Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-08-2005, 16:10   #41
Juletur
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 03 2004

Imię: Mi...
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 128
Skille: 85+
Poziom mag.: 8+
Domyślny A to moj filmik z tej wojny:)

http://rapidshare.de/files/3906997/wojna2.rec.html

oglodajcie i komentujcie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2005, 16:11   #42
czarny rumcajs
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kussy
Sluchaj, ja siedziałem obok niego przy kompie ... dobrze robił, że tak biegał.. nie wiem czy wiesz, ale na wojnach sorc raczej nie wchodzi w srodek bitwy -.- 3 fragi dla Cwanisha i jak dobrze Ehur policzył 16:6 dla Cs
Hail Cs !
Jak dla mnie to była strata czasu. Nie polecam filmu. Ten twój kolega wybrał się na tą wojne jak noob, tylko po to żeby wszyscy o nim mówili ze jest za***.... w pvp (ale to gów.. prawda). Wolaleś uciekać niż sie bić no ale wiesz rozumiem cię, bohy bardzo cenna rzecz jakby wypdało to chyba byś się rozplakał . Pewnie jeszcze koło ciebie siedziała cała rodzinka żeby kibicować tobie i klaskała "dawaj dawaj" i sie spóściłeś. I oto koniec mojej wypowiedzi.
czarny rumcajs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 16:34   #43
Ehur
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czarny rumcajs
Jak dla mnie to była strata czasu. Nie polecam filmu. Ten twój kolega wybrał się na tą wojne jak noob, tylko po to żeby wszyscy o nim mówili ze jest za***.... w pvp (ale to gów.. prawda). Wolaleś uciekać niż sie bić no ale wiesz rozumiem cię, bohy bardzo cenna rzecz jakby wypdało to chyba byś się rozplakał . Pewnie jeszcze koło ciebie siedziała cała rodzinka żeby kibicować tobie i klaskała "dawaj dawaj" i sie spóściłeś. I oto koniec mojej wypowiedzi.
Ivul Rookslayer? Najlepiej wpierodlić się sorcem, tak jak ja to robiłem palkiem, w środek bitwy... Następnie walnąć UE i dostać bana. Filmik byłby wiele ciekawszy bo 5 minutowy, a gildia straciłaby jednego z czołowych shooterów. Gratuluję kur..cze logiki...
Ehur jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 17:11   #44
Kussy
Użytkownik Forum

Kussy's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Solec Kujawski

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veydeamon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 62
Skille: 81/70
Poziom mag.: 16
Kussy ma numer GG 3959237
Domyślny

Cytuj:
Akurat dzięki temu, że kolo niego siedziałem nie padł, gdyż gdy zszedł do dziury na Fibuli w ostatniej chwili zobaczyłem, że traci hp, więc zdążył się uhnąć przy 22 hp ... zawsze lepiej mieć 4 oczy niż 2, bo nie zawsze można wszystko zauważyć ...
Kussy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 17:11   #45
Brzydal
Użytkownik Forum

Brzydal's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Bydzia

Brzydal ma numer GG 3168941
Domyślny

Hail CS

Brzydal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 19:55   #46
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny hauhau

Nawet jakby Grzesiek z Na wspólnej kolo niego siedział , to by było dobrze. Wy ci co krytykujecie pewnie byscie nawet z sd nie walneli i uciekali bo by wam Nooble (noob) armor wypadł. Pozdro

Cwanish Rox
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 20:23   #47
Majok
Użytkownik Forum

Majok's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok

Imię: Ma'jok
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
Majok ma numer GG 6267526
Domyślny

moze i bohy to podstawa ale mimo wszystko jak chcecie tracic przy deadzie ~150k to życze powodzenia zawsze sie przynajmniej jedno SSA i might ring przyda
Majok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 20:29   #48
czarny rumcajs
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gold'Ciaper
Nawet jakby Grzesiek z Na wspólnej kolo niego siedział , to by było dobrze. Wy ci co krytykujecie pewnie byscie nawet z sd nie walneli i uciekali bo by wam Nooble (noob) armor wypadł. Pozdro

