![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Karton w kropki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Karino Han
Profesja: Knight
Świat: Nova
Poziom: 24
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Najgorsze miasto, dla mnie Carlin,
Pk, nooby, zgredy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() ja nie lubie Edron bo nie mam pacc a chciał bym się tam dostać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]() [IMG]E:\Tapetki\Moje obrazy\Gify\szkielet[/IMG] W carlin mieszkałem ale sie przeprowadziłem z powodu Gildi do Venore
W carlin jeszcze żaden PK niepodskoczyl mimo że mialem 8 lvl ![]() Rycerz skile 50/48 lvl 20 mlvl 3 prawie 4 Ostatnio edytowany przez Ziomus 20043 - 10-09-2005 o 09:00. |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Najmniej lubiane Carlin. Niedawno tam mieszkalem i mieszka moj kolega, ale wlasnie leci ze mna na Darshie bo w piatek wplacil na Pacc przez Tibia.pl
![]() W Carlin duzo n00bkow i Pk.
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() dla mnie najmierniejsze jest kazzo ;/
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Od NAJGROSZEGO do Najlepszego
-Kazodroon czy jak mu tam - beznadziejne, mało ludzi, labirynt że szuuj -Ab'dendriel - domki z drzewek? nie przepadam.... -Ankrahmun czy jakoś tak - Fajne ale jak długo siedzisz to oczy bolą ![]() -Edron -Matko i córko! -Carlin -Trochę Pk ale nawet ciekawie .... ![]() -Thais -Takie dziwne :/ No ale podoba mi się ;P -Venore -Miasto cudowne... ;P Podoba mi się i kropa !
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Ab'dendriel - moje ukochane miasto
![]() Carlin - w żadnym innym mieście niema tyle " free items plx " jak tu Kazordoon - nic niemam do tego miasta z wyjątkiem tego że najtrudniej (czyt. najdłuzej) sie tam dostać Venore - trzymam tam zapasu boltów( blisko na poh) a pozatym jest to tylko miasto tranzytowe pomiędzy innnymi Edron - mistycznie miasto jak niemiałem pacca zawsze chciałem tam sie znaleść Darashia - nic ciekawego z wyjątkiem domków do oglądania tam niema Thais - tam mam domek więc nawet lubie to miasto ( zawsze coś sie tam dzieje) Port hope - tu przychodze tylko po ładne itemy i żarcie dla spiochów Ankrahmun - jakoś bardzo żadko tam bywam
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Stanowczo Carlin!!! za dużo noobów. Ostatnio tradowałem tam większą ilość uhów (20 bp na raz) to zaufany kolega, żucił mi uhy i zaczęło się.... labele parcele na depo itp itd.
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Ab'Dendriel - siedziba najwiekszych noobow i kolebka PA, do tego prawie sami polacy -.-
![]() |
#131 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() worst one :
Carlin - kiczowato kolorowe od outfitow setek noobow stojacych pod dp / temple , w godzinach szczytu ciezko sie dostac do dp ( tarasik na szczescie nieco rozladowal tlok ), zero ciekawostek, nedzna okolica... best one: Venore - uniwersalne, laczy rozne rejony mapy, ciekawe hunting spoty, fajne domki i klimat, niestety nieco skomplikowane rozplanowanie budynkow
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Świat: Azura
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Chyba nie ma gorszego miasta od Carlin, same n00by albo pk, poza tym zadnych fajnych expowisk, moim ulubionym jest Venore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: Thais
Imię: Sir Legolas Palladyn
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Azura
Poziom: 9
Skille: 33/22
Poziom mag.: 3
|
![]() Carlin i nie można zapzeczeć!!!!
W Carlin jest za dużo PeKaSów, stanowczo za dużo. Level ![]() ![]() Skille ![]() ![]() Profesja ![]() ![]() Broń ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem Kazo poniważ jest dla mnie za duże i jakies takie pokręcone. Chodze tam tylko loot z dwarfów sprzedawać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Celastian Kight
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 61/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() <proszę o skasowanie posta>
Celastian Kight Świat: Celesta Narodowość: Carlin Profesja: Knight Level: 33 Magic level: 4 Skille: 61/63 Ekwip: knight armor, warrior helmet, bright sword, vampire shield, knight legs, BoHy PACC Ostatnio edytowany przez Celastian Kight - 19-04-2006 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Artur of Levor
Profesja: Druid
Świat: arcania
Poziom: 16
Skille: 19/20
Poziom mag.: 23
|
![]() to prawda na około carlin jest mało potworków. ale jeżeli chodzi o 8 i 9 levele to można isc na gobliny które so bardzo dobre do expienia i trenowania skilli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() venore jest najgorsze. te bagna i w ogóle tak smutno. za to the best jest carlin i kazoo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Krakow
Imię: Ghost Triturus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: People Of Honour
Świat: Saphira
Poziom: 29
Skille: 68/44
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Dla mnei najgorszym miastem jest Kazz! Łatwo zabładzic i jakies takei niesympatyczne... w jakies kopalni
![]() |
![]() |
![]() |