![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie mówię,ze jest plagiatem, tylko że gdzieś już widziałem podobny sposób rysowania, może jest po prostu nadmiernie czymś inspirowana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maharakilla
Świat: Rubera
![]() |
![]() niech ktos skomentuje szczerze moja prace
![]() ![]() ![]() czy wymagam az tak duzo ![]() ![]() ![]() a oto obiecany link http://img355.imageshack.us/img355/...eomacner8zv.jpg |
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() co do trzymania broni itp
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
|
![]() Paleon ma racje, Smoki sa ładne ale z osobna. Nie zmieniaj za dużo bo tak można łatwo coś spieprzyć ;p To co najbardziej kłuje w oczy to ta broń.
PS jestem na stronie 36 w razie jakbyś chciał się odgryźć ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
hehe...odgryźć powiedash ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: w sumie co do miecza to jednak nie jest tak zle ![]() Ostatnio edytowany przez bryndii - 04-10-2005 o 23:57. |
|
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nobody is perfect
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w sumie u mnie cos mi nie pasuje z proporcjami u maga najbardziej ale u palla tez i dlatego zmieniam cale postaci one są jakies takie shtywne troche chce je ozywic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mag ma fajny klimat, do tego rozdętego płaszcza można sie przyzwyczaić ;p Ale skullstaff #1 kiepsko leży #2 czacha jest za duża a trzonek za cienki #3 jest krzywy.
Postac rycerza jest ciekawa, te potężne łapska itp, fajne fajne. Tylko znowu broń...wygląda to tak jakby on prawą dłoń oryginalnie trzymał na udzie, a tyś mu pod nią "wsunął" TH ![]() Palek jest najsłabszy,kojarzy mi sie z wyłączonym golemem ![]() Ale kreska mi sie podoba, to ręczne lawowanie czy cieniowałeś jakimś programikiem? |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ogolnie jak dla mnie to u knighta mi tylko nie pasuje tylni but
![]() pall jest shtywny jak go*no z dźidą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: ah a co do pracy to wykonana w całosci na tablecie (WACOM - moja ukochana dziecinka ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez bryndii - 05-10-2005 o 00:43. |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak myślałem. Wiesz,uznaje jedynie tradycyjne narzędzia...heheheh j/k tzn oficjalnie bo prawda jest taka,ze nie stac mnie na tablet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiesh....tzn ja tabletu uzywam
![]() ![]() pedzel : (kopia aniola memlinga) http://www.digart.pl/prace/miniaturki400/90629.jpg ołowek : http://www.digart.pl/prace/download/211685.jpg ja poprostu wole tablet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co tu dużo gadać,ładny ten Memling. Z malarstwa nigdy nie byłem dobry
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() heh...co do malarstwa to tez nie bylem dobry jezeli mam cos sam namalowac bo nie mam malarskiej wyobraźni, a co do portretu to jest moj drugi portret w zyciu
![]() ![]() huehue....juz prawie skonczona nowa wersja palla i o wiele bardziej mi sie podoba ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez bryndii - 05-10-2005 o 01:25. |
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Moim zdaniem niektóre prace są starannie wykonane.
Mam nadzieje że ja zdąże z moją pracą. Chociarz mam wątpliwosci bo praca jest na kartce A3 a obiekty są dosyć małe. Dzisiaj zawale jedną noc na dokończenie ![]() ![]() ![]() Podejrzewam że niec nie wygram no ale warto sprubować ![]() ![]()
#557 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Paleon
Profesja: Paladin
Świat: Danera
Poziom: 95+
Skille: 95+/71+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Ja naprzykład wiem że nie mam szans, ale nie o pacc'a tu przecież chodzi. Taki konkurs to świetna zabawa i trzeba do niego podchodzić z dystansem. Gdyby tak nie było to spora część z tych prac nie znalazła by się na tym forum. |
|
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łobez
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tovell
Gildia: Alliance of Justice
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 61/42
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() kurde... jak narazie nikt mojej nie komentuje (tylko 3 osoby) czy ona az taka dupna jest ? :/ praca
|
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kitajec > wiec tak, co do Twojej pracy to troche mi brakuje subtelnego swiatlocienia tzn ogolnie mi brakuje swiatlocienia, niektore elementy (wypelnione) moglbys jeshcze troshke lepiej wypelnic bo wygladaja na wypelnionie "przedwstępne", po za tym zlikwiduj tyle zgięć skornych u niej pod kolanem
![]() ![]() a ogolnie cala reshta git ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łobez
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tovell
Gildia: Alliance of Justice
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 61/42
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Wlasnie to nie so zagieńca skórne (kuzyn tez mi mówił ze to idotycznie wygląda xD moze to usune jakoś...) tylko hmm.. cos A'la takie lateksowe przylegające do skóry spodnie.. niewiem zabardzo jak to wytłumaczyc.. a co do cieni.. to nie che mi sie juz tego rapidografem poprawiac jeszcze cos spierdziele i kuniec ewentualnie ołówkiem moge conieco porobic ... pobawiłbym sie z nią w wphotoshopie i tam to pododawał.. ale jesli o ten program chodzi to jestem tluk pancerny... ;D jesli nie gorzej... moze jednak jeszcze tym ołówkiem zobacze... a co do nóżek
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KITajec - 05-10-2005 o 14:32. |
![]() |