![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP: Jemu chodziło o to, że nie mogłby użyć UHów na Annihilatorze -.-"... Po użyciu explo jest sie "exhaused", jak po użyciu każdego spella i nie mozna uzyć UHa... Non-pvp nie ma tu nic do gadania...
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 13-09-2005 o 17:43. Powód: błędy... tak, nawet mi się czasem zdarzają ;) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Up:
no tak nigdy nieprzypuszczałem ze Uhanie sie to taki kłopot a jak trudno otworzyc ten piekelny backpack straszne najtrudniejsze ze trzeba nadwyrezyc palec klikajac raz na bp |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Aldora/Mystic Lane2
Imię: Ixde
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Rangers
Świat: Aldora
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Z***iesz 1 uha i mozesz mi wyslac kartke ze swiatyni :|Wolalbym robic na bocie xD @topic tak jak wiekszosc.. 110 lvl+bursty i jedziesz ; >
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Okolice Piły
Imię: Ancienciq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mroczni Inkwizytorzy
Świat: Guardia
Poziom: 253
Skille: 104/100
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
yy no milo 114 ale najt blocker? ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=MuChaCz]
Cytuj:
Sorry ale widziales cos o explo w moim poście, którymkolwiek?
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Urzywanie ice raperow bez bota nie wchodzi w gre, naszyjnik to jedynie aol bo szkoda stracić mpa, mms itp podczas bloczenia, a nigdy nie wiadomo czy net nie dropnie itp.
Demon wali: Z łapy: 0 - 500 Gfb : 100-250 Beamu: 300-400 Czyli jak mówili przedmówcy loteria maksymalnie 500 z łapy 2x 400 (800) , 3x 250 ( 750 ) max hit na anhi~ = 2050 Do uhania zakładam 6 mlvl na 7 to o około 8 hp więcej Na setnym lvl masz 1565 życia ( uhasz się za 436-610 ) na 120 lvl - 1865 życia ( uh 516 - 722 ) na 140 lvl - 2165 hp ( uh's 596 - 834 ) Co ture możesz się uhnać, lecz trzeba być bardzo opanowanym bo chwilka za wcześnie i stracisz ture, a trudno o spokój kiedy 6 demonów na karku. Ja proponuje, najlepszy eq jaki masz, licząć broń jednoręczną, aol, RoH. Uhy pod full cap'a, bp w bp , i zanim pociągniesz za dzwignie najeść się dragon ham'em. I jeśli będziesz miał farta to przetrwasz te najdłusze 4 minut w swoim tibiańskim życiu.. |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Mozna to zrobic bez macro, ale trzeba naprawde dlugo cwiczyc i byc opanowanym. Do tego dobra myszka i podkladka, nie zawadzajace przedmioty i dobre samopoczucie ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ema ziom, guardia rox @topic Uha sie stale jak moj przedmówca to ujoł,dosyc profesjonalnie to napisales, ale tak to prawda, dla najta to sa najgorsze a zarazem najlepsze momenty, bo zdobycie broni dla najta z tego questu jest jedna z najwspanialszych rzeczy w tibi. Wiec cza bic lv i szykowac team ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mailordzik
Profesja: Knight
Gildia: Legion smierci
Świat: guardia
|
![]() A czemu chcesz zmienic Rodzaj broni ?? axe som dobre
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
N/C, przeczytaj wszystkie moje posty dokładnie ...
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() @up
moze i szybko, ale na anihilatora to za wolno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli już chodzi o ringi, to bede używał might ringów..
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Fercarth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Royal Angles
Poziom: 138
|
![]() Tak off topic trochę. Ancienciq próbowałeś jakieś questy robić te które są uważane za zamknięte? Jak masz ochotę niedługo coś takiego porobić daj znać tutaj, to sie skontaktujemy.
Powodzenia w anni. Oooo widzę, że z okolic Piły jesteś, ja jestem z Piły ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pewnie ze mysle o takich questach, malo tego znam pare kluczy do nich, ale niestety robie je solo ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nikt nie powiedział że blokowanie demonów z lukiem i burstami to mądra decyzja ale niestety czasem zostaje tylko takie rozwiązanie lub śmierć.A wiadome że nikt z nas nie lubi dedów na tibi. Jestem ciekaw skili tego pana co uzyl 12 ice rapierów i dostal tylko 12 exp..porpostu slabe skile lub pech, demon nie ma az takiego defensa aby go nie przebijac z tak mocnej broni. ~Anci
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok już objerzałem bardzo dużo wypowiedzi, i wezme ze sobą na podstawie ich, bursty i luk na wszelki wypadek, mam nadzieje ze nie bede musial ich używać.
Dzieki kazdemu za oddany comment, pozdro Anci~
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Na Harmoni quessta zakonczylo 2 najtow z burstami wlasnie (Ted i Nazgul, pozdrowienia dla nich)
Team skladal sie z 2 najtow i 2 pallkow, niestety 1 pallek padl na poczatku, drugi po okolo 3 minutach (mieli za male lvle bo pallkiem nawet z macro min 120 lvl lub mega fart). We dwoch zeszlo im to troszke czasu ale w koncu sie udalo i demon padl. Niestety prawda jest taka, ze solo nie dasz rady. Demon bedzie za szybko sie leczyl i nie bedzie ubywalo hp (lub bedzie ubywalo naprawde wolno). Co do macro ? Jestem temu w 100 % przeciwny i znam wiecej jak jedna osobe, ktora ukonczyla Anii bez wspomagaczy. Badzmy jednak powazni, pozniej 140 lvla naprawde trzeba miec lucky day aby zrobic bez macro. Moja rada jest dosc prosta, mam nadzieje, ze profesjonalna takze. Zakladasz na siebie sprzed sredniej klasy (c-armor,k-legs itd), blokujesz f-axem (ewn. k-axe zadna roznica). Wchodzisz z ston skinem (pozwoli Ci na zapanowanie nad emocjami w pierwszych sekundach) oraz might ringiem. Przy sobie masz pare elven amuletow i might ringow (zmieniasz w miare mozliwosci). Dodatkowo bierzesz z soba luk i okolo 300 burstow (mozna wiecej), reszta capa uhy. W standardowej sytuacji uhasz sie uzywajac macro , chyba ze jestes ambitny i chcesz recznie (co osobiscie bardzo pochwalam). W wolnej sekundzie podmieniasz might ringi i elven amulety no i oczywiscie.........modlisz sie.......modlisz sie mocno aby pallki wytrzymaly ![]() Jesli zostanie tylko 1 pallek przy zyciu sugeruje zrzucic tarcze i zalozyc luk - wspomagac burstami, zawsze parenascie sekund szybciej (mniejsze ryzyko padniecia). Gdy przypadkiem zostajesz solo zawsze mozesz powalczyc burstami, jednak tak naprawde nie masz wiekszych szans....umrzesz walczac dzielnie. Zycze powodzenia Thor |
![]() |
![]() |