| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  26-10-2005, 23:11 | #122 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   |   UP: Nie odpowiem na pytanie, ze względu na inteligencje autora. Pare grafik zrobionych do tej pory.....                    A teraz outfity...: Dla żołnierzy: Wersja w armorach:   Wersja bez armorów: <narazie brak  > Senator (do poprawienia jeszcze  ):  Pilot statków najróżniejszych (prócz lądowych i krązownika)   Oczywiście kolor włosów i inne mniejsze szczegóły zmienie....to są tylko takie dla ukazania mniejwięcej jak to wygląda.... Aha, od tej pory daje tutaj wszystkie grafiki....  Komment plax. | 
|   | 
|  26-10-2005, 23:16 | #123 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 06 2004 Lokacja: Stargard Wiek: 34 Posty: 54 Stan: Aktywny gracz Imię: Safut Profesja: Elite Knight Świat: Chimera Poziom: 40   |   N/C , yyy... tzn wow !   Normalnie brak slow... Trzeba miec naprawde talent zeby tworzyc takie...takie arcydziela ! Btw. Versja w zolnierzy w pancerzu wyglada jak Version in Snow Kamo  . PS. Moglbys poprawic noz , bo w porownaniu z karabinem wyglada jak miecz ... A moze tak ma byc ...  PS2. Chcialbym Ci pomoc Avager i stworzylem propozycje broni (wiem ze nie prezentuja sie najlepiej , ale zawsze mozesz je zmodyfikowac etc.  )... :         To jest (mimo ze raczej na to nie wyglada  ) granat z ciecza Illurion , jest ona opisana w Graphic Demo . Patrz dzial 'Grafika' . Ostatnio edytowany przez Safut - 27-10-2005 o 14:15. | 
|   | 
|  27-10-2005, 17:37 | #124 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   |   Eh... Illurion....to raczej materiał straszliwie czuły i  wybuchowy....a potrząsanie nim jako granat..... to by wybuchło ledwo rzucone   .... więc wątpie... . Granat zostawiam na Detrion, taki proszek ... ale heh, przynajmniej pomogłeś jako tako  , nie mam problemów ze stworzeniem broni. Akurat broń ciężka, typu wyrzutnia rakiet ... zrobiłeś troche tandetny (czyt. uniwersalny) kształt... a to jest wiek około 30.... więc wiesz... wszystko zupełnie inaczej wygląda....  ... cya. | 
|   | 
|  28-10-2005, 18:57 | #125 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   |   Nowe logo Fake'a   (jak widać, seria HD ).  A jak by ktoś chciał zobaczyć co jest za czarną mgiełką...  to niech wejdzie tutaj   >>>Click this stupid link<<< | 
|   | 
|  31-10-2005, 04:54 | #128 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 07 2005 Lokacja: Chodzież Wiek: 32 Posty: 286   |   Wlasnie. Duzo juz zrobiles?? | 
|   | 
|  31-10-2005, 06:46 | #129 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 03 2005 Lokacja: Grudziądz Wiek: 36 Posty: 122 Stan: Niegrający Imię: :) Profesja: Paladin Świat: Arcania Poziom: 43 |  xD Hallo Nie znalazło by sie miejsce dla bezrobotnego sprzatacza na statku bo juz widze ze sie kurz osadza. xDxDxD 
				__________________ Stare dobre czasy na Aldorze już nie wrócą. Niestety...   | 
|   | 
|  31-10-2005, 11:39 | #130 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   |   up: On dopiero w trakcie tworzenia... Sorka że nic nie odpowiadałem ale nie miałem neta przez cały weekend... -.- ... Więc, teraz akurat nie mam tamtego kompa na którym są grafy, będzie później  ,zaraz ide kupić cd'ka by poprzenosić te szpargały..  . Otóż to co zrobiłe to: -2 Demonstracyjne "screeny" z fake'a... (nie będą akurat wykorzystane ale cóż  ) -KRĄŻOWNIK !! >:[, całą niedziele go robiłem... otóż, to co zrobiłem to: *Plan krązownika od samej góry (czyt. on ma 1...2...3.. załóżmy 3 piętra), czyli bez wnętrza... działka itp poustawiane *Mostek *Przygotowane do zmiany piętro mieszkalne + maszynownia... zobaczycie ... potem go dam, cały plik w PNG zajmuje 2,5 mb (jest on w roździelczości 1200x4000 - więc jest olbrzymi  , jest to mapa tibijska ułożona na wygląd krążownika... 100% własnych grafik, 0% grafik tibijskich !!!!!). -Nowe Outfity -Ciągle zmieniana fabuła    ... i coraz bardziej przypominająca Humans Doom (a raczej jego treść apokaliptyczną  ). Dobra, to na tyle... P.S. Robienie krążownika zajeło mi ... hmm... plan ogólny..... z 4h, mostek...3h... piętra mieszkalne (zwane także Środkowym  ) zajmie mi.....hmm... z 6h ? jakoś tak... dużo tego tam jest... a każdy kawałek ściany, każdy mebelek, komputer robie od 0 ! nie robie zapisu tych graficzek odzielnie (czyli że są wykożystane tylko raz, chyba że je wytne). Gdzieś tak o 15 powinny być już zamieszczone niektóre graficzki  , cya :* . | 
