Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-09-2005, 21:05   #321
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thebassa
Swietne fake 10/10
wiem ze to zły temat ale jak sie robia napisy w fake bo nie wiem :/
Ech... Masz rację.... Nie zaśmiecaj mi kurde tematu!!!
Ale oki, też kiedyś nie wiedziałem. Napisy się "Samie nie robią", trzeba zrobić obwódkę. Albo zrobić programem zrobionym przez YAHUUU...(Sorrka jeżeli coś przekręciłem).
Podpowiem Ci. Wpisz w "Szukaj": "Program do czcionki tibijskiej".

http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r!
~Wszystkie moje fake'i
Crowal jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-09-2005, 21:57   #322
Darth Athras
Użytkownik forum

Darth Athras's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005

Oczko

Crowal: to jest super!!!
Rób więcej, błagam!!!!!! :
Musze przyznac 11/10

Ostatnio edytowany przez Darth Athras - 21-09-2005 o 21:59. Powód: chcialbym cos dodac :D
Darth Athras jest offline  
stary 22-09-2005, 21:14   #323
Akin
Użytkownik Forum

Akin's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Winners City

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mazbul
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 45
Skille: 75/58
Poziom mag.: 13
Akin ma numer GG 8602641
Domyślny

Dlugie ale fajne
Akin jest offline  
stary 23-09-2005, 21:05   #324
mattiz
Użytkownik Forum

mattiz's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P

Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
Domyślny propozycja

To mi się bardzo podoba. Super fake. Uwierz mi. NORMALNIE CUD, MIÓD I ORZESZKI!!! I TYLE POWIEM!!! A wiesz? coś ci powiem. Zrób tak, aby Lord Pypek zawiązał współpracę ze Skeletonami. Proszę!!!! PLEASE!!!

mattiz jest offline  
stary 24-09-2005, 15:39   #325
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Domyślny Ech...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mattiz
To mi się bardzo podoba. Super fake. Uwierz mi. NORMALNIE CUD, MIÓD I ORZESZKI!!! I TYLE POWIEM!!! A wiesz? coś ci powiem. Zrób tak, aby Lord Pypek zawiązał współpracę ze Skeletonami. Proszę!!!! PLEASE!!!
Ech.... Wiesz; ja dostaję tyle propozycji... E-mail, GG, kilka PW... Nawet w samej Tibii mi się zgłaszają... "To ty? A mógłbym wsytąpić w Faku?, A jak ci się podoba pomysł..."... Nie mam siły już ... Więc nie będę rozpatrywał wszystkich pomysłów, które przychodzą wam do głowy... Będę wykorzystywał TYLKO oryginalne i genialne pomysły.

http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r!
~Wszystkie moje fake'i
Crowal jest offline  
stary 24-09-2005, 22:20   #326
mattiz
Użytkownik Forum

mattiz's Avatar

Lokacja: Spod monopolowego :P

Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
Domyślny

.

Na mojej sondzie "taki", a na swoim fake-story "taki". Ale dobra, bardzo bym chciał, żeby Skeletony nawiązały współpracę. PLEASE WITH!!!

mattiz jest offline  
stary 25-09-2005, 16:15   #327
MarkoRoz
Guest

Domyślny

kurde wiecej wiecej i tylko kurde wiecej

stary 25-09-2005, 16:20   #328
Cyborg Ninja
Guest

Domyślny

Swietne ! Podoba mi się daje 8/10

stary 25-09-2005, 20:23   #329
Kedven
Zbanowany

Kedven ma numer GG 7644256
Domyślny

Niby fajne.... ale kurde nudn troche. W kolko to samo, idzie sobie Lord Pypek zobaczyl orci, no nic atakuje i znowu i znowu.... Ale podoba mi sie Daje 7/10
Kedven jest offline  
stary 25-09-2005, 21:45   #330
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kedven
Niby fajne.... ale kurde nudn troche. W kolko to samo, idzie sobie Lord Pypek zobaczyl orci, no nic atakuje i znowu i znowu.... Ale podoba mi sie Daje 7/10
No, nie podoba się? Szkoda, no ale sam tytuł mówi:
"Orci atakują Rookgard".
Więc wiesz; o to chodzi w tym Fake'u...

