![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() No, ja też się wypowiem:
nie lubiałem Carlin, jak byłem naprawdę początkującym graczem. Teraz lubię, to jest dużo pk, więc czasem coś fajnego się dostanie, jak się kogoś zabije ^^. A teraz choć najczęściej korzystam, to jednak najbardziej nie lubię Kazordoon. Przy depo dużo złodziei, długo trzeba iść z lootbagiem z kopalni i w ogóle jakieś takie smętne...
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Co się czepiacie Carlin?!
Blisko jest Ghost Land ,a w nim od szkieletów przez ghoule, slimy, banshee kończąc na Gigant Spiderach ![]() Oczywiscie wszystko poukładane ,że GS nie chodzą jak na PoH'u (po ziemii) A PK, obleci, w Thais jak byłem to była wojna i zawróciłem ![]() W Ca jest wszędzie blisko i wogule. I HATE THAIS! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() najgorsze jest carlin z powodu bardzo duzej ilosci pk ale nie lubie tez venore bo nie podoba mi sie architektura
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Buuuuu
|
![]() Miasta od najgorszego (z wadami):
1. Carlin - Duzo spamu, noobow, itp - tlok - czasem ma sie ochote dojsc do depo torujac sobie droge GS i exori a tu lipa "You might not atack this person" - przeklete non PvP ![]() 2. Darashia - Takie Carlin dla PAC - od zoltego oczy mnie bola ![]() 3. Ab'Dendriel - 1/10 ludzi co w Carlin a ludzi ktorym by sie z bliska pokazalo GS prawie tyle samo. 4. Venore - Duzo high lvl ktozy nie calkiem dorosli do swojego lvl (szybki exp dla palkow, itp) - Ogromne odleglosci pomiedzy waznymi punktami miasta - Mnostwo balwanow 5. Thais - Kiedys bylo tu nawet fajnie, w tej chwili pod depo wyglada tak samo jak Carlin, pozatym nowe expowiska na powiezchni sciagaja duzo low lvl. - NAJWIECEJ "plx i need eq", "can u give me something' - jedyny plus to dobre sklepy (wpadam do Thais sprzedac loot) 6. Edron - Miasto samo z siebie najlepsze, ale ludzie tutaj troche zabiegani i kazdy mysli tylko o expieniu. - Depo bo najgorszy uklad z wszystkich (schody w zla strone). 7. Kazordoon - Jedyna wada to trudny dojazd z/do miasta, chodz cieki temu jest tu dosyc malo ludzi ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2004
|
![]() Ja najbardziej lubie Carlin a najmniej Kazzordon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Szkoda że w sondzie nie ma miast dla pacc. Ja zagłosowalem na Carlin bo co tam wpadam jest zadyma i można oberwać bez powodu. podobnie jest na Darashii ale tam aż tyle ludu nie ma i ludzie nie walczący mogą sie z boku trzymać.
![]()
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() Venore jest najlepsze obok amazon camp litle ork fortes i duzo innych +sklepy fajne
Ab Dendriel na hibernie jest zawsze zadyma ale nie zabijają się oczywiście jeżeli sie wprosisz do zabawy a ciebie nie znają to moze ded.Kazadron-jakies podziemia wogóle mi to nie pasi... Carlin-najgorsze miasto dużo nobuw do dp nie da sie dojść :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Carlin Carlin i jeszce raz Carlin. Pelno tam pk i zlodzieji. Tak przynajmniej jest na LIberze. No i bardzo mi z tego powodu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Kazzardon zecz jasna
![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Carlin jest najgorsze. A najlepsze Kaz
![]() ![]() PS.Jak pewnie ktoś zauważył kocham krasnoludy ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Carlin, dosc duzo PK, a ludzie jacys dziwni....
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Emmmm.... Czemu nikt nic nie mówi o Outlaw Camp( jeżeli to można miastem nazwać...). Nic tam nie ma wogóle, sama dzicz, można popekowac tych co na bs questa idą, mój kolega kupił tam domek i miał wzniete pare dni a potem szukał ciągle kupca, i wogóle tam nie przebywa... Tam się po prostu żyć nie da!!!!!!!! A te wild warriory mnie dobijają
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Od najgorszego:
1. Carlin - oj loota do depo to tam po ziemi nie dotargasz - fre itan plx? ;/ - malo expowisk / ghostland wcale nie taki the best 2. Venore - cisno - nie lubie bagien ![]() 3. Kazordoon - dlugie dojscie - chodze tam tylko gdy trzeba loota sprzedac - mogloby byc super miastem gdyby bylo lepsze dojscie 4. Darashia - droga komunikacja z tym miastem (na dluzsza mete) - jak juz wspomnial Gremlin - te kolorki raza w oczy ![]() 5. Thais - fre itan plx again? :/ - najlepszy GH na wojny - Dark Mansion - duzo hołoty, choc ogolnie miasto jest spoko 6. Ab'Dendriel - na serwach na ktorych gralem bylo tutaj calkiem spokojnie - takie zaciszne miejsce... lubie zielony ![]() 7. Edron - zdecydowanie najlepsze miasto, ladna architektura, najlepsze domki (Central Circle) , dobre expowiska i spokuj od facców |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj w jak byłem w Carlin było pełno PKowców. Wkońu opatrzyli sobie takiego jednego co przed depo stał i go dedli. Jak zwykle wszyscy się na trupa rzucili ale ja bylem pierwszy
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Skierniewice
|
![]() Hmmm chyba Thais.....duuuużo Pk <szczególnie na Isarze> a co do Carlin...heh nuuudne i bez klimatu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() ja tam carlin lubie (bo gram na non pvp
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
|
![]() Nie wyrabiam z Kazo. Za pierwszym razem gdy chciałem dojść do magic shopu to zdazylem SDka zrobic z tego jedynego ocalałego blanka. Poza tym lubie Thais- przynajmniej mozna tam mace po rozsadnych cenach sprzedac
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Nielubie venore 1 wielkie bagno, nielubie tez go dlatego że nic w venore niejest za free kwiatki,kszesła,stoły nic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Moim ulubionym miastem bylo Carlin mowie bylo dlatego ze... ale o tym zaraz. Zawsze sie cos dzieje jest battle arena
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja to nie przepadam za venore ale carlin jest stanowczo najgorsze