| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  21-09-2005, 22:30 | #21 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 Pytam czemu? czy to, ze maja 100lvl (naj)szybciej jest przedluzeniem penisa dla tych ludzi czy co?  Wypowiadajcie sie 
				__________________       Ostatnio edytowany przez Diamentowe Ostrze - 21-09-2005 o 23:05. | |
|   |   | 
|  | 
|  21-09-2005, 22:51 | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 07 2003 Lokacja: Hell Wiek: 39 Posty: 416 Stan: Aktywny gracz Profesja: Elder Druid Świat: Askara Poziom: 40 Poziom mag.: 44 |   jak zaczynalem grac 3 lata temu calkiem inny klimat byl wszystko looz. Polacy noobili jak zawsze nie bylo gildii nacjonalistycznych a jak juz byla wojna to sie napierniczalo pol swiata   Wogole kiedys za uzywanie byle jakiego macra to bylo po prostu swietokradztwo!! Kiedy uzylem najprostszego (1 jedyny raz w zyciu  ) macra napisanego przez siebie... Myslalem ze mnie wyklna Tibia miala mase bugow ktore kazdy wykorzystywal jak sie dalo (exp na smokach na 12 lvu exp na gsach na 8 lvu exp na behemotach z knightem na 30 lvu itp  No i ulubiony bug knightow (starzy knighci wiedza o co biega  ) Zgadzam sie tibia klimat stracila | 
|   |   | 
|  21-09-2005, 23:05 | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 01 2005 Lokacja: Home world: Coruscant (RZ-ów) Wiek: 35 Posty: 55 Stan: Niegrający Imię: greenninja Thoria <WoW> Gildia: Death and Taxes <WoW> Świat: Thoria  Poziom: 666 Skille: FuckTIB   |   Ehh Stare Dobre Czasy. Przypominam sobię jak miałem 1 raz styczność z tibią u kolegi z klasy    . Jego brat grał w tibie OMFG. Pomyślałem wzyciu niewidziałem bardziej dennej gry ( ahh ale to było w 1999 XDD miałem wtedy 9 lat) Ale wtedy ta tibia inaczej wyglądała były tylko 2 światy i na kardzym servie max po 200 playerów i tak to najczęsciej było że się większą połowę servera osobiście znało  . A teraz co :/ limity do 850 na kardzym servie po ponad 2k postaci stworzonych ehhh to już tylko gra dla : a) Master nuubów   b)elity sprzed 2002 roku c) Naprawdę wytrwałych  
				__________________       | 
|   |   |