| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  31-10-2005, 22:15 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 01 2005 Lokacja: Komórka pod schodami do nieba Wiek: 34 Posty: 346 Stan: Na Emeryturze Imię: Krzeslaw on Berylia Profesja: Knight Świat: Berylia   |  Zniszcz swojego iPoda! Przeczytałem przed chwilą artykulik na serwisie gram.pl o pewnym gościu który zbiera kasę od ludzi na iPoda, a następnie go niszczy na oczach wszystkich. (http://www.gram.pl/news.asp?id=665). Ów człowiek ma także stronę  w necie: www.SmashMyiPod.com , na której umieszcza relacje z zakupów i destrukcji iPoda. O zgrozo koleś ma zamiar niszczyc poajawiające się za nie długo Xboxa 360, PS3 i Revolution. Wydaje mi się, że naczytał się on za dużo "Buszującego w zbożu", i tak okazuje swój bunt. Jednym słowem ma niepokolei w głowie   Co Wy sądzicie o takim zachowaniu? P.S Jeżeli będziecie ściągac filmik, nie ściagajcie go z brytyjskiego hosta, bo się strasznie tnie. 
				__________________  Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku"   | 
|   |   | 
|  | 
|  31-10-2005, 23:13 | #2 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   |   CO jak co, ale iPoda mu nie porzycze   Ogólnie rzecz biorąc, fajny ziom  niech robi z swoją kasą co chce  Trzeba przyznac, że bez takich jak on świat był by o wiele nudniejszy  Z niecierpliwością czekam na relacje z innych zabaw, szczegulnie z xBoxa 360, w tej kwestji go popieram!  p.s. Domyślam się, że gwarancja raczej tu nic nie wskura  
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|   |   | 
|  31-10-2005, 23:14 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 10 2004 Lokacja: Zgorzelec Wiek: 35 Posty: 453 Stan: Na emeryturze   |   wyrazil bym swoje uczucie do niego.. ale boje sie bana za slownicto i omijanie cenzury --.-- ja tu od paru miechow proboje uzbierac na iPoda.. a on go rozwala.. nie lepiej mi dac? :> 
				__________________ |||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, | 
|   |   | 
|  01-11-2005, 07:48 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 08 2004 Lokacja: Kraków Wiek: 35 Posty: 504 Imię: Arrivald Profesja: Paladin Gildia: Underworld Świat: Danubia Poziom: 65 Skille: 85/60 Poziom mag.: 16   |   Ja na poczatku ostro sie wkurvilem ale po dluzszym namysle stwierdzilem ze to nie jest zly pomysl. Gosc robi cos kontrowersyjnego i rownie dobrze mogl wykorzystac ta kase na wodke, ale nie zrobil tego bo jest uczciwy. Tutaj chodzi o sama idee a nie o to ze "zmarnowal" 400 bucksow. 
				__________________ "There's no pride to be found when you follow sheep around." Ostatnio edytowany przez Arrivald - 01-11-2005 o 07:49. | 
|   |   |