| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  20-08-2005, 21:53 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Czy starczy jedna niewidka? Mam pytanie związane z questem, który na tibia.pl jest opisany jako "Spike Sword	lvl ---	Mainland	Spike Sword	Hordy Fire Devili strzega tego skarbu". Wiem gdzie on jest i jak go zrobić, interesuje mnie tylko czy do jego wykonania starczy jedna niewidka. Czy da się przejsć całą droge, w obie strony, w troche ponad 3 minuty? Na drugą niewidke nie starczy mi many, wiec musial bym zabrać mana fluidy. Niechce też używać Stealth Ringa. Osoby które robiły tego questa, napewno wiedzą o co chodzi. To nie jest quest spoiling ponieważ nie opisuje dokładnie gdzie jest quest, ani gdzie znajdziemy nagrode. | 
|   | 
|  | 
|  20-08-2005, 22:09 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 04 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 34 Posty: 35   |   Wiem ze sprawdzonych źródeł, że nie. PS:Chyba lepiej rzucic parę niewidek niż być bez niej przeciwko kilkunastu firedevilom co nie?? 
				__________________ Imię:Iwan-Najemnik Świat: Lucera Profesja: Sorcerer Miasto:Kazordoon Level:13 Mlv:21 Best solo: Dwarf Guard Best Team: Dwarf Guard Best hit(broń)-Nie liczyłem  Best hit(runa)-Nie liczyłem  ~~~~~~~~SPRZEDAM~~~~~~~~ Fire Sword(12K) ~~~~~~~~KUPIĘ~~~~~~~~~~~ Spike sword(1K) Jeśli chcesz coś nabyć lub sprzedać pisz na pw,w grze,na gg lub mailem | 
|   |   | 
|  20-08-2005, 22:26 | #3 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 18 09 2003 Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw Posty: 1,481 Imię: Gimli Ent Profesja: Elite Knight Gildia: Defenders of Fangorn Świat: Azura Poziom: 89   |   Male szanse, by ci starczyla. Radze wziac kilka mana fluidow, zawsze sie "ubezpieczysz" : ) | 
|   |   | 
|  20-08-2005, 22:30 | #4 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 18 04 2004 Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji Posty: 234 |   Ciężko powiedzieć, ale lepiej mieć pewność, że przezyjesz. Masz kilka możliwości: 1. Zrobić wyższy level 2. Kupić te mfy 3. Pod koniec działania niewidzialności użyć stelth ringa Albo po prostu biec tak szybko jak potrafisz i modlić sie, zeby fire devile cie nie "przywitały". | 
|   |   | 
|  20-08-2005, 22:49 | #5 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 26 02 2005 Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka Wiek: 20 Posty: 417 Stan: Na emeryturze Imię: Zurni Profesja: Druid Gildia: jestem członkiem! Świat: Vinera Poziom: 41 Skille: ----- Poziom mag.: 48   |   Lol 1 niewidka ci starczy tylko muszis isc i nei tracić czasu na nic sam tak zrobilem i jeszcze miałem troche czasu jej po powrocie   | 
|   |   | 
|  21-08-2005, 02:48 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 01 2005 Posty: 140 Profesja: Master Sorcerer Świat: Harmonia |   Jezeli nie będziesz tracił czasu na zabijanie fire devili i jezeli wiesz w których miejscach kopać kilofem i wiesz gdzie jest schowany spoke sword to jedna niewidka w zupełnosci ci starczy. Mi w kazdym razie starczyła.  | 
|   |   | 
|  21-08-2005, 20:48 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 04 2005 Posty: 97 |   starczy ci luzem sam tak robilem tylko musis za pierwszym razem odrazu dziury wykpoywac i nietracic czasu na zabijanie FD | 
|   |   | 
|  22-08-2005, 13:36 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2004 Lokacja: Suna Gakure Wiek: 39 Posty: 211 Stan: Rookstayer Imię: Evil Orshabaal Profesja: Brak (Rookgaard) Gildia: Yakuza  Świat: BERYLKA Poziom: 15 Skille: 19/24   |   przepraszam panowie ale musze nadmienic ze mojemu magowi sie udalo...tyle ze jesli nie znasz dokladnej drogi to padneisz.....bo bedziesz bladzil.....zarzucilem niewidke w momeci kiedy znalazlem sie na poziomie z tymi 2 fd......i biegiem na dol...1 dziura kop...potem 2 dziura kop....potem szukaj SS ...i wpi*** na gore...niewidka skonczyla mi sie w momecie gdy bylem na samej gorze i gadalem z kumplami ze sa ciotki i im sie nie chcialo sprobowac ^^ ....powiem szczeze zalezalo mi na tym mieczu....aha....a co do dokladnej drogi...to mialem hmmmm opis przejscia ^^ sorki ^^ ...wiec siem nie pierdzielilem z tymi fd wogule ^^......pozdro i wiez w sibie.....to daje duuze mozliwosci | 
|   |   | 
|  22-08-2005, 13:50 | #9 | 
| Użytkownik Forum |   Więc tak. Ja zrobiłem tego questa 20 lvlowym sorkiem na niewidce i bez haste, i przebiegłem wszystko w 2 i pół minuty (przebiegłbym szybciej, gdyby nie szukanie drogi xD). Niewidkę rzuć przy drugim zejściu. 
				__________________ Althunus, Fallen Dark, Harlequin Vito, Gutesco Vito, Acutus and Sinistril - always in my heart. "We are falling - falling to rise" Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  22-08-2005, 17:46 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 07 2005 Lokacja: OlShTyN Wiek: 22 Posty: 239 Stan: Na emeryturze Imię: Khunda Profesja: Sorcerer Świat: Vinera Poziom: 15 Skille: 16/18 Poziom mag.: 28     |   Jesli ja bym miał wykonać questa t szczerze mówiąc nie ryzykowałbym. Jak niektórzy wiedzą nie lubię ryzyka... A zresztą czy te 100gp na mana fluidzie Cie zbawi ;]? 
				__________________ (\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? | 
|   |   | 
|  22-08-2005, 17:52 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 08 2005 Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów || Wiek: 37 Posty: 276 Stan: Na emeryturze   |   Mozesz tez wziasc powiedzmy bp manasow i wybic wszystkie FD, wkoncu to niezly exp jak na mozliwosci 20lvl'u ;d 
				__________________ Czasem boje sie, gdy ide ulica, ze jakis psychol mnie zabije a ja nie zdaze sie pozegnac... | 
|   |   | 
|  22-08-2005, 20:33 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 08 2004 Lokacja: Neverwinter Wiek: 32 Posty: 1,186     |   1 niewidka spokojnie wystarczy! Ja wykonałem tego questa w 2 minuty, 11 sekund, liczyłem ze stoperem   . Tylko trzeba dokładnie znać drogę. Dokładnie. 
				__________________   In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up | 
|   |   | 
|  23-08-2005, 11:04 | #13 | 
| Guest Posty: n/a |   Temat mozna już zamknąć. Zabrałem mana fluidy, ale jedna niewidka mi starczyła. FD nie zabijałem, droge znałem bo oglądałem film. Szybko szedłem, nie zatrzymując się, odrazu znalazłem diure na 2 poziomie z FD i niewidka skończyła mi sie dopiero na najwyższym poziomie z 1 FD, ale byłem już od niego daleko i mnie nie zaatakował. | 
|   |