![]() |
#721 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Ziemia (taka dziura na prowincji), Europa, Polska, Toruń, centrum Torunia, świątynia Slaanesha...
Stan: Niegrający
Imię: Brunchilda Spolawzięta
Profesja: Sorcerer
Gildia: TaksPejersSlejers from Wilidż
Świat: Prowincja Łord
Poziom: 666
![]() |
![]() Dahinsa> Pierwsze co pomyslalam o Twoim snajperze, to to, ze jest piękny. Zawsze podziwialam ludzi ktorzy rysuja obrazki tak paskudne (chodzi o cel zamierzony. nie zas o wykonanie, czy umiejetnosci rysowanika). Obrazek, w ktorym nie szczypales sie by ten gobalek wygladal na Super Model o spojzeniu Don Juana De Marco. On jest piękny w swej odrazajacej brzydocie. Tak jak i w przypadku 'ofiary' mojego poprzedniego komentarza, na Twoim miejscu popracowalabym nad anatomia. Do tego polecam wymieniony przez mnie wczesniej album (niestety jest cholernie drogi ;/). Przecież niewazne jak dziwaczny pomiot bodajże H.P. Lovecrafta narysowany bez przemyslanej i wystudjowanej anatomii wygladac bedzie jak bazgrol. Nie twierdze , ze Twoje dzielo to bazgrol, podaje jedynie skrajnosc, do ktorej sie nie zaliczasz jak najbardaziej. Spojzmy wiec moze na http://uk.games-workshop.com/tyranid...odex-cover.jpg na tym coverze Alexa Boyda, mamy coś, co w niezbyt wielkim stopniu przypomina czlowieka prawda? Ale przy tym nie wyglada jak zlepek przypadkowych atrybutow, krote autorowi wydaly sie byc ciekawe. Cala postawa, anatomia, naturalne opancerzenie i jeszcze wiecej, sa przemyslanie umieszczone w Tyranidzie. To wielka i trodna sztuka umiec stworzyc COŚ, co mimo iz nie powinno przypominac czlowieka, jest tak jak on, rownie logicznie zbudowane...
No i pragnęłabym dodać, ze bardzo ciekawie wyszla Tobie 'pukawka' ![]() ![]() Ogolnie trafiles w moje gusta tym gobalkiem ![]() Wasza, -De. |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() no to sie chłopek bardzo ciekawie wypowiedział
![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Masz słabość do garłaczy? ??? no no... Dzięki za obiektywne podejście do mojej pracy, chociaż jeśli tak lubisz paskudne potworki... oby więcej takich komentatorek na tibijskich forach! Zdrówko! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#724 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#725 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
|
![]() dobry.
to ja poprosze o jakies komentarze od profesjonalistow lub nie . . . abo fajnie sie potem konfrontuje wlasne wyobrazenia z opinia innych. http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=454 |
![]() |
![]() |
#726 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() no po prostu miodzio, sama prawda spływa z Twoich ust, uważam że powinnaś zasiadać w komisji oceniającej prace ![]() ![]() PS: następny huncik to będzie dragonek, weż jakiegos amuleta czy wisiora, no i azbestowy hełm. Dahinsa |
|
![]() |
![]() |
#727 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#728 |
Użytkownik forum
Lokacja: LW
Imię: Emperian Knightess
Profesja: Knight
Świat: Empera
Poziom: 10
Skille: 43/39
Poziom mag.: 2
|
![]() Dobra, może wiele osób myśli sobie, że skądś to mam, sama też tak bym pomyślała. Nie liczę na wygraną, bo nie mam żadnych szans xD. Zresztą rysowałam dla przyjemności. Ale bym grzecznie prosiła o komentarz. Co z tego że ze mnie śmierdzący glutowaty newbie - spróbować zawsze można xP. Ym Em Om. http://img89.imageshack.us/my.php?im...pfriend5gx.png
Doobra wiem że beznadzieja... Ale próbowałam xD. |
![]() |
![]() |
#729 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
sorry mój błąd Ty siedzisz przecież w 'zabezpieczenaich' ..... Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 10-10-2005 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() A ja siedzę i siedzę, myślę i myślę, że może teraz pora na konkurs na wiersz? W końcu bym miał jakiekolwiek szanse;p
![]() |
