![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wow normalnie zejefajny fake niemoge sie doczekać kolejnej częśći ocena 10/10
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może niektórzy z was się zastanawiali czy będzie kolejna część... Nie będę was już dłużej trzymał w napięciu...
No więc Orci 2 nie przynoszą tak dużo poz. komentów jak dawniej, więc postanowiłem zrobić Rewolucję wśród Orc'ów! ![]() W nowej serii będzie między innymi: Moje myślenie, będzie wyglądało jak wiadomość z servera i o wiele więcej łamigłówek do rozwiązania dla Lord'a Pypka!!! ![]() A więc, część 5/15!!!: Ucieczka!!! ![]() A więc ocknąłem się w jakimś dziwnym miejscu, nie widziałem nic prócz 4 ścian(4 ściany niestety nie widać). ![]() ![]() Słysze jakiś głos! Czy ja zwariowałem? ![]() Fajnie, nie zwariowałem! ![]() ![]() Jakie głupie te Orci...Hmm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orci zaczęły się gonić, a ja zamieniłem się w czarodzieja... ![]() Iiii....Moje ręce....Aaaach! Co za światło! Wow! Wygląda na to że Oracle przywróciła mi jeszcze mój stary, niewprowazony program magiczny ![]() ![]() Hejka Iryn Dareon! ![]() Przygotować się... ![]() Matrix! ![]() ![]() Aaaaa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentujcie; jeden post was przecież nie zbawi ![]() P.S. Sorrka, że I.D. zmienia Oufit, ale niektóre zdjęcia były już po zrobieniu pierwszej wersji, i tak zostało. Wytłumaczenie dla czepialskich się: I.D. lubi zmieniać Oufit, więc co chwila go zmieniał ![]()
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 01-09-2005 o 14:21. Powód: Część 5 ver.1.1 |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dla mnie giiiit ale może szybciej z next czescia, co??
![]() ![]() ![]() ![]()
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Fajne...Lecz...
Minus za przejście w ostatnim obrazku |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() ROTFL!!!!! Wspaniały fake. Naprawde ci się udał. Moja ocena: 10/10(a jak?)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Benio Archer
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Celesta!!!
Poziom: 20
Skille: 47/39
Poziom mag.: 9
|
![]() Oj Crowal Twoje fake'i są najlepsze wielkie gratulacje moja ocena 11/10:|
mam nadzieje, że dalej będziesz robił fake'i! |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Celastian Kight
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 61/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() <proszę o skasowanie posta>
Celastian Kight Świat: Celesta Narodowość: Carlin Profesja: Knight Level: 33 Magic level: 4 Skille: 61/63 Ekwip: knight armor, warrior helmet, bright sword, vampire shield, knight legs, BoHy PACC Ostatnio edytowany przez Celastian Kight - 19-04-2006 o 18:16. |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Jak na razie to najlepszy fake na forum
wykonanie 10/10 fabuła 10/10 |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No cóż świetne :O
@Chesterr No rzeczywiscie minusik za te sciane ale i tak moja ocena 8/10 ![]()
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dla mnie to sie powoli wypalasz... Idziesz na latwizne jak w tym ostatnim fakeu 5/15(??) z ta sciana. Mogles troszeczke bardziej skomplikowany sposob na przejscie wymyslec... np. jakis ladny czar (kamehameha (dobrze?)~~), ktory robi efektowne zniszczenie a Ci zostaje malo hp po uzyciu ( tak ja bym to widzial ). Ale cuz, fakt faktem, ze umiesz robic to co robisz, wiec powiem more?~~
Nie bede ocenial w skali od 0 do 10 bo nie widze w tym sensu, po prostu powiem - dobre...
#273 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A także zrobie jakiś czar niszczący ścianę. Więdz mnie nie kopcie za to ![]()
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
|
![]() UWAGA UWAGA! ZMIXOWAŁEM OSTATNIĄ CZĘŚĆ, CZYLI DODAŁEM 5 SCREENÓW I POPRAWIŁEM OSTATNI SCREEN, NUMER ZE ŚCIANĄ, A WIĘC PROSZĘ O PONOWNĄ OCENĘ MOJEGO OSTATNIEGO ODCINKA
![]()
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 01-09-2005 o 14:17. |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Njorda Haste
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 8
Skille: Trening
Poziom mag.: ~~
|
![]() Gz pomyslu i wykonania moja ocena 10/10 i fajnie zrobiles te buzenie scian. Mogles jeszcze potem zamienic sie w Druida i uleczyc kumpla
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() fajne ale nie mozesz edytowac pierwsego posta a nie tak rozsypywac po temacie
|
![]() |
![]() |
#277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Nie zaden potwor nie moze, tego zerka co cie zabil ktos po prostu wyropal Fake fajny, tylko ze duzo razy powtarza sie to samo (tak jak w moim mendriku ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#278 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#279 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
|
![]() Hehe śmianie z tymi orcami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() 10/10 tylko sie dopatrzyłem małego błedziku w wcześniejszym odcinku ,otuż Norma to ona a nie on jak orc jol zabilem bylo cialo meżczyzny a nie kobiety.
Podobało mi sie z tymi orcami xD. Pomysł:10/10 Wykonanie:10/10 <- są pewne błędy ale to naprawia długość ![]() Czekam na następne odcionki ![]() ![]() |
![]() |