|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#62 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
Cytuj:
chyba z twojego starego .. Po huj piszesz takie herezje ! |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
Jak to jest prawdziwe to przestane grac w Tibie
![]() |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 02 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Użytkownik Forum
|
Przestancie to prawdziwy Qest inchilatora tylko CO BYLO W PREZENCIE !!! ;]
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik Forum
|
To jest prawdziwe najwyzsz Qest z możliych
tylko dt to zrobilo ale i tak h*j im w d**e ![]() |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2004
|
Nie przeżyłbym ani sekundy!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: ja nie mieszkam ja bije lvle :P
|
jak by ktos nie wiedzial co sie dostale z prezento to zapraszam tu----->
http://www.tibia.gamigo.com/forum/sh...threadid=57278
|
|
|
|
#70 |
|
Użytkownik forum
|
Ta Soft Buty lecom z Orc Warlorduw Gratz za pomysłowość a demon armor z ratuw?!
Moze Sword of Valor z Rabbituw?! Niekomentuje tego typa. ![]() |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
Buhahahahahaha...Chłopie
To żeś mnie rozbawił. Ale mówiąc serio, to prawda że z tego Questu co panowie wykonali (Del'toro rzecz jasna) wypada Stonecutter axe.Ale nie jest on zawartością prezenciku!!! . Nagrody z tego questu są takie: Demon Armor , Stonecutter axe , Magic sword i ten prezencik (w którym znajdą się prawdopodnie soft bootsy, G armor i stell bootsy, ale czy to prawda to nie wiem). Jedyną wadą tego questu jest ta żę nie można tych wszystkich rzeczy wziąść . W tym problem jest, iż można wybrać tylko jedną z tych rzeczy.. ![]() |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Chodziez
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 53
Poziom mag.: 14
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zbanowany
|
A ja jakoś słyszałem że ainhalatora zrobili na antice jako pierwsi ludzie i myśle że buble też go zrobiła(czy ta wesoła paczka osub nia grająca)Hmmm używali makro czy tibia bot kto wie
![]() W prezencie jest chyba tedy bear tak pisze w encyklopedii tibi:-) albo jest losowane. btw.Żaden polak of cors ainhalatora nie zrobił to ja bede pierwszy jeszcze 68lvli jk![]() |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2004
Lokacja: Olsztyn
|
Widziałem juz te screeny 100 razy i zawsze mam ochote zobaczyć je jeszcze raz - najtrudniejszy quest w Tibii i jak to wygląda... 6 demonów wokóło Ciebie... Gratz Del'Toro! Widziałem też filmik na Tibii cam z Anihilatora, jest na Tibii.de, ale zamkneli forum, więc nie moge dać: linku.
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
|
"del'toro i know u have pawer but u dont have brain "
ten cytat jakiegos gracza z isary uznalem za godny wszystkiego del toro sa naprawde silni co widac po wykonaniu anhilaora
|
|
|
#76 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
Ingek zrobil Annihilatora z 3 innymi sorcami, to nie bylo trudne, zrobili go w 3 czy 5 sekund nie pamietam, film byl nudny bo tak naprawde nic ciekawego nie pokazali
Del'Toro sie meczyli bo zabijali wszystkie 6 demonów, mogli poprostu zabic te 2 przed drzwiami, Paladinka robila annihilator ale padla, 2 wtedy zrobilo i 2 padlo.Co do Del'Toro to podobno teraz sa w porzadku, na poczatku kiedy powstawala Isara chcieli zeby panowal na nim pokój ale sie nie udalo, nie wiem co sie pózniej stalo, ale zaczeli walczyc, i Gottar padl 2 razy przez nich, oczywiscie walka byla nie fair, ich bylo 15 on jeden, oczywiscie jak to zwykle bywa na wojnie, wykorzystuje sie liczebnosc by zabijac tych lepszych, takze na innych swiatach.Na Isarze gottara zabijalo kilku, na Julerze Setzera Gamblera zabijalo kilku, na Valorii Huch'neta kilku...Co do tego prezentu to nikt nie wie co jest ... Kazdy sie boi wziasc bo mu jeszcze 1GP wyskoczy i bedzie wal, kto wie, moze tam sa te wszystkie przedmioty, ale ja nic nie mówie bo nie plotkuje... Co do tych Soft bootsów to nawet na Tibia.pl bylo ze z Orc Warlorda wypadaja Soft Bootsy Co do tego ze Soft Bootsy regeneruja Mane i HP to sciema, kolesie dostali na Test Serverze i nic ... Niektozi z was sa smieszni, nie powtarzajcie róznych rzeczy które dowiedzieliscie sie od 10 lvlów. C u |
|
|
|
|
|
#78 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
Cytuj:
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
Huch'neta Kilku próbowalo zabic, Sorry!! On jest nie do pokonania
![]() |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
@Drizzt
Tak tylko ma fajny opis^^ bylo cos w stylu:"przeszedlem tego cholernego anihilatora tylko po tego zasranego misia" cos takiego. |
|
|
|