Ja tak robilem do 58 dis zanim kogos poznalem .A mlvl u palka dosyc wolno rosniejuz puzniej ale najwienkszy prezłomowy mlvl to 8-exura vita i 15mlvl-uzywanie sd! jak trenisz zawsze wal z full defa!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dużo było poradników o tym (może na tibia.org.pl) ale skille zależą od ciebie(Tylko żeby nie mieć 40/40 na 20 levleu
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() idz do kazz na dwarfy(jak masz lepsze eq to nawet soldy...)
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Paladyn jest cholernie trudny. Ja zrobiłem se nową postać, 11 pal... mam skille 42/33 i juz nie mam gdzie trenować... dwarfy po około 8 ciosach padają... zostały mi tylko cyce
![]() ![]() Tylko po co ja wam to mówie.. -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() skile palka powinny byc minimalne 65-70 dista..a jak jestes na non pvp i masz problem z treningiem (brak treningu z ludzmi) to idz od razu od 30 shielda (zeby malo zadawaly) i 40 dista na minosy, poniewaz mają duzego defa a nie jak glupie smierdzace dwarfy, ktoore umieraja po 16 sekundach
another player who just seems to get better and better Ostatnio edytowany przez pijopiwnik - 25-07-2005 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
@ morwi : akurat na tej stronce skille sa z reguly wyssane z palca i w sporej ilosci przypadkow mozna zrobic wyzsze bez treningu, tylko expiac Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam wątpliwości co do walenia z full def... Zdaje mi się, że wtedy skile wolniej rosną
![]() EDIT: Ops... Żeczywiście, chyba jednak nie ma różnicy. Ubiłem se wild warriora ze spirow na full def i mam awans distanca... Miałem ze sobą na wszelki wypadek UH ale nie użyłem, bo stracilem 25 życia. Dzięki za rady i narazie nie mam kłopotów. ![]() EDIT: O jeden większy skil shieldingu i distanca i już nie trace obrażeń w walce z wild warriorem! ![]()
Chciałem dobrze. Adolf Hitler Ostatnio edytowany przez Death'arrow - 18-07-2005 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szykuję się do cyklopów, ale nie wiem na jakim diście i shieldingu mam na nie iść... Ktoś mi odpowie?
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Tez mialem problemy z tym ale juz wiem najlepszom miejscuwkom bo masz duzo prezstzrznie na poczontkujonce skille od 58+ cyklop camp i tam jeszce som mino guardy jak bendzie ci ktos muwil ze od 55dis to nie idz lepiej najlepiej zrub 60 dis i bendziesz mial spokuj z cycami i 8mlvl i nie wchodz do podziemi ...Cyce wal z arrow poniewz najlpeij sie opyla bo z nich jest slaby loot i ci sie nie zwruci za bolty... Potem od 65 do 70+ idz na dwarfy guardy tylko z boltami loot ci sie zwruci za nie na wyrszych lvl bendziesz mial jeszce wiencej.
A teraz ja mam male pytanko jak zdobyc klucz do hellgate???? help plzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @ up : kupisz za 5 k w Ab, nie pamietam u ktorego npc
Cytuj:
trening na full def dziala tak samo, ze wzgledu na to ze spiry maja 30 ataku nie trafiamy stworka w armor, kazdy hit niezablokowany laduje jako bloodhit i liczy sie zarowno do awansu w discie jak i shieldingu cyce radze probowac z bliska od 60/50 z dobra tarcza i vitka pod reka - wczesniej sie nie oplaca ( wogole 50 shieldingu to troche za malo ), sugeruje full def |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nosze sobie steal helmet, plate armor, brass legi, leather bootsy, dwarven shield i serpent sword czasami... A strzał mam ponad 800.
![]() ![]() Może to śmieszne ale chciałbym być kiedyś w tibi kimś z wysokimi skilami... A co do walenia z bliska... Czemu nie moge utrzymać tradycyjnej metody zachowania przeciwnika na dystansie? EDIT: A jeszcze co do strzał: nigdy nie kupiłem ani jednej, raz tylko sprzedalem a raz waalilem niedzwiedzie z luku. ![]()
Chciałem dobrze. Adolf Hitler Ostatnio edytowany przez Death'arrow - 19-07-2005 o 09:13. |
![]() |
![]() |