--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: W Chwastach.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Caryca of Secura
Profesja: Knight
Gildia: German Elite
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Od okolo 2 miesiecy zwiedzam wszelkie miejscowki w Tibii. Otoz zdaje mi sie, ze na kazdym kroku mozna spodziewac sie zlego. Idac na hunt do katedry z kumplem natknalem sie na grupke low-lvli, ktorych poniekad podniecalo lurowanie masy assasinow pod schody. Niestety napalili sie shooterzy na nabicie lvla, wiec trzeba bylo to i owo rozniesc. Kiedy indziej spotkalo mnie kradniecie wszelkiego loota, wbieganie na respa (blokowanie go, wybijanie) i tym podobne. Czy naprawde Tibia zniecheca do ufania ludziom? A jesli tak to czemu tak sie dzieje?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ahhh... Kiedys Tibia byla super. Bardzo malo newbe, sami spoko ludzie ale z czasem zrobilo sie duzo looterow thiefow cheaterow.....
Nic na to sie nei poradzi =/ niestety |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Witam.
Masz rację. Noobostwo w Tibi jest nieobliczalne. CipSoft corporation nie zwalczy tej plagi dopóki nie zrobi jakiegoś systemu (dajmy dla przykładu: N00b – skull). Po drugie, jednak troszkę w złym dziale umieściłeś temat. Jest to prawo Moderatora, by usunął temat z przyczyn chyba jasnych? *Zły dział *Temat wałkowany kilkadziesiąt kilkadziesiąt nawet i więcej razy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() <szczęka w dół>
wow. 32 latek na forum ![]() no no.. @Topic Każdy chyba wie(albo powinien wiedzieć), że na początku był luksus... sami dobrzy gracze( bo inni nie mieli szans przezycia ![]() Teraz na każdym kroku można znaleźć nooba. Na 1m kwadratowy przypada 2 noobów i 1 thief ;P jedyne co mozna zrobić, to wprowadzić coraz "sroższe" update'y. Tak jak na przykład ten ostatni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() komercha i nadmierna popularnosc niszczy kazdy najlepszy produkt. Tak samo jak z forum. Bylo malo znane to bylo lux. Teraz jest bardzo znane i namnozylo sie lam. Rzeklem ^^
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @VV
Nie rozśmieszaj mnie. Mówisz, że jak było MAŁO znane, to było lepiej? Jasne, bo mogło upaść - tak samo jest z robieniem strony pod dwie osoby odwiedzające. Jeśli coś NIE JEST popularne, to szybko padnie albo zostanie zapomniane - n00bz attack na tym forum to normalka, we wszystkim, co popularne, panuje takie coś.
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No niestety nie zwalczycie wszelkiego Noobstwa. Było, jest i będzie.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
|
![]() NOOBOOSTWO
Było.....JEST.....Będzie...... ![]() Szkoda....Wielka SZKODA.... CZEMU nooby zaśmieciły tibie POWIEDZCIE........ Czemu HACKERZY CZEMU CHEATERZY Prosze powiedzcie.......
ZGADNIJ KTO WALNĄł 500 HIT Z SD W CZŁOWIEKA W TIBII ? NO WŁAŚNIE KTO ![]() mam druida na padnorii dajcie mi coś )free itans plx( ![]() wejdz a zobaczysz cos fajnego fajne rzeczy w tibi m.in passy do high lev.. (nie mowic modkom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gremlin ma rację.
Ja już troszkę gram w Tibie i nooby zawsze były to jest plaga nie do zwalczenia. Nic nie dadzą krucjaty przeciw noobom (zabijanie noobów). Tibia jest tak popularną grą w internecie że zaraz więcej będzie noobostwa cziterstwa i thiefów. Lub debili którzy podniecają się wysokim lvl i siedzą na jednym expowisku przez pare tygodni i kto tak przyjdzie to ginie. Moim zdaniem nie ma różnicy jaki kto ma lvl noobem karzdy może być. Ja jak zaczynałem gre w Tibie to wolałem się niektórych pytać co? gdzie? i jak?. Nooby są od początku Tibi i będą do końca (jeśli taki nastanie ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Iel razy byl juz poruszany ten temat? 100? 200? Taki zakladanie tych tematow tak szybko jak poprzedni zleci o jedna strone nie ma sensu... -.-
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() huh
nice... ja gram w tibie lekko ponad rok... i powiem że spotkałem wiele noobostwa, ale tez wiele za***istych kumpli... tibia to miejsce gdzie spotkasz najgorszych z najgorszych i najlepszych jakich mozesz spotkac ...