![]() |
#341 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#344 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hm...... co ona przedstawia??? ![]() Ostatnio edytowany przez Tyrandee - 27-09-2005 o 18:39. |
|
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rey
Z przyjemnością, w razie czego wyślę papierową wersję mojego elfa ![]() Thx za komplement (chyba, że to była ironia ![]() @Rafals from hell -.^ gdybyś czytał posty, to byś wiedział, że to moja wcześniejsza praca, ale widocznie to za trudne dla ciebie... kulturą też nie grzeszysz -.- Jak już mnie o coś oskarżasz (choć bezpodstawnie, co moge udowodnić) to bierz przykład z Rey'a, który potrafi to normalnie powiedzieć... |
![]() |
![]() |
#347 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Praca Cram~ jest wg mnie troche zbyt prosta w formie (można by ją przybajerować żeby robiła większe wrażenie). A co do pracy Centus Druida to nadal jej nie znalazłem i nie zapowiada się na to w najbliższym czasie -.-' |
|
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik forum
|
![]() poprawilem prace
oceniajcie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Crameros - 28-09-2005 o 20:31. |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
The Witcher
|
![]() Po co wy podajecie numer strony na której jest praca ? W ustawieniach konta jest takie coś jak ilość postów wyswietlanych na stronie .. to że ty widzisz swoją pracę na 10 stronie nie oznacza, że wszyscy ją tam znajdą .. jedni moga mieć ją na 20 stronie a inni na 5 .. Lepiej podawajcie bezpośrednie linki do pracy.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() Oto moja praca.. podaje link : http://photobucket.com/albums/a109/...a_wlasciwa1.jpg
prosze o komentarze.
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Skończylem nareszcie
![]() http://img165.imageshack.us/my.php?image=ootak3gd.jpg plx koment ![]() ![]() ![]()
#353 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
![]() ..... ale skoro wymodelowałeś swój miecz to pewnie zrobienie napisu 3d (np. twoj nick) i oparcie o niego miecza to pestka ?
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: MMZ
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mithoo'Soul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Warriors of Darkness
Świat: Astera
Poziom: 45
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam wielki problem z tym rysunkiem otoz nie moge go wrzucic na imageshack na photobuckecie widac jego czesc zajmuje on ~6mb jak go wkleic ???!
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Szczerze mówiąc gdy zobaczyłam ten miecz zaczęlam się zastanawiać co to jest za miecz a gdy przeczytałam opis że to longsword odrazu mi się chciało śmiać zgadzam się dokładnie z twoimi słowami to nie jest ani troche podobne do longsworda i chciałabym zauważyć jeszcze,że nie widnieja tu rzaden napis hm... czyżby kolejny Plagiat??? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik forum
|
![]() Ej pomoze ktos ?? Jak to wkleic ....nie da sie?
|
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik forum
|
![]() praca abstrakcji jest fajna ale nie chce mi sie wierzyc zeby ktos zrobil ta prace sam. Oczywiscie moge sie mylic. Ale zeby udowodnic ze to jest jego praca moglby dodac jakis fajowy podpis w 3d :/
|
![]() |
![]() |
#358 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
tam powinno pójsc ;p |
|
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik forum
|
![]() Coś idzie , ale czy modkom bedzie sie chcialo scigac??Heh raz kozie smierc
![]() btw wielkie thx a poza tym ten long sword.....to mial byc chyba rysunek a nie tworzenie w photoshopie czy jakis innych programach 3d =P Ostatnio edytowany przez Roan Eternal - 27-09-2005 o 22:34. |
![]() |
![]() |
#360 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
@Roan Eternal "(...)Narysuj, zaprojektuj jakąkolwiek metodą (namalowane, naszkicowane, grafika komputerowa itp.)(...)"
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 27-09-2005 o 22:37. |
|
![]() |