Cwanish Rox
Nie rozumiem ciebie nooble armor a co to ma do rzeczy. Jakby padl to by stracił wszystko a ty cos mowisz o armorze wiesz co ty mówisz? raczej nie. A co do sd goscia stojącego w miejscu chyba każdy by walnął co nie. Nie oglądałem koncówki filmu dlatego że nie wywarł na mnie żadnego wrażenia juz nudne pk 10 lvl jest ciekawsze lub kręcenie wojny z perspektywy 8 lvl i zbieranie loota.

Pozdro
stary 12-08-2005, 23:09   #49
Majok
Użytkownik Forum

Majok's Avatar

Domyślny

@Gold'Ciaper
ty nawet niewiesz z jakimi itemami ja pkowalem wiec sie nie odzywaj
@topic
czyjego honoru wy bronicie? bo jak tych noobów przed dp co jak nie pomozesz jego koledze w teleporcie to cie od gnojków wyzywaja, bo sie im mowi, ze to nie legalne to ja was nie popre mimo ze na wojne mam pare dosyc skutecznych i nowatorskich 'taktyk'...

Ostatnio edytowany przez Majok - 13-08-2005 o 09:30.
stary 12-08-2005, 23:37   #50
Dak Hoji
Użytkownik Forum

Dak Hoji's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005

Domyślny

Hail CS ! Hail Cwanish Bardzo dobre filmy Cwanisha, obyście tak dalej jechali po NS
Dak Hoji jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 00:14   #51
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny :)

Cytuj:
Nie rozumiem ciebie nooble armor a co to ma do rzeczy. Jakby padl to by stracił wszystko a ty cos mowisz o armorze wiesz co ty mówisz? raczej nie. A co do sd goscia stojącego w miejscu chyba każdy by walnął co nie. Nie oglądałem koncówki filmu dlatego że nie wywarł na mnie żadnego wrażenia juz nudne pk 10 lvl jest ciekawsze lub kręcenie wojny z perspektywy 8 lvl i zbieranie loota.

Pozdro
Do rzeczy ma to że wy mówicie ze by za bohami płakał , a ja mówie ze wy nooby za nooble armor a jak jesteś ciemny to idz do psychiatry
no to tyle , no fakt faktem filmik nie był zaciekawy ale gdzie tu mowic o 8lvl zbierajacym loota haha. lol
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 00:49   #52
czarny rumcajs
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Do rzeczy ma to że wy mówicie ze by za bohami płakał , a ja mówie ze wy nooby za nooble armor a jak jesteś ciemny to idz do psychiatry
no to tyle , no fakt faktem filmik nie był zaciekawy ale gdzie tu mowic o 8lvl zbierajacym loota haha. lol
Kogo nazywasz mówiąc nooby, z tego co napisałeś ten co skrytykował cwanisha musi być noobek?!. Co do noble armor to nikt nie bylby taki głupi żeby płakać za stratą 2k :/ (moze ty??!)
8 lvl zrobilby to lepiej <---- moje zdanie
stary 13-08-2005, 09:29   #53
Majok
Użytkownik Forum

Majok's Avatar

Domyślny

czarny 8 lvle zrobily to lepiej bo sie w*******aly w srodek wojny tylko poto by loot zbierac ;p cholernie sie narazaja by wzbogacic NS/siebie
stary 13-08-2005, 12:23   #54
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny

