| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #21 | 
| Użytkownik Forum | Chyba żaden modek tego nie widział... Wiele razy było mówione, że na tym forum bywają także dzieci.... jak nie wierzycie looknijcie na zdjęcia... demoralizujecie je ... Ci co chwala te "dopracowane" graficzki niech się zastanowią poważnie nad pochwałami następnym razem... W.g mnie temat do kasacjii w trybie natychmiastowym... A dla usera ostrzeżenie | 
|  |   | 
|  | 
|  | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 01 2005 Lokacja: Kłodawa Wiek: 34 Posty: 60 Stan: Aktywny gracz Imię: Kuan Ju the Sorcerer Profesja: Sorcerer Świat: Pacera Poziom: 20 Poziom mag.: 28   | Hmmm, troche jak w Polskim filmie, takim jak Poranek kojota, albo Chlopaki nie placza. Widac takie juz upodobania Polakow do bluzgow..........       
				__________________  Quidquid latine dictum sit, altum videtur.  Ciekawe, kto sprawdzi w słowniku?    | 
|  |   | 
|  | #24 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 07 2005 Lokacja: Świnoujście Wiek: 35 Posty: 4 | Niezłe lecz krótkie, co do wulgaryzmów to dobry pomysł - podoba mi się. | 
|  |   | 
|  | #25 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 07 2005 Posty: 52 | Cytuj: 
 Ty sie chyba na sztuce nie znasz...  Przeklinanie nie jest tylko samym w sobie wulgaryzmem, ale także środkiem ekspresji, co prawda  czesto nadużywanym w pewnych, dobrze wszystkim znanych środowiskach. A autorowi zapewne chodziło o przedstawienie tych środowisk w świetle dobrego humoru i mi sie wydaje ze to sie udało  . Ale na wszelki wypadek dawaj napis >>> Od 16 lat <<<  P.S Leito po ile wazelina... no wiesz  | |
|  |   | 
|  | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 07 2005 Posty: 270 Profesja: Rookstayer   | HAUHA Fakei bardzo fajne  btw. skad wzioles to nazwisko Grabarczyk? moj kumpel tak ma  
				__________________ KLIKNIJ A DAM CI BUZI!XD) | 
|  |   | 
|  | #28 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 07 2005 Posty: 67 Profesja: Elder Druid Świat: Aldora | fejki to fejki co tu mówic pomysl nawet moze byc .... p.s Czy te 14 , 15 latki mogą usunąc avatary marihuany , ?:/ Nie wiedza nawet jak to wygląda :/ 
				__________________ Sknerus Mckwacz | 
|  |   | 
|  | #29 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 07 2005 Lokacja: Białystok Wiek: 33 Posty: 10   | super Szkoda Tylko Że Tak Nie Ma W Tibi           | 
|  |   | 
|  | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2005 Wiek: 35 Posty: 1,189 | Szara rzeczywistość XD | 
|  |   | 
|  | #31 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 22 07 2005 Posty: 13 | Czy ideą tego fake'a jest wulgaryzm? | 
|  |   | 
|  | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 05 2005 Wiek: 36 Posty: 49 Stan: Aktywny gracz Imię: Master woxari Profesja: Druid Gildia: Wladcy Podziemi Świat: Calmera Poziom: 36 Skille: 21/24 Poziom mag.: 53   | fajny pomysł tylko te słowa kur** zastąpić np. kurde | 
|  |   | 
|  | #34 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 18 03 2005 Lokacja: Kętrzyn Wiek: 32 Posty: 13 Stan: Niegrający   | Extra normalnie  sie zwijam przed kompem hehe. Dawaj więcej to wybuchne ze śmiechu      | 
|  |   | 
|  | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2005 Posty: 105 Imię: Denus Larakoth Profesja: Master Sorcerer Gildia: Polish Power Świat: Pacera | Nie no mi sie podobaja wszytkie    dawaj dawaj wiecej          | 
|  |   | 
|  | #36 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 06 2005 Lokacja: Warszwa Posty: 304   | Człowieku ty to masz łeb super rób dalej   | 
|  |   | 
|  | #37 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 06 2005 Wiek: 37 Posty: 111 Stan: Na Emeryturze | Hrhr dobre.....tylko szkoda ze cie zbanuja za te wulgarymy    
				__________________ "...Jest jak jest nie jak powinno być..." | 
|  |   | 
|  | #38 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 08 2005 Lokacja: Ruda Śląska Wiek: 35 Posty: 17 Stan: Usunięty Imię: Slayer'the hunter Profesja: Master Sorcerer Świat: Galana Poziom: 49 Poziom mag.: 54   | Moim zdaniem GRATZ mi sie podoba i wcale mi wulgaryzmy nie przeszkadzajom.    | 
|  |   | 
|  | #39 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 08 2005 Lokacja: Gdańsk Wiek: 32 Posty: 14 Stan: Na emeryturze Imię: ****** ****** Profesja: Elite Knight Świat: Elysia Poziom: 65 Skille: 89/86 Poziom mag.: 6   | Fajne mnie sie podoba daj wiecej      | 
|  |   | 
|  | #40 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 05 2005 Posty: 26 | Widze ze komenty nie sa takie zle, wiec zrobie nastepne czesci do k**** nedzy!!!! | 
|  |   |