|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() mhyhyhy...
Kilka screenów brakuje ![]() BK Solo ![]() Hero hunt double spawn ![]() Hero Solo (0 run - kamikaze) btw. oles, zrobiłeś już behe questa? bo jakoś ja nie mogłem nigdy się załapać na ekipe żeby to zrobić ![]() Chyba musisz zagadać z Veritasem i dać mu to $$ On i eme chyba dadzą rade Umieść screeny z tego to będzie na co popatrzeć ![]()
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super ss
![]() ![]() HEROSY SĄ DOBRE?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() hehe, zajebiste zdjecia... hehe i nie wiem jakim cudem tak szybko mi sie otworzyly... dziwie sie bo som na republice. Acha popraw ostatnie zdjecia bo cos nie wchodzom. Ale tak to lux, gratz za ss'y
![]()
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Czapki z głów przed tobą
![]() ![]() ![]()
#46 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() SS zajedwabiste w czosnek.
![]() Ale dlaczego jestem tylko na tym pierwszym!!! Oleś bo jak przyjade do Szczecina to zobaczysz..... Cytuj:
![]() Sam szukałem Teamu ale nie znalazłem. Cytuj:
Dawaj więcej SS może jakieś Behemotki i tak jak egg mówił te z BK solo i Hero. No i przydało by sie wstawić SS ze mną ![]() Jak nie to sam jakieś wypostuje. ![]() ---------------- btw. jednak postawiłeś na swoim i sie nie przeniosłeś na nowy świat ![]() ![]() A tak od demnie to zrób 100lvl wykonaj Anihilator i potem idz na nowy świat ![]() btw2. Wiesz że Baku szatan ma już 75/75 w axe na Titani polewa ![]() btw3. Człowieku chciałem oddać tobie muj domek ale się spuźniłeś 1 dzień tak to byś go miał.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() ![]() btw. Ile robiles ta postac? |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() @Rawik: Najlepszym polakiem na pewno nie jestem, nawet na isarze. Wystarczy wymienić Gottara, Veritasa, Emeldirę itd....
@haxxbit: Baq szatanem jest....O.o No behe questa by się przydało zrobic.... A szkoda z tym domkiem, dostał go Blade. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() ,,Ciekawe co jest w tym bagu ? Stali pogromcy gsów na pewno wiedzą
![]() Powie ktos mi co w tym bagu ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Powiedzcie co mam zrobić bo żadnych SS niewidze
![]()
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
![]() |
![]() no fajne zdjątka wszystkie, tylko szkoda że widzialem tylko 1!! nie czaje czemu pokaż obraz też próbowałem :/
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, pora odświerzyć temat. Teraz będzie ssy widać bo przeniosłem je na lycosa
![]() Necro hunt, który odbył się 08.04.2004, czyli wczoraj(czwartek) Cykoor- 43 master, bloker ![]() Death Lucka- 62 royal, bolter I ja- 64 royal bolter i hmmer ![]() 2 necro naraz. ![]() Hmm. Nie mój. ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalsza część.
![]() Some hitz. ![]() A to już wyjście, niestety loota jak zwykle na necro nie było...... |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to dzisiejszy necro hunt w nieco mniej licznej ekipie.
![]() Nie chce mi się komentować.... ![]() W przerwach na resp, chodziliśmy na dsy i duszki. ![]() Hity.... |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Exp. ![]() Loot pic. |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze, wszystko zostało przeniesione na lycosa, więc powinno być widać. Piszcie czy widać i czy się podoba
![]() Trochę długo się wgrywa, ale sporo tych ssów jest. A wieć do oglądania !! |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() SS fajne
@ olespl Coś ci poradze weź na jednego posta dawaj jedno zdjęcie będzie szybciej wchodzić. Tak jest na tibia.de forum i im wszystko ładnie śmiga. ![]()
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() bardzo ładne zdjecia...
![]() |
![]() |