Cytuj:
Kogo nazywasz mówiąc nooby, z tego co napisałeś ten co skrytykował cwanisha musi być noobek?!. Co do noble armor to nikt nie bylby taki głupi żeby płakać za stratą 2k :/ (moze ty??!)
8 lvl zrobilby to lepiej <---- moje zdanie
Jesteś homosexualny czy mi się tylko wydaje? hehe ...
I ja bym nie płakał za stratą 2k bo umnie na serwie to po 1k sprzedaje , eh tz. sprzedawałem jak tam grałem
Papa
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 13:21   #55
czarny rumcajs
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Jesteś homosexualny czy mi się tylko wydaje? hehe ...
I ja bym nie płakał za stratą 2k bo umnie na serwie to po 1k sprzedaje , eh tz. sprzedawałem jak tam grałem
Papa
1k to powinienes sie cieszyć homo to twoj stary . Mial problemy zeby cie zrobic. Pozdro

P.s i cos mu nie wyszło

A propo to gram Tenot De'Evil i co zjarałes się hahaha
stary 13-08-2005, 14:28   #56
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny

Cytuj:
1k to powinienes sie cieszyć homo to twoj stary . Mial problemy zeby cie zrobic. Pozdro

P.s i cos mu nie wyszło

A propo to gram Tenot De'Evil i co zjarałes się hahaha
O chłopie wiesz jak sie zjarałem do teraz sie fajcze z tym 4 lvlikiem a sie tak kozakuje , pewnie pojęcia o grze nie masz , nie żebym ja mówił za ja namądrzejszy i najlepszy bo tak nie jest , ale ty to wporownaniu do mnie jestes nikim A mojego taty sie nie czepiaj ja twojego niewyzywam.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 15:09   #57
Kethil
Użytkownik forum

Kethil's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005

Domyślny

Moim zdaniem wszystko ladnie wygldadalo i Cwanish wcale zle nie gra
Poprostu bal sie strat ktore moga go spotkac po serii sd. A co do SSA i MR to jest zbyt drogi i zadki na thorii zeby go nosic ze sobą, co innego zeby gdyby to byla Danubia, Aurea itp. Pozatym ladnie idzie CS. Ktos pisal zeby walnal Ue w srodek wrogów... najglupszy pomysl chyba zdajesz sobie sprawe ze za iles tam banów za peking masz "deleta"...
Kethil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 15:38   #58
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kethil
Moim zdaniem wszystko ladnie wygldadalo i Cwanish wcale zle nie gra
Poprostu bal sie strat ktore moga go spotkac po serii sd. A co do SSA i MR to jest zbyt drogi i zadki na thorii zeby go nosic ze sobą, co innego zeby gdyby to byla Danubia, Aurea itp. Pozatym ladnie idzie CS. Ktos pisal zeby walnal Ue w srodek wrogów... najglupszy pomysl chyba zdajesz sobie sprawe ze za iles tam banów za peking masz "deleta"...
I taki tok myslenia mi się podoba, a pozatym fakt faktem Cwanish zabił drugi co do najwiecej ilości osób w swojej gildi a to chyba coś znaczy a nie ze w jednej akcji bał sie starty bohów i bana , bo wiadomo ban 1tydzien a konkurencja nie śpi i mogła by nabic 2-3 jak nie więcej lvl hehe
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 20:34   #59
Majok
Użytkownik Forum

Majok's Avatar

Domyślny

@kethil 1-5k u djiina SSA co dla 54 lvla wielka strata te 5k moze? bo jakos wolalbym nosic 4 SSA zamiast tych bohow bo przynajmniej nie musialby sie tak obawiac straty bohow -.-
stary 13-08-2005, 21:04   #60
Ehur
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majok
@kethil 1-5k u djiina SSA co dla 54 lvla wielka strata te 5k moze? bo jakos wolalbym nosic 4 SSA zamiast tych bohow bo przynajmniej nie musialby sie tak obawiac straty bohow -.-
To może zrób ten 54 lvl, weź udział w wojnie i zobaczymy co zrobisz bez bohów... Będziesz na utani [gran] hur cały czas biegał? Czy trudno jest zrozumieć, że Cwanish nie biegł na chama w środek wojny, bo:
1. Byłby free fragiem.
2. Straciłby bohy/runy.
3. Gildia straciłaby chyba najsilniejszego sd shootera.
-.-
Ehur jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania