|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: W Chwastach.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Caryca of Secura
Profesja: Knight
Gildia: German Elite
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
|
Od okolo 2 miesiecy zwiedzam wszelkie miejscowki w Tibii. Otoz zdaje mi sie, ze na kazdym kroku mozna spodziewac sie zlego. Idac na hunt do katedry z kumplem natknalem sie na grupke low-lvli, ktorych poniekad podniecalo lurowanie masy assasinow pod schody. Niestety napalili sie shooterzy na nabicie lvla, wiec trzeba bylo to i owo rozniesc. Kiedy indziej spotkalo mnie kradniecie wszelkiego loota, wbieganie na respa (blokowanie go, wybijanie) i tym podobne. Czy naprawde Tibia zniecheca do ufania ludziom? A jesli tak to czemu tak sie dzieje?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ahhh... Kiedys Tibia byla super. Bardzo malo newbe, sami spoko ludzie ale z czasem zrobilo sie duzo looterow thiefow cheaterow.....
Nic na to sie nei poradzi =/ niestety |
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Warszawa
|
Witam.
Masz rację. Noobostwo w Tibi jest nieobliczalne. CipSoft corporation nie zwalczy tej plagi dopóki nie zrobi jakiegoś systemu (dajmy dla przykładu: N00b – skull). Po drugie, jednak troszkę w złym dziale umieściłeś temat. Jest to prawo Moderatora, by usunął temat z przyczyn chyba jasnych? *Zły dział *Temat wałkowany kilkadziesiąt kilkadziesiąt nawet i więcej razy. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
|
<szczęka w dół>
wow. 32 latek na forum A myslałem że nigdy nie poznam dorosłego człowieka grającego w Tibie.no no.. @Topic Każdy chyba wie(albo powinien wiedzieć), że na początku był luksus... sami dobrzy gracze( bo inni nie mieli szans przezycia ), mnieeeeej noobow, thiefów itp.Teraz na każdym kroku można znaleźć nooba. Na 1m kwadratowy przypada 2 noobów i 1 thief ;P jedyne co mozna zrobić, to wprowadzić coraz "sroższe" update'y. Tak jak na przykład ten ostatni. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
|
komercha i nadmierna popularnosc niszczy kazdy najlepszy produkt. Tak samo jak z forum. Bylo malo znane to bylo lux. Teraz jest bardzo znane i namnozylo sie lam. Rzeklem ^^
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
@VV
Nie rozśmieszaj mnie. Mówisz, że jak było MAŁO znane, to było lepiej? Jasne, bo mogło upaść - tak samo jest z robieniem strony pod dwie osoby odwiedzające. Jeśli coś NIE JEST popularne, to szybko padnie albo zostanie zapomniane - n00bz attack na tym forum to normalka, we wszystkim, co popularne, panuje takie coś.
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Warszawa
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
No niestety nie zwalczycie wszelkiego Noobstwa. Było, jest i będzie.
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
|
NOOBOOSTWO
Było.....JEST.....Będzie...... Szkoda....Wielka SZKODA.... CZEMU nooby zaśmieciły tibie POWIEDZCIE........ Czemu HACKERZY CZEMU CHEATERZY Prosze powiedzcie.......
ZGADNIJ KTO WALNĄł 500 HIT Z SD W CZŁOWIEKA W TIBII ? NO WŁAŚNIE KTO mam druida na padnorii dajcie mi coś )free itans plx( heh... wejdz a zobaczysz cos fajnego fajne rzeczy w tibi m.in passy do high lev.. (nie mowic modkom) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Gremlin ma rację.
Ja już troszkę gram w Tibie i nooby zawsze były to jest plaga nie do zwalczenia. Nic nie dadzą krucjaty przeciw noobom (zabijanie noobów). Tibia jest tak popularną grą w internecie że zaraz więcej będzie noobostwa cziterstwa i thiefów. Lub debili którzy podniecają się wysokim lvl i siedzą na jednym expowisku przez pare tygodni i kto tak przyjdzie to ginie. Moim zdaniem nie ma różnicy jaki kto ma lvl noobem karzdy może być. Ja jak zaczynałem gre w Tibie to wolałem się niektórych pytać co? gdzie? i jak?. Nooby są od początku Tibi i będą do końca (jeśli taki nastanie )
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
|
Iel razy byl juz poruszany ten temat? 100? 200? Taki zakladanie tych tematow tak szybko jak poprzedni zleci o jedna strone nie ma sensu... -.-
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
|
huh
nice... ja gram w tibie lekko ponad rok... i powiem że spotkałem wiele noobostwa, ale tez wiele za***istych kumpli... tibia to miejsce gdzie spotkasz najgorszych z najgorszych i najlepszych jakich mozesz spotkac ...
|
|