~Wszystkie moje fake'i
Crowal jest offline  
stary 26-09-2005, 08:18   #331
Oerta
Zbanowany

Oerta's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
Oerta ma numer GG 8324646
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kedven
Zgodze sie z nim.Fabuła robi się troche nudawa.Mógłyś zrobić tak że warlord stworzył nieponanego orka i tylko zdobycie ice sworda(prosty do zrobienia na paincie)może go pokonać ale żeby zdobyć sword trzeba rozwiązywać zagadki.To by było ciekawsze.A tak tylko:"ide przez miasto/las i widze orki więc rzucam sie na nie i wychodze bez szwanku/z kilkoma rankami"
Oerta jest offline  
stary 26-09-2005, 14:33   #332
Zamiela Jr.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 05 2005

Domyślny Pypek Rox

Up@
and Up,Up,Up@
Przygody pypka są super. Akcja rozkręca się po złapaniu Pypka jak widać na ostatnim obrazku będzie wielka walka.

P.S. Pypek mógłby wygrać ale Warlord uwięzi Iryna i każe Pypkowi wykonać jakąś misję albo zabije Iryna.

P Y P E K
Zamiela Jr. jest offline  
stary 26-09-2005, 14:47   #333
Cor Tibiarz
Użytkownik Forum

Cor Tibiarz's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005

Cor Tibiarz ma numer GG 8630524
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crowal
No, nie podoba się? Szkoda, no ale sam tytuł mówi:
"Orci atakują Rookgard".
Więc wiesz; o to chodzi w tym Fake'u...

to ze orci atakuja rookgard to nie znaczy ze ciagle maja przychodzic orci pypek zabija przychodza nowe, pypek zabija i tak w kolko...

fabula jest nudna wiec nie bede ocenial wykonanie 6/10 przez te kilka paintowych czesci.
Cor Tibiarz jest offline  
stary 26-09-2005, 15:31   #334
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Problem !!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
to ze orci atakuja rookgard to nie znaczy ze ciagle maja przychodzic orci pypek zabija przychodza nowe, pypek zabija i tak w kolko...

fabula jest nudna wiec nie bede ocenial wykonanie 6/10 przez te kilka paintowych czesci.
To że to jest mój Fake, to ZNACZY, że ja decyduję jaka jest fabuła! I ja decyduje czy to ma być w kółko; czy nie!

A co do wykonania, to może i masz rację; ale KUR-- PROSIŁEM, żeby oceniać TYLKO I WYŁĄCZNIE najnowszą część !!!
A poza tym to spójrz lepiej na swoje "Reklamy Heyah", wszystko z pomocy dla powodzian, ZERO swojej interwencji, zero! Tylko wklejone wszystko, wszystkie ludziki takie same , więc nie czepiaj się mnie!!!
Znajdź jakieś lepsze argumenty, wtedy se porozmawiamy.

~Wszystkie moje fake'i
Crowal jest offline  
stary 26-09-2005, 15:37   #335
Cor Tibiarz
Użytkownik Forum

Cor Tibiarz's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005

Cor Tibiarz ma numer GG 8630524
Domyślny

Cytuj:
To że to jest mój Fake, to ZNACZY, że ja decyduję jaka jest fabuła! I ja decyduje czy to ma być w kółko; czy nie!

A co do wykonania, to może i masz rację; ale KUR-- PROSIŁEM, żeby oceniać TYLKO I WYŁĄCZNIE najnowszą część !!!
A poza tym to spójrz lepiej na swoje "Reklamy Heyah", wszystko z pomocy dla powodzian, ZERO swojej interwencji, zero! Tylko wklejone wszystko, wszystkie ludziki takie same , więc nie czepiaj się mnie!!!
Znajdź jakieś lepsze argumenty, wtedy se porozmawiamy.
Po prostu nie przyjmujesz krytyki -.-
przynajmniej ja robie krajobraz od zera a ty masz go od razu na rooku a jak widzialem "fake'i Crowala" gdzie robiles od zera byly po prostu denne, wiec to ty nie masz interwencji,i w twej histori ludki byly biale a u mnie kolorowe. Nie miales tez kolorowych ludkow tylko w paincie kolorowales co wygladalo tez beznadziejnie...

Moze i ty decydujesz czy bedzie w kolko ale to JA to oceniam i JA wyrazam SWOJA opinie zreszta to ty dajesz faka a ja komentuje wiec tu nie masz nic do powiedzenia...
Cor Tibiarz jest offline  
stary 26-09-2005, 15:54   #336
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
Po prostu nie przyjmujesz krytyki -.-
przynajmniej ja robie krajobraz od zera a ty masz go od razu na rooku a jak widzialem "fake'i Crowala" gdzie robiles od zera byly po prostu denne, wiec to ty nie masz interwencji,i w twej histori ludki byly biale a u mnie kolorowe. Nie miales tez kolorowych ludkow tylko w paincie kolorowales co wygladalo tez beznadziejnie...

