|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Łańcut
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez EliteAkira - 21-10-2005 o 06:27. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
|
![]() LoL. Ja nie moge, żeby klepac 120lvl ja bym uciekał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() BOshe co ty żeś odwalił :/ masz racje lepiej przestań grać w tibie -,-
Come along follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark that we need to proceed Carry on, give me hope, give me strength Come with me and I won't steer you wrong Put your faith and your trust as I guide us through the fog To the light at the end of the tunnel We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march Through the swamp, we gonna mosh through the marsh Take us right through the doors |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Ale wy jesteście zaje*****mi noobami. Łatow powiedzieć "Ale noob zamiast uciekl to latal w kółko" albo "nobeq nawet nie założył tarczy" (Co w tym przypadku by mu nic nie dalo) lub "Że noob go lał". Tu sami byście pewnie podeszli to Jape'ego, wtedy kiedy on krzyczał stop moving or die oddalibyście mu bohy i myśleli, że po wszystkim. Ale PA to PA, wyciągnął by z was wszystko. Najpierw bohy, później armor, bp itd. A z tym, magicwallem to Leader troche zmaścił ale poźniej jak chciał uciekać to Jape stawał na mostku, parcel za sibie i Leader nie miał szans ucieczki chociaż próbował to zrobic nie raz. Później, gdy wiedział, że nic nie może zrobić po prostu go lał, ku zdziweniu Jape'go. No ale cóż mógłby zrobić??? No dopowiedzcie co mógłby Leader zrobić <tylko coś z sensem, a nie coś takiego: a nob mugl uciekac" -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
jak sie nagrywa filmik to niemozna miec light hacka(tibia black ice)Juz kiedys prubowałem jak szedlem z kumplami pekowac poprosty film mi sie nienagral ![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
|
![]() No to tak znam goscia z rl i wiem ze nie jest n00bem poza tym nie mial jak uciec do kazo bo jak WSZYSCY opruc slepyh takih jak niektozy jutaj JAPE caly czas blokowal mu mostek wiec nie mial jak uciec a jak by z nim zaczal negocjeowc to JAPE mowil by ciagle
-boots -armor -legs -helmet -shield Wiec w taki sposob by go oskobal z eq a potem i tak by go za***al wiec pzynajmniej zginal z honorem a nie dal sie oskobac jak n00b tak jak wy wszyscy byscie tu zrobili mam was gleboko w dupie wiem ze jak padl to nie mogl zrobic nic innego SKODA MI GO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jape to taki *** ze pojde go za***ac na 19LVL-u ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Z***ałeś film ciemno jak w dupie w tej kopalni
![]() A co do ciebie to mogłeś z nim pogadać a nie s*******ać jak Debil ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Rozmowa z nim to by gowno dala. Po pierwsze nie powinien go lac. Dobrze ze sie nie za3mal na poczatku... by go z sd potraktowal i koniec. Pozniej ciezko bylo uciec jakby sie nie denerowawal to by dal rade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Aktywny gracz
Imię: Revlux
Profesja: Sorcerer
Poziom: 18
Skille: 18/21
Poziom mag.: 27
|
![]() człowieku pożądnie żeś to za***ał jak ci muwił zebyś stanoł to mogłeś to zrobić a nie uciekac (lecz pewnie jak byś się zatrzymał to i tak by chcial od ciebie wymusić te bohy) powiem ci jedno na twoim miejscu nie grał bym już w tibie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Początkujący
Imię: Dizazter
Profesja: Knight
Gildia: Angel Sanctuary
Świat: Eternia
Poziom: 117
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Omg noblar plz "Najwiekszy PA na Elysi, czyli jak w 1 dzien moze odechciec sie gry " Nie dziwie sie bo jak bym byl takim nobem to by mi sie tez odechciało grac:
1.Mogłes uciekac na Dywan tam po upie masz tez prot zone 2.Nie wiem po c***a go zaatakowales? 3.Nawet gdybys dobiegl na hills to i tak bys nie wlaz <LOL> 4.Moze byles zbyt zdenerwowny 5.Szanse na przezycie miales duze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Mój outfit -.-"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Łańcut
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: gDyNia
![]() |
![]() Widać że ludzie nie spotkali sie z takim czymś... Koleś zawsze mówi "daj bohy a przezyjesz" itp. dasz a on dalej cie bedzie klepal i mowi daj uhy albo cos a na koncu i tak cie zabije chyba ze mu dasz cale eq... Co mial stac i patrzec jak ginie? tak przynajmiej koles sie nie wzbogacil o uhy bo leader stracil je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Jakoś rozjaśniając monitor dużo nie zyskasz .. najwyżej kawałek rozjaśnionego terenu [img]http://pebe83*********/inne/bright.jpg[/img] Więc nie mów mi, że tak się da normalnie huntować dwarf gu i wszystko widać .. Gdybyś miał łopate to zawsze mogłeś do kaz uciekać ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 26-10-2005 o 11:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No cóż....Pech
Ja na twoim miejscu zaczolbym z nim gadac i przedluzal do momentu az zniknelyby krzyzyki i dal loga A gdyby przedtym zaczol mnie walic to bym zapi******ł do kazzo
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() lol... wszyscy tu mowicie ze to noob itd itp... ja was kompletnie nie rozumie, ciekawey co wy byscie zrobili na jego miejscu ? napewno dalibyscie mu te bohy... potem armor... shield... legi... helm... bp... i na samym koncu i tak by zabil!
co do ucieczki to racja... mogles tam przy ostatniej kopalni wejsc do dziury... no i pozniej isc do kazz co do tego ze mogles w niego nie walic... to tez przyznam racje, ale i tak by Cie zabil (biorac pod uwage opcje, ze nie uciekniesz) |
![]() |
![]() |