|   | 
|  31-10-2005, 13:57 | #131 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 02 2005 Lokacja: Kołobrzeg Wiek: 34 Posty: 27 Stan: Niegrający Imię: Kylek Profesja: Elite Knight Gildia: Nie jestem członkiem Świat: Kyra Poziom: 31 Skille: 70/70+ Poziom mag.: 5+   |   Avagerze ,o najswietszy patronie Fake'owcow   Gdybys dorobil jeszcze jakas role to chcialbym  wystapić w Twoim Fake'u  | 
|   | 
|  31-10-2005, 17:33 | #132 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   |   Dobra, jak obiecywałem... przegrałem na płytke a potem na kompa... daje 3 rzeczy: 1) Przeszukiwanie bazy... brak zasilania głównego... tylko awaryjne dla urządzeń najpotrzebniejszych, nie zbędnych... a co za tym idzie...światło bye bye:  2) Illurion Chain-Cannon zamontowane na Robociku  :  3) Krążownik od samej góry (nie widać pomieszczeń w środku)... . Jest to tak duże że lepiej daje to w linku do nowego okienka  | 
|   | 
|  31-10-2005, 17:43 | #133 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 08 2005 Lokacja: Śrem Posty: 2,539 |   Super Jak to moj kolega powiedzial (more plx-to moje) albo ci walne z uha za 100 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|   | 
|  31-10-2005, 19:31 | #134 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 06 2005 Lokacja: Sztockholm Wiek: 33 Posty: 626   |   To jest.... to jest... po prostu... niesamowite... Avager, jestes glupim nubem jesli mi nie powiesz jak to sie robi!    
				__________________ Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. | 
|   | 
|  31-10-2005, 19:37 | #135 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 01 2005 Lokacja: Toruń Posty: 790 Stan: Niegrający Gildia: Ziomy HH Świat: Polska Poziom: Big Skille: Ręka |  :(  Roazczarowałeś mnie... Kiespki ten krążownik... Zbyt kanciasty... @UP:Baradax: Parę efektów można zrobić w GIMP'ie... IrfanView... I pare innych programów... Ale myśle że używa Paint Shop Pro 
				__________________  http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i | 
|   | 
|  31-10-2005, 19:43 | #137 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   |   Cytuj: 
 Ahh... wiedziałem że ktoś się przyczepi do kształtu -.-... wiesz czemu taki kształt ? Prosze bardzo...  Przez ten tzw. "Mostek" będziesz wiedział oco biega i czemu taki kwadratowy -.- ... . A jeśli nie to powiem ci, pod każdym kawałkiem "metalu" znajduje się pomieszczenie ! ... tu masz widok akurat na ten kwadracik pod działkiem (działkiem położonym między dwoma innymi). Używam Graphics Gale Paint Shop Pro PhotoShop to nie tajemnica... ale trzeba umieć się w tym bawic -.-. EDIT: Tylko żeby ktoś nie myslał że ten mostek skończony -.-... jeszcze mnóstwo rzeczy musze poprawić... w tym cieniowanie przedmiotów !!! Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 31-10-2005 o 19:46. | |
|   | 
|  31-10-2005, 19:43 | #138 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 06 2005 Lokacja: Sztockholm Wiek: 33 Posty: 626   |   Cytuj: 
 Mysle ze on uzywa wiecej programow niz te ktore ty wymieniles  A ztych co wymieniles to tylko mam Psp  ps. Wejdz na gg.... 
				__________________ Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. | |
|   | 
|  31-10-2005, 19:58 | #139 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 01 2005 Lokacja: Toruń Posty: 790 Stan: Niegrający Gildia: Ziomy HH Świat: Polska Poziom: Big Skille: Ręka |   No tak... Ale chodziło mi o sam dolny kształt... Reszta spox... 
				__________________  http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i | 
|   | 
|  31-10-2005, 20:02 | #140 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   |   dolny jako że południowy czy dolny jako piętro ? Południe - Oglądałeś em... kurde zapomnaiłem... był taki film, że przylatują na statek zwany "Horyzont Zdarzeń" który rzekomo zaginoł w akcji podczas skoku w nadprzestrzeń... i wrócił z innej rzeczywistoći... miałeś bardzo podobny tunel tam, na końcu którego był właśnie silnik itp (ta taka jak by kula...rdzeń)... to jest coś w tym stylu... to i tak lepiej wygląda niż jak bym zrobił jakąś tam gwiazdke -.- ... zobaczysz potem co będzie tam w środku a nie czepiasz sie kształtów  Dolny - tam akurat widoczny jest Hangar (Taki wystający z tyłu). | 
|   |