Moze i ty decydujesz czy bedzie w kolko ale to JA to oceniam i JA wyrazam SWOJA opinie zreszta to ty dajesz faka a ja komentuje wiec tu nie masz nic do powiedzenia...
Na pewno? Jak moje były denne... To hehe, jak można twoje nazwać
No, ale ja nie oszukuję, Ale białe były, żeby odróżnić N00bów.
Ale tu itak masz rację, więc zacznę kopiować oryginalne postacie z Tibii...
Ale jak się czepiasz, to ja też się czepnę:
Czerwony kapturek, raczej czerona bluzeczka, pomarańczowe włosy i brak kapturka.
P.S. Też mogę sobie skopiować z tego dupnego tematu i mieć kolorowe. Ale nie chcę. Bo to oszusto.
P.S.2.Dobrze, oceniaj, ale prosiłem o ocenianie ostatniej części. Tam nie ma się do czego przyczepić, no, przyznaję, Brak w przedostatniej scenie nazwy "Orc Berserker". Ale ok. licze że zakończymy kłótnię i zachowamy "Przyjacielskie stosunki".
P.S.3.Jeżeli nie chcesz zakańczać kłótni. To pisz P.W. Bo takie coś to jedynie spamowanie w temacie.

Pozdrowienia.

~Wszystkie moje fake'i
Crowal jest offline  
stary 26-09-2005, 18:54   #337
Danuneko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Na pewno? Jak moje były denne... To hehe, jak można twoje nazwać
No, ale ja nie oszukuję, Ale białe były, żeby odróżnić N00bów.
Ale tu itak masz rację, więc zacznę kopiować oryginalne postacie z Tibii...
Ale jak się czepiasz, to ja też się czepnę:
Czerwony kapturek, raczej czerona bluzeczka, pomarańczowe włosy i brak kapturka.
P.S. Też mogę sobie skopiować z tego dupnego tematu i mieć kolorowe. Ale nie chcę. Bo to oszusto.
P.S.2.Dobrze, oceniaj, ale prosiłem o ocenianie ostatniej części. Tam nie ma się do czego przyczepić, no, przyznaję, Brak w przedostatniej scenie nazwy "Orc Berserker". Ale ok. licze że zakończymy kłótnię i zachowamy "Przyjacielskie stosunki".
P.S.3.Jeżeli nie chcesz zakańczać kłótni. To pisz P.W. Bo takie coś to jedynie spamowanie w temacie.

Pozdrowienia.
Ja również nie chce kłótni ,ale Cor miał racje mówiąc "Poprostu nie przyjmujesz krytyki(...)"

Zresztą od kiedy mówią do ciebie "Jesteś najlepszy!" zaczynasz naprawde się z takiego uważać a twe fake'i nie są jakieś doskonałe...Pierwsza edycja 9/10 tutaj naprawde Cię podziwiam ,ale druga to mmm... o wiele gorsza. Zrozum ta fabuła naprawde jest nudna. I pogódź się z tym. Ja nie chce kłótni potraktuj to jako spokojną rozmowe.
Danuneko jest offline  
stary 27-09-2005, 11:43   #338
Koter
Użytkownik Forum

Koter's Avatar

Lokacja: Monitor 17 cali na biurku

Stan: Aktywny gracz
Imię: Anharin
Świat: Secura
Poziom: 20
Koter ma numer GG 3345752
Cool

Naprawde super fake!!! Ocena... No jak to jaka??? 10/10 i nie ma odwołania.

Koter jest offline  
stary 27-09-2005, 12:00   #339
Muczahedin
Użytkownik forum

Muczahedin's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2005

Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 36
Domyślny

muhahhaa! super fake GZZZ
PYPEK roxx
Muczahedin jest offline  
stary 27-09-2005, 20:39   #340
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danuneko
Ja również nie chce kłótni ,ale Cor miał racje mówiąc "Poprostu nie przyjmujesz krytyki(...)"

Zresztą od kiedy mówią do ciebie "Jesteś najlepszy!" zaczynasz naprawde się z takiego uważać a twe fake'i nie są jakieś doskonałe...Pierwsza edycja 9/10 tutaj naprawde Cię podziwiam ,ale druga to mmm... o wiele gorsza. Zrozum ta fabuła naprawde jest nudna. I pogódź się z tym. Ja nie chce kłótni potraktuj to jako spokojną rozmowe.
No racja w sumie... Ale fabuły już się nie trzeba chyba czepiać... ? Się rozkręca. Ale na pewno się będzie można dowiedzieć jutro, bo jutro umieszczę nową część...
Ale on się czepiał też grafy. Ale mi chodzi aby oceniać tylko najnowszą część...

~Wszystkie moje fake'i
Crowal jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania