![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
Nie, poprostu jestem zła jak diabli, bo nierozumiem dlaczego ludzie nie potrafią uwierzyć komuś na słowo... A z resztą. Powiem szczerze. Ja nie potrafie zrozumieć ludzkiej podłości... Ten obrazek był na forum juz długo, masa osób go szukała, i nikt nie znalazł. Czyli zakładam, ze nie jest plagiatem. Wkurza mnie to, iż nikt nie potrafi się postawić na miejscu Fakolpeta... Dziękuję. |
![]() |
|
![]() |
#442 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Imię: Reynevan
Profesja: Paladin
Gildia: Arach-Tinilith
Świat: Secura
Poziom: 95
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#443 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Przepraszam. |
|
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() Eileen chciałabym zapytać co ten cytat ma znaczyć ?? czy ty byłaś z fako~ w zmowie?? wyjaśnij to wszystkim jak najszybciej
|
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem fako.. powinien dostac dorzywotniego bana ale nie tylko na nik ale takrze na IP przemyślcie to
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Imię: Reynevan
Gildia: Arach-Tinilith
Świat: Secura
Poziom: 95
|
![]() Cytuj:
Jestes mloda, ( jak wnosze po sposobie wypowiedzi ) inteligenta osoba. Warto sie przejmowac taka gnida ? I nie wiem za co przepraszasz. Taki chojrak wczesniej czy pozniej sie przejedzie i gorzko za to zaplaci, a zycie wystawi mu pokazny rachunek ... @Fakolpet Fendadra Hehehehee "ale jusz mam kilka odzywek na poczekaniu" . Ujawnij tajemna szmoc Twoich odzywek w dodatku na poczekaniu - normalnie ciary mnie przeszly ze strachu jak to przeczytalem. Zgadzam sie z przedmowca - ban na IP. |
|
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To jest rozmowa na gg z Fakolpetem (a raczej nie z nim, dlatego ban na ip zablokuje tego prawdziwego, a tego co mnie oszukał nie). Zawiodłam się poprostu. Już druga osoba potrafiłą wbić mi nóż w serce tak głęboko. A wystarczyło zaufać. Zwyczjnie zaufac, tak jak ufam Limkowi, Shanowi czy Radixowi. Myślałam, że poznałam kolejnego fajnego gościa na necie, i powiem szczerze: chyba kolejnego przyjaciela...
Zapytam tak: Czy nikt nie będzie zły, jeśli wytłumacze całą historię imić Fakolpeta i Fakolpeta Fendadry, bo jak sie dowiedziałam, to były 2 różne osoby. |
![]() |
![]() |
#448 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jest to przykre ale musisz się na to przygotowac jeszcze nieraz w życiu spotkają Cię taki nieprzyjemne sytuacje Niestety dużo ludzi na tym świecie postepuje w taki a nie w inny sposób ale sądze że prędzej czy później dostaną za swoje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#449 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
No z pewnością .. jakby mi wyszła fajna praca to też bym ją w rzucił na jakiś serwer, jakąś stronkę .. a potem zapomniał o tej stronce i zapomniał nawet jak się podpisałem. Chyba to normalne nie ? </sarkazm>
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() .............................
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" Ostatnio edytowany przez Fakolpet Fendadra - 29-09-2005 o 22:18. Powód: zmiana zdania |
![]() |
![]() |
#451 |
Guest
|
![]() http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=243
Bardzo mi się podoba ta praca, widać że autor jest biegły w modelowaniu. Ta praca zasługuję na zwycięstwo. |
![]() |
#452 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ale nie przejmuj się nim, z pewnością znajdziesz innych przyjaciół, któży na to zasługują. Jesteś naprawdę wartościową osobą, potrafisz pięknie malować, pisać wiersze/opowiadania i piszesz poprawnie ![]() Fakolpet... nie wiem czy jesteś tą samą osobą, która pyszniła się w Twórczości swoim dwustustronnicowym opowiadaniem? Nvm, just get lost... Do wszystkich poszukiwaczy plagiatów: Dobrze, że wykrywacie te wszystkie plagiaty, ale czasem możecie troszkę przystopować z oskarżeniami? Przynajmniej dopóki nie znajdziecie dowodów, bo nic nie boli tak jak fałszywe oskarżenia i zdrada. That's all. Sry za offtop. @up ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rejdi - 29-09-2005 o 22:34. |
|
![]() |
#453 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łobez
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tovell
Gildia: Alliance of Justice
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 61/42
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() O kutwa... O.O ... proponuje już zakończyć konkurs wątpie by cokolwiek te prace przebiło (i tu widać potęge komputera nad ręcznymi pracami ;D) jest poprostu boska... jesli moge zapytać .. tooo... jak długo siedzisz już w tym modelowaniu 3d ?
|
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
|
![]() a co sadzicie o mojej
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=267 rysowalem ja na lekcji kiedys ma jakies szanse? ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#457 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łobez
Imię: Tovell
Gildia: Alliance of Justice
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 61/42
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Boze... ty naprawde nie masz wyobraźni !
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Mancubus The Wolf
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: White Wolfs
Świat: Obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Dzieki Watto, Rejdi, KITajec.
W 3d siedze dopiero ponad rok i wciaz sie ucze. Ciesze sie, ze Wam sie podoba, ale pewnie bede wprowadzal zmiany, bo nie jestem zadowolony z rezultatu. Program w ktorym pracuje to Lightwave a nie jak tu gdzies mi przemknelo 3d Studio. (Jednak jezeli zaczynacie zabawe w 3d polecam 3dmax - duzo jest polskich tutoriali i ksiazek). Przewaga komputerowej pracy nad szkicem ? czy ja wiem, wszystko i tak zaczyna sie od szkicu - pozniej przechodzi do ostatecznej wersji. A sposob jego wykonania zalezy tylko od dostepnych narzedzi, umiejetnosci i czasu ktory chce sie poswiecic. Szkoda ze wiekszosc naprawde dobrych prac okazalo sie plagiatami :[ Wracam popracowac nad oswietleniem. A jutro zrobic level w tibi ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
![]() Praca tego czuowieka mnie załamała.....
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=243 ... w prawdzie całe to eq (no może poza crusaderem) nie wydaje mi się być pochodzenia tibijskiego to praca faktycznie powala ..... i niczym jest przy niej moje ręcznie rysowane polowanko na demona: http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html JESTEM ZAŁAMANY....POCIESZAJCIE MNIE ![]() |
![]() |