|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Mlody Wariorr
Profesja: Elite Knight
Gildia: Megiddo
Świat: Celesta
Poziom: 173
Skille: 93/89
Poziom mag.: 9
|
![]() hmm....na początku dośc spory Haos:/ ale potem to nawet nawet...gdyby nie te ciągłe bieganie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() pevipe slyszales o czyms takim jak SSA, Might ringi, Mana shield ? Boisz sie ze bohy straisz ? To po co je nosisz... Nie kumam cie czlowieku strzelasz 1 sd i uciekasz 5 sqm... Wysmiewasz tego goscia na M ( Wybacz nie pamietam name panie M
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() to jest nowy swiat i niekarzdego stac na might ringi np ja niemam zandego a na trade nikt niesprzedaje co do Masata niech zachowa swoja inteligencje dla mamy ja pisze tak jak mi sie podoba "ic" to dlmnie skrot od idz -.- chyba ze on tego niekuma ale to jush jego problem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() Masat co innego pisac na kompie a co innego w zeszycie ja pisze szybko a nie tak jak ty mysle nad 1 zdaniem 10minuti trzymam w rece slownik ortograficzny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() czy ciekawe to ja nie wiem . A co to Jacalek to nie porownuj Del'Toro to jakichs "cieció~" z Thori . 0 pojecia o walkach kazdy innego bil bezsensu , czy walka byla ciekawe moze i byla ale jakby ktos inny filmowal . Po zatym widac bylo noobstwo z twojej strony : plz mana fluid plz
to z czym ty na wojne szles xD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() a i jeszcze Jacalek del'toro z tego co widzialem na filmie nawet lootu nie zbieralo tylko fragi lapalo a ci do niego pisali MOve a on dalej sprawdza co w loocie omg noob
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() zygmunt
Bo to Polska, nie Elegancja Francja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super filmik...tylko naucz sie celowac runkami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() 1 Hail CS
2 GZ Fragów 3 Uciekał bo ma mało hp/bał sie straty boh/ 4 Nie walił UE bo mógł dostać bana / zabić swojego 5 Nie miał SSA i dobrze bo z sd dostał tylko pare razy a SSA na Thori po takiej cenie że szkoda tracić 6 Czasami lamił... bo jak walnoł SD w jakiegoś sorca, to starał sie walnąć kolejne SD zamiast UE/E-Wave (Zabijałeś sorca - na 99% miał mfy więc i tak by sie mana zwróciła) + Na wojnie zawsze lepiej mieć full mane Ale ogulnie Gratz ;p PS: Kłucicie się jak dzieci ![]()
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() jak moge obejrzec filmy na nowej tibi ??
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() http://rapidshare.de/files/3898192/f...awar3.rec.html
filmik krencony przez feawyn no ja zrobilem 2 fragi w tej bitwie Aug 11 2005, 19:28:33 CET Killed Azarthok at Level 38 unjustified Aug 11 2005, 19:38:03 CET Killed Thorlekart at Level 50 ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() na thorii sie bohow na redskullu nie nosi jeszcze dodatkowo wojna...
ssa mozna kupic u djiina za bodajze 1-5k niewiem czego sie bac dostac bana na wojnie? przeciez to tylko 7 dni i przy okazji se przez ten tydzien nie padniesz ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oglądając ten film z perspektywy szwedów dochodze do wniosku że DOSTALIŚCIE W DUPE I MUSICIE SIE Z TYM POGODZIĆ :/...
Taka fajna gildia , widać że polacy , zamiast dać tobie sd wzieli dla siebie ( ? ) ![]() http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=86480 ściągnijcie i sami oceńcie kto wygrał... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
![]() Cytuj:
1. Cwanish nie miał innego wyboru, niż uciekać bo był najlepszym fragiem dla Ns i kiedy ktoś go widzial od razu dostawał serię z run. 2. Ssa, m ring, m shield~ przy punkcie wymienionym wyżej musiał by mieć tego na backpacki, ponieważ specjalnie tylko jego ścigał Norkiav i pare innych osób. 3. Propo bana. Gildia tracąc na 7 dni, jednego z lepszych graczy może mieć spore problemy, sczególnie, że ten gracz ściąga prawie najwięcej fragów. 4. Nie wiem czy wy byście się bili jakbyście wiedzieli, że za 1 unjusta, czyli błędnie wystrzelone sd w jakiegoś 8 lvl nooba [biegali tacy z Ns i blokowali drogę], czeka was ban... ~Signed Ehur |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ok , zwracam honor
![]() ![]() ![]() Wspaniała walka chłopaki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Walka dobra ale czemu nie poszliscie za nimi do deeper wtedy by sie dzialo 2 guildie bijace sie + dle i dragi
![]()
![]() |
#40 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() btw. NS sie loguja zaraz nowa wojna :S @up~ na wojnie dla sorcka bohy to podstawa zeby latwiej bylo uciec ![]() |
|
![]() |
![]() |