![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
@palladyni wiadomo dla tych co uczciwie grali nic sie nie zmieni ale dla tych co afczyli trenujac to sie duzo zmieni ja jestem na plus bo gram uczciwie i "jestem gorszy" bo nie używam / używalem programów do treningu na AFK
buffalo soldier , dreadlock rasta ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Smichael - 10-08-2005 o 20:58. |
|
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
![]() |
![]() Sorka ze pisze gdzie nie trzeba ale nikt nie odpowiada o poradniku o Ab'dendriel.
Gdzie jest studnia w owym miescie >>?<< ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jak sie myle poprawcie mnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Z respawnem z tego co widze rzeczywiścia coś zrobili, jak zawsze zarzuciłem parcelem aby mnie nie odeprcchnalei, przyprowadzilem 2 roty, zaczelem skilować, po 15 minutach oba zdechły, ide po kolejn - co jest kuźna mać - pusto. Trzeba od dzisiaj jeszcze dalej stać o,-
![]() |
![]() |
#146 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Rumia Janowo
Stan: Niegrający
Imię: Salfaere
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 46/38
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Nieźle CIPsoft się szarpnął i załatwił FACC'om nowy teren
![]()
#148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 66
Skille: 85/84
|
![]() RE: niemoge sie zalogowac ...
Zapewne masz jakies macro albo mc w tym samym folderze co tibia ![]() RE: Nowy teren dla PACC Robi wrazenie i to spore cale mnostwo nowych potworow roslin itp. Grafika na 6, Ciekawe z czym sie spotkalem to pulapiki , niemowie o roslinach polapkach ( wchodziosz tracisz 30 hp ) tylko o dziurach zakrytych roslinami ... A jesli chodz o potworkiu to brakuje ich opisu na tibia.pl ... hydra niesprawiala wrazenia tak silnej .. myslalem ze to cos ale dragon ... bilismy ja we 2 ( obaj 60 + z GS-ami ) po 2 min ona miala full hp a my o bp UH mniej karzdy -.- ( choc loot jest tego warty z tego co dotychczas wypadlo - Royal Helmet BOH Knight armor ... ) 23:03 You lose 267 hitpoints due to an attack by a hydra. 23:04 You lose 289 hitpoints due to an attack by a hydra. .... RE: FACC Jesli chodzi natomiast o nowy teren dla facc wydaje mi sie calkiem okey, jak juz ktos napisal na powierzchni i 1 pietrze masa slabych potworkow coraz nizej coraz gorzej ... juz na drugim pietrze wszedlem w full resp. 4 czarownic 3 dark monkow i mumi... dlatego polecam zwiedzanie w wiekrzej gropie ... jesli chodzi zas o respawn , jeko czas rzeczywiscie zmiana na gorsze trzeba czekac dluzej .... trenig stal sie meczacy ... trzeba latac i lurowac sobie potworki ... Ale ogolnie update na + pomimo spearow cen w sklepach robakow -.- etc. edit: Panowie z tibia.pl mowie to z niechecia ale na tibiabr.com juz jest opis potworkow ... oczywiscie opis loota nie jest pelny ale exp , hp .... ale nadal w was wierze -.- KIEDY BEDZIEMY MOGLI ZOBACZYC OPIS POTWOROW I NOWYCH PRZEDMIOTOW NA TIBIA.PL ?? Ostatnio edytowany przez Hilf - 11-08-2005 o 00:12. |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#150 |
Guest
|
![]() yo humaki
![]() przestale m grac w tibie przez was hamy ***ane qrwa mac ![]() teraz mam wszystko w dupie tibia uczy tylko hamstwa i niszczy nerwy przez to musielem jezdzic do psyhologa i o malo nie dostalem zawalu (mam slabe serce) . przez tibie zniszczylem swoje cenne zdrowie . ![]() |
![]() |
#151 |
Guest
|
![]() Jeszcze nikt o tym ne wspominał, skonczylo sie fajne expienie knightem na hg bez uzywania uhow, teraz pojawiły sie tam nowe potworki (w miejscu gdzie sa dsy przy oltarzu) mianowiciemozna tam spotkaz Beholdery i nowe Elder beholdery ktore sa dosc niebezpieczne z racji tego ze przyzw\ywaja do pomocy Crypt Chambery i jeszcze jakies miejsze potworki (mini beholderki) ktore spowalniaja ruchy i chambery szybko cie dogonia a sam Elder Beh. tez potrawafi przywalic.
![]() Ogólnie update oprocz tego ze zwiekszyl ceny itemkow oceniam pozytywnie ![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() asdasdasddffffffffffff
Ostatnio edytowany przez mih-u - 05-05-2009 o 00:35. |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]() a co to jest macro i mc??
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() Co do tego update'u to...hmm...pewnie niektórzy pamiętają jak na niego narzekałem jak się dowiedziałem o posunięciach CipSoft'u w kierunku walki z cheaterami...a czemu?? Bo sam nim byłem...Zawsze grałem palkami, miałem na jednym z servów uh makera i na 3 tyg przed update'em skończyłem grać w tibię...I powiem Wam że teraz po update powróciłem do gry i gram...DRUIDEM
![]() ![]() ![]() Masz rację Dromaderq, ten update to z pewnością jeden z największych w tibii ![]() ![]() A tak btw to spodobały mi się najbardziej znienawidzone rzeczy przez cheaterów czyli soul pointy i przynęta na ryby ![]() Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 11-08-2005 o 01:23. |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Big-Gay-All: ale Ty za to nie jesteś down i jesteś najmądrzejszy na świecie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 11-08-2005 o 01:29. |
|
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik forum
|
![]() Mnie tam ten update ciezy fajnie mi się zmienił Dragn Shield.
![]() Ja tam nie wiem co wam przeszkadza.Rozumiem palli (sam nim kiedys byłem ![]() A zmienilem się na druida i wam powiem jedynym co mnie wk***ia to to ze soul points nie mozna nabic wiecej niz 100 ![]() ![]() ![]() Ale trzeba życ ![]() A co do chaterow to ze światlem teraz jest fajnie bez botow i innych takich. ![]() Ogolnie update jest super(poza soul points). Gratulacje dla CipSoftu za pomysl. ![]() A ta grafika zabójcz, drzewa i kamienie sie zmienilypare stworów no i itemy. |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Kończę z tibią. Soul pointsy roz***ały mojego sorca. Nadszedł czas na Lineage 2. Tam nie ma po***anych updatów, za to jest super grafa i świetny klimat. Żegnam wszystkich, już mnie tu nie zobaczycie.
|
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]() Wczoraj na serwerze iridii w venorze odbył się atak elfówskautów itd. na venore. Wcześniej dostaliśmy ostrzeżenie o tym !!!!!!Było zajefajnie!!!!!
|
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() ludziska mam pytanie kiedy bedzie zaaktualizowana mapa swiata i mapa respawnu na Tibia.pl ??? bo by sie przydalo
|
![]() |