#732 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() a tak serio to całkiem dobry pomysł, lecz sądzę, iż admini, modkowie czy organizatorzy denerwują się takimi pomysłami....w końcu to oni fundują nagrody...jeżeli ktoś ma pomysł i fundusze to może się zgłosić do administratorów forum i będziemy mieli i więcej konkursów i więcej pacców (lub innych nagród) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#733 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wampirek jest niezły, wygląda troche jak emerytowany ćpun z przerostem górnych kłów, a jakie palceeeeeeeeeeee, palce pianisty, pewnie nieźle zapierdziela na klawiszach, wróże karierę na konkursach szopeńskich. A może to lord Waldemord tzn Voldemort z IX części HP pt. Harry Potter i poszukiwacze zaginionej siarki. ??? Ta bestia rozpłaszczona u jego wampirzych stóp jest jeszcze lepsza, przypomina mi potwora z filmu "Braterstwo wilków" - Bestia z Gevodan - auuuuuuuuuuuu... To tyle na poważnie a teraz bedzie do śmiechu . . . ![]() Rysunek bardzo mi się podoba chociaż jest baaaaaardzo smutny, wywołuje u mnie wspomnienia z dzieciństwa, kiedy pierwszy raz ugryzłe... ale to nie ma związku z temtem. Wspaniale zrobione cienie na fałdach szaty , na skórze czy też pancerzu bestii, na ścianach, być może troche za ciemne ale rozumiem że taka miała być atmosfera, mroczna i nostalgiczna. Jedyne do czego bym się przyczepił to oczy pana nieumarłego - mogłyby być troche bardziej wyraziste, a nie takie przymglone i troche nijakie. Myślę że na luziku wygrasz PACCa na jakieś dwie godziny i pół koszulki ![]() Oby moc była z tobą i twoim ołówkiem a twoja gumka niech nigdy nie pęknie. Komentował Prof. dr nieskutecznie rehabilitowany Jan Maria i 2 rogi z łysej głowy! |
|
![]() |
![]() |
#734 |
Użytkownik Forum
|
![]() Praca Limenu = Killer
![]()
![]() |
#735 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Ziemia (taka dziura na prowincji), Europa, Polska, Toruń, centrum Torunia, świątynia Slaanesha...
Stan: Niegrający
Imię: Brunchilda Spolawzięta
Profesja: Sorcerer
Gildia: TaksPejersSlejers from Wilidż
Świat: Prowincja Łord
Poziom: 666
![]() |
![]() Wiersze? O Dobrzy Bogowie! Zerknijcie na moj podpis.. A juz nie musicie sobie wyobrazac CO takiego bym wymyslila
![]() Wasza, -De. |
![]() |
![]() |
#736 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
co do tej pracy to hmm....wyglada na shybki rys. tzw "5 minutowa lekcyjna praca" w sumie hmm pracy brakuje rozbudowanego swiatlocienia, proporcje siadaja, brakuje shczegolow rysuj rysuj rysuj caly czas rysuj a potem bedziesh widziec efekty ![]() <obietnica> ale jest dobrze ![]() Cytuj:
to fajnie mash ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kudlaty
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 112
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 7
|
![]() Mi punkt 13 pasi nie mam 11 zapisow z mojej pracy (balem sie zeby jakis blad nie wyskoczyl i nie skasowalo ;])
|
![]() |
![]() |
#738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() a moja praca jest such TRU, ze jakby mi ktos powiedzial zeto plagiat to bym sie chyba zesral ze szczescia, ze ktos uwazataka prace za profesjonalna ^^
btw. a nawet jesli by ktos tak uwazal.. Kartka jestbrudna, a prace profesjonalne zazwyczaj sa robione na czystych ![]() JAk dzisiaj patrze na ten rysunek to misie podoba ;d |
![]() |
![]() |
#739 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Cytuj:
"chodzi mi o to ze pracka jest zdecydowanie za mala jezeli chodzi oczywiscie o pracke tworzoną ![]() A co do piersi to bywaja rozne rozmiary xP Chodza po swiecie i naturalne szczuple "e-cups" jakby poszukac =P (ale tego cienia to sobie nie wybacze >o<) Cytuj:
(Czasem jak cos w ogole nie chce wyjsc to ciagne do pokoju siostre i kaze jej sie ustawic tak jak postac ktora rysuje- pomaga nieco xP) A ogolnie to dziekuje za komentarze i obiecuje poprawe ;P <edit> Ta praca mi sie podobala od poczatku ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez gorthang - 10-10-2005 o 23:58. |
||
![]() |
![]() |
#740 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez bryndii - 11-10-2005 o 00:23. |
|
![]() |