--> | --> |
|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: wroclaw
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() cya |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Rybnik
Imię: Lord Ryhor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 166
Poziom mag.: 9
|
![]() Powiadasz, że masz 53 lvl skille 81/80, przytocze troszke mojej histori z Dl-ami.
Pierwszego Dl-a zablokowałem na 50 lvl na wiezy, za shotera miałem wtedy 60 lvl ms, walil z explo i sd. Hunt trwał ok 30 minut... Osobiście uważam, że granica do blokowania dl-i to min. 50 lvl oczywiście to zalezy od shooterów. Raz pamiętam sytuacje, że dostałem combo za 734 hp bodajże i zanim się wyuhalem byłem na zóltym hp, ale to przykład poprostu trzeba uważać. Co do opłacalności huntów... trzeba mieć naprawde szczęscie, aby wylootwać dsm czy rh... wypadnie fire sword/tower shield już mozna mówić o szczęściu. Co do wypowiedzi poprzedników moge powiedzieć ze widziałem te fiilmiki, ale po co komu bić rekord (w blokowaniu na najniższym lvl dl-a) człowiek pyta o opłacalnośc, a nie kto dał rade na jakiś tam lvl... Osobiście wydaje mi się ze taki knight na 40 lvl nie wytrzymał by długich huntów, a jeśli dawał by rade to z dobrymi shooterami i masą uh. Dl-e są raz spokojne jak baranki, a raz szaleją... Na pierwszego Dl-a polecam spawn na wieży. Radziłbym podbić level - Po co ryzykować ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Tak na prawde to jedyne co sie oplaca to Demon hunt ew. mass hunt slabszych potworkow, np. guardow.
DLe to sobie daruj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() nieoplaca sie napisales ze chcesz blokowac raz dla 1 palka raz dla drugiego takim sposobem stracicz duzo uh na 1 dla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
![]() ![]() |
![]() Dl hunt:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45143 to jest na forum Tibia.pl wiec keylogga nie bedzie ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
![]() ![]() |
![]() DrChomikvader Demon hunt od 60? GROZA
![]()