|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 08 2003 Posty: 30 | niestety tylko czesc na ziemi bo mialem malo czasu i nie moglem pod ziemia biegac   Orc Land PS. To moj peirwszy film wiec nie oceniajcie zbyt krytycznie  
				__________________ Jaspaz - Elite Knight, Chimera Warli the Second - Royal Palladin, Danubia | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 02 2004 Wiek: 38 Posty: 191 Imię: Elvey de'Cloud Profesja: Master Sorcerer Świat: Guardia Poziom: 118 Poziom mag.: 68   | SUUUPPPPEEEER film serio <tylko szkoda ze nie pokazales jej nam od srodka    > 
				__________________ "You know the real meaning of peace only if you have been through the war." - Kosovar | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 05 2004 Posty: 18 | WoW   spoko filmik .. podobalo mi się to że z początku opisywales gdzie i ile potworkow jest hjak sie zrespim  THX wiencej takich nagrywaj  ))    | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 02 2004 Posty: 75 | Film spox daj więcej 8)  8)  8)  8) | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 03 2004 Lokacja: Warszawa Posty: 148 Stan: Aktywny gracz Imię: Phoenix Malther Profesja: Knight Świat: Solera Poziom: 45 Skille: 76/75 Poziom mag.: 5 | Świetny film. Radze brać z niego przykład, bo stworzył film w którym nie tylko oglądamy sobie poczynania bohatera, al;e też możemy się trochę nauczyć i dowiedzieć się o różnych miejscach. | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 14 03 2004 Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu Posty: 2,197 | Skoro tak chwalicie ten film to zaarz ściągnę i obejże. Jak obejże zedytuje posta i dodam to co ja o tym sądzę. 
				__________________  De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2003 Lokacja: Kalisz, Łódź Posty: 401 | filmik pierwsza klasa. co do podziemi to sam by tam nie dal rady,potrzebny dobry bloker i mag- przy kilku zejsciach w dol jest goraco 
				__________________ --- "Łatwo jest umrzeć, trudniej jest żyć" Hail LoV !!! | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 04 2004 Posty: 33 | Film jest naprawde spox i niech takich bedzię więcej....czekam niech ktos zrobi podobny film ale z miasta minotaurów....... 8)      ) MANIACY Z PIŁY......  ) | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 02 2004 Lokacja: Outworld Wiek: 35 Posty: 65 Imię: Jodo Kast Profesja: Sorcerer Gildia: Tempest Templars Świat: Pandoria | film jest spox oglądałem go na przyszpieszeniu ale fajnie opisywałes.   | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 09 2003 Lokacja: z Krzesła przed kompem. Wiek: 35 Posty: 253 Stan: Aktywny gracz Imię: Mestarvind Świat: Obsidia Poziom: 8 Skille: ;x Poziom mag.: xD   | sexi movie ale tytul zly ;] 
				__________________ Data dołączenia: 16-09-2003 TibiaPolska.end.pl - zapraszamy - www.tibiapolska.end.pl | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 04 2004 Lokacja: Jastrzębie Zdrój    Kolor skóry: Biały! Posty: 809 Stan: Niegrający Imię: Gieksa Jastrzebie Profesja: Knight Świat: Celesta Poziom: 8 Skille: 23/25 Poziom mag.: 1 | Ten Film nie chce mi łazić  ale to chyba program bo wczoraj też nie mogłem nic ogladać  
				__________________  | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 03 2004 Lokacja: Stalowa Wola Wiek: 33 Posty: 489 Stan: Aktywny gracz Imię: Ochcio on Harmonia Profesja: Sorcerer Świat: Harmonia Poziom: ?? Skille: ?? Poziom mag.: ?? | Świetny film, fajne opisy  NIc dodać, nic ująć 
				__________________ Znam Pro'Gammera z RL A wy nie ...   | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 04 2004 Posty: 360 Stan: Na emeryturze   | GRATZ film. Opisy cool. Już wiem czemu Orc Leader zabił Bubble(bo taki silny a było ich kilka). 
				__________________  Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON]   | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 02 2004 Posty: 49   | niwiem jak innym ale mi sie bardzo podobał spoko     ) | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 05 2004 Posty: 16 | szkoda ze niemam kodeków    | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   | VNM ale spodziewałem się dolnnych podłorzy OF'u, ale w tamtyuch miejscach też jeszcze niebyłem   
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 02 2004 Posty: 38 | Spox filmik. Przydałoby się więcej takich oprowadzek np po Mintwallin cz Draconi    
				__________________ Życie jest jak dryfujący okręt, nigdy nie wiesz do jakiego lądu dopłyniesz... | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 05 2004 Lokacja: Przemysl Wiek: 35 Posty: 84 | Na tym forum juz jest film z mino miasta    trzeba dobrze szukac i przegladac wszystkie posty http://www.tibia.pl/thread.php?threa...40c444605eaa83  mam nadzije ze dziala 
				__________________ Powiem wam jedno a wiem to napewno tibia dla mnie to sedno! Sedno ? Czego ? Nie wiem ! improwizuje zajebiscie sie rymuje http://s2.*********.pl/c.php?uid=29971 Fajna Gierka... | 
|  |   | 
|  | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 07 2004 Lokacja: Barlinek Wiek: 33 Posty: 71     | hyh Extra Filmik,poprostu Gratz  ... Widziałem już wiele filmikoof o Orc'ach,i ten jest w czolówce  
				__________________ Yo ziomale ! Gram na Hamonii xP Master Shen , Sorcek mam zamiar wybrac sie na cos mocniejszego(Banshee),jak chcesz isc to wal w grze ;d do Master Shena Cya | 
|  |   | 
|  | #20 | 
| Guest Posty: n/a | Gratz awansu no ladnie opisales dzisiaj bylem w orc land z kumplem sorcem na 20lvl   fajnie dobry exp dragi potem leadery i berki myslalem ze leadery sa lepsze .... hehe ogolnie gratz ty za opisywanie respow do srodka nie wejde bez blokera heh.. | 
|   |