|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
![]() |
![]() ja się tak przyglądam i wydaje mi się że ta dyskusja zaczyna byś w stylu ,,co lepsze sorc/druid`` ? ten uważa że druid bo gra druidem, ten że sorc, bo gra magiem... ble ble ble (-; zamiast się nad tym zastanawiać ja bym jednak poszedł expić bo lvl wpływa na szybkość, a profesja? czeski film - nikt nic nie wie (-;
pozdrawiam
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2003
|
![]() mi sie zdaje ze ze druid i sorc sa najszybsi chodz jestem palkiem a kiedys sie wyscigowalem z druidem i nie widzialem ruznicy(no moze malo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2004
|
![]() liczy sie tylko lvl profesja niema nic do szybkosci
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() hmmm.Lekki offtopic!
Możesz dostać upomnienie. ![]() Przygotuj się |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Moim skromnym zdaniem nie ma różnicy pomiędzy sorcem,drutem, wojem a palim ... moze sie myle ?(
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Każda profesja ma tę samą prędkość!Tyle że druid i sorc mają strong haste...No ale muwimy o prędkośći bez żadnych hastów.
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() NAjlepsi spriteży to Sorc/Drut next pally a na końcu odziwo Najty. CZytalem tna stronie ze kazde postacie rowno chodza- bullshit- scigalem sie z qmplem sorcem a ja 1 lvl(knight) wiekszy i on byl szybszy chyba o 2 kratki
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() nie wiem jak z postaciami "magicznymi" ale pall jest na pewno ciutke szybszy od knighta. wiem bo jak chodzilem z kumplami na lvl 25-30, a oni palle na 10-15 to ciutke ich tylko wyprzedzalem, natomiast jak szedlem obok knighta na 10-15 lvl to zostawialem go daleko z tylu.
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() Moim zdaniem niema ruznicy w bieganiu miedzy 40 pal a 40 druid ... (zaden z nich nie udywa bohów) wiedz nie zgadzam sie z postem Gremlina 8) jednak nie bedem siem kucil dobrze by bylo jak by ktos to udowodnil ... :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Wszyscy sie zprzeczają że knight jest szybszy od paladyna... paladyn od maga.. a mag od druida...
Moim zdaniem Każda profesja tak samo szybko biega, ale dużo zależy od lagów i klatek \s. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() sorc i knight na 20 lvl są równi jak niemają utanu (gran) hur/bohów/time ringa
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Jestem tego pewny na prawie 100% że profesja nie odgrywa roli w szybszym bieganiu. Liczy sie tylko lvl a nie profesja. A niektórzy mowia ze sciagali sie z innym koelsiem co ma inna prfesje ale ten sam lvl i wygrywali. Wygrywali poprostu tylko dlatego ze tamten najwidoczniej mial lagi. Nic po za tym.
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Sandalki i mity o nich sa bardzo zabawne
Najwiekszy wplyw na szybkosc chodzeni / biegania ma vocacja Druid i Sorc sa najszybsi po nich jest Palek i na koncu Najt (co mnie smuci bo jestem najtem :/) |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Komputer w szybkosci niegra lori,Profesia tez niegra np taki knight na 30 lev a druid na 25 lev majac bohy jest ruwny z knightem albo i slabczy
![]() ![]() Prawda jest srebram a milczenie zlotem :evil: Moja armia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Cytuj:
OnTopic Moim zdaniem wszystkie profesje chodzą z tą samą prędkością i jeśli ktoś widzi różnicę w szybkości między np. druidem i pallym na tych samych lvl to jest to wyłącznie wina łącza, bo nawet malutki, ledwowidoczny lag wystarczy żeby jedna z postaci była szybsza.
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Raczej profesja nie wpływa na szybkość poruszania się. Jak koledzy wcześniej powiedzieli w gre wchodzą lagi bądź ich brak, klatki na sekundę oraz prędkość kompa. Głupio by było jakby profesje wpływały na szybkość chodzenia. ?( Chodź teoretycznie najszybciej powinien zaiwaniać Palek, ponim odrazu Sorc i Druid a na końcu Knight (ma najwięcej shielding`a). Ale TAK NIE JEST.
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Eh...wałkowane tyle razy.KAżdy vocation bez utani hur,boh,time ring i takich gównienek biega z taką samą szybkością.Głupie to jest knight najwolniejszy bo ma duży shielding.KAżdy biega tak samo jak nikt nie ma lagów na desercie i każdy ma taki sam lv to zobaczcię że idziecie ak samo.Palek wysciga GS na 26,w poradniku dla magow macie to samo ze sorcerem druidem biegacie tak samo szybko,maly to dowod?
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() haha w tym jestem obcykany bo raz urzadzilem sobie pogawedke z gmem i niewiedzialem o co spytac - spytalem o szybosc chodzenia w zaleznosci od profesji ( czy jest jakas roznica )
Odpowiedz byla bardzy wyrazna : Nah