|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() UP:
Nie odpowiem na pytanie, ze względu na inteligencje autora. Pare grafik zrobionych do tej pory..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz outfity...: Dla żołnierzy: Wersja w armorach: ![]() ![]() Wersja bez armorów: <narazie brak ![]() Senator (do poprawienia jeszcze ![]() ![]() Pilot statków najróżniejszych (prócz lądowych i krązownika) ![]() ![]() Oczywiście kolor włosów i inne mniejsze szczegóły zmienie....to są tylko takie dla ukazania mniejwięcej jak to wygląda.... Aha, od tej pory daje tutaj wszystkie grafiki.... ![]() Komment plax. |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: Stargard
Stan: Aktywny gracz
Imię: Safut
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: 40
![]() |
![]() N/C , yyy... tzn wow !
![]() Normalnie brak slow... Trzeba miec naprawde talent zeby tworzyc takie...takie arcydziela ! Btw. Versja w zolnierzy w pancerzu wyglada jak Version in Snow Kamo ![]() PS. Moglbys poprawic noz , bo w porownaniu z karabinem wyglada jak miecz ... A moze tak ma byc ... ![]() PS2. Chcialbym Ci pomoc Avager i stworzylem propozycje broni (wiem ze nie prezentuja sie najlepiej , ale zawsze mozesz je zmodyfikowac etc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To jest (mimo ze raczej na to nie wyglada ![]() Ostatnio edytowany przez Safut - 27-10-2005 o 13:15. |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eh... Illurion....to raczej materiał straszliwie czuły i wybuchowy....a potrząsanie nim jako granat..... to by wybuchło ledwo rzucone
![]() Granat zostawiam na Detrion, taki proszek ... ale heh, przynajmniej pomogłeś jako tako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowe logo Fake'a
![]() ![]() A jak by ktoś chciał zobaczyć co jest za czarną mgiełką... ![]() ![]() >>>Click this stupid link<<< |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Wlasnie. Duzo juz zrobiles??
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Hallo Nie znalazło by sie miejsce dla bezrobotnego sprzatacza na statku bo juz widze ze sie kurz osadza.
xDxDxD
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
On dopiero w trakcie tworzenia... Sorka że nic nie odpowiadałem ale nie miałem neta przez cały weekend... -.- ... Więc, teraz akurat nie mam tamtego kompa na którym są grafy, będzie później ![]() ![]() Otóż to co zrobiłe to: -2 Demonstracyjne "screeny" z fake'a... (nie będą akurat wykorzystane ale cóż ![]() -KRĄŻOWNIK !! >:[, całą niedziele go robiłem... otóż, to co zrobiłem to: *Plan krązownika od samej góry (czyt. on ma 1...2...3.. załóżmy 3 piętra), czyli bez wnętrza... działka itp poustawiane *Mostek *Przygotowane do zmiany piętro mieszkalne + maszynownia... zobaczycie ... potem go dam, cały plik w PNG zajmuje 2,5 mb (jest on w roździelczości 1200x4000 - więc jest olbrzymi ![]() -Nowe Outfity -Ciągle zmieniana fabuła ![]() ![]() ![]() Dobra, to na tyle... P.S. Robienie krążownika zajeło mi ... hmm... plan ogólny..... z 4h, mostek...3h... piętra mieszkalne (zwane także Środkowym ![]() Gdzieś tak o 15 powinny być już zamieszczone niektóre graficzki ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Kylek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie jestem członkiem
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Avagerze ,o najswietszy patronie Fake'owcow
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra, jak obiecywałem... przegrałem na płytke a potem na kompa...
daje 3 rzeczy: 1) Przeszukiwanie bazy... brak zasilania głównego... tylko awaryjne dla urządzeń najpotrzebniejszych, nie zbędnych... a co za tym idzie...światło bye bye: ![]() 2) Illurion Chain-Cannon zamontowane na Robociku ![]() ![]() 3) Krążownik od samej góry (nie widać pomieszczeń w środku)... . Jest to tak duże że lepiej daje to w linku do nowego okienka ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Super
Jak to moj kolega powiedzial (more plx-to moje) albo ci walne z uha za 100
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() To jest.... to jest... po prostu... niesamowite...
Avager, jestes glupim nubem jesli mi nie powiesz jak to sie robi! ![]() ![]()
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() ![]() @UP:Baradax: Parę efektów można zrobić w GIMP'ie... IrfanView... I pare innych programów... Ale myśle że używa Paint Shop Pro
#137 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ahh... wiedziałem że ktoś się przyczepi do kształtu -.-... wiesz czemu taki kształt ? Prosze bardzo... ![]() Przez ten tzw. "Mostek" będziesz wiedział oco biega i czemu taki kwadratowy -.- ... . A jeśli nie to powiem ci, pod każdym kawałkiem "metalu" znajduje się pomieszczenie ! ... tu masz widok akurat na ten kwadracik pod działkiem (działkiem położonym między dwoma innymi). Używam Graphics Gale Paint Shop Pro PhotoShop to nie tajemnica... ale trzeba umieć się w tym bawic -.-. EDIT: Tylko żeby ktoś nie myslał że ten mostek skończony -.-... jeszcze mnóstwo rzeczy musze poprawić... w tym cieniowanie przedmiotów !!! Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 31-10-2005 o 18:46. |
|
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Mysle ze on uzywa wiecej programow niz te ktore ty wymieniles ![]() A ztych co wymieniles to tylko mam Psp ![]() ps. Wejdz na gg....
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() No tak... Ale chodziło mi o sam dolny kształt... Reszta spox...
#140 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dolny jako że południowy czy dolny jako piętro ?
Południe - Oglądałeś em... kurde zapomnaiłem... był taki film, że przylatują na statek zwany "Horyzont Zdarzeń" który rzekomo zaginoł w akcji podczas skoku w nadprzestrzeń... i wrócił z innej rzeczywistoći... miałeś bardzo podobny tunel tam, na końcu którego był właśnie silnik itp (ta taka jak by kula...rdzeń)... to jest coś w tym stylu... to i tak lepiej wygląda niż jak bym zrobił jakąś tam gwiazdke -.- ... zobaczysz potem co będzie tam w środku a nie czepiasz sie kształtów ![]() Dolny - tam akurat widoczny jest Hangar (Taki wystający z tyłu). |
![]() |