|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
|
W tibii na świecie Lunara grasuje kolo o niku "database" przedstawia się jak CIP Team i prosi o hasło i nr acc!!! NIe dawajcie mu jego TO HAKER!!!!
Wiem z wiarygodnych źródeł że CIP nie potrzebuje haseł nie dawajcie mu nic NO MOŻE raz w ruja !!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
Na każdym świecie bardzo często ktoś taki się pojawia i wyłuda hasła. Mnie już próbowano conajmniej kilka razy nabrać. Graczom pozostaje zdrowy rozsądek i nie wierzenie takim oraz zgłaszanie tego, GMom pozostaje banowanie kolejnych "hackerów".
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
Heh zeby tak sie ktos nabral to musi byc: glupi albo jakims ogromnym newbiem albo mu sie nudzi
![]() Przeciez cipowie stworztli tibie wiec poco by niby mieli lazic po mapie i sie pytac kogos o haslo i account... to tak jakbys szedl przez miasto i pisal haslo swoje z numerem A cipowie to jak juz to nic niemowia tylk odrazu dzialaja ........ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
nazywanie tego pedała hackerem ubliża prawdziwym hackerom, np.: takim co ostatnio tibie shaczyli (
) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: W domku :)
|
To nie som hakerzy tylko LoLKI
Pozatym sa nikle sznase ze ktos im da ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
Ja mojego hasla nie dalbym nawet bratu bo nie pasuje mi mysl o utracie postaci. Hakerzy tego typu sa wedlug mnie beznadziejni ale jak ktos im da haslo, to brawa za geniusz temu madremu graczowi ktury straci postac.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
|
Ci co prosza o hasla sa naprawde przekonujacy i czasami wydaj mi sie ze sa psychologami jakimis
![]() Mnie probowano 2 razy namowic do dania hasla (na moja drugo lowlevel postac). Otatnio zglosil sie do mnie Tech Support i pisal najpierw pare zdan ze wspolczuje mi ze mnie PK zabil, ze tak nie mozna i on w dobroci serca zajmie sie tym PK. Poprosil tylko o login i haslo zeby mu dac bo to uwierzytelni mnie. Ja mu nie dalem ale jak ktos jest zrozpaczaony ze go PK zabil to w desperacji moze sie zapomniec i dac haslo. Nie trzeba byc od razu glupi. Wystarczy byc latwowierny. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
Az mi oczy na wiesz wyszly jak nazwaliscie ****a ktory pyta o acount hakerem. Haker po pierwsze nie pytal by sie tylko sprobowal by obejsc zabezpieczenia lub zlamac programem hasla( oczywiscie skrakowal by go zeby byl jako altor
)Takich ciolkow powinno sie spalic na stosie ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|