|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
...np wszystkie Sword of Valour zostały zamienione na sword, magic plate armor na plate(chain?) armor... itd itd Co do M lv, ponoc dawno dawno(naprawde dawno!) temu istanial JEDEN mana cask... jest to raczej legenda, ale kto wie?! |
||
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Tak, jest knight z 8 mlvl, tu gdzies albo na gery.pl byl screen... poszukajcie.
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Cytuj:
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
||
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() mam prośbę niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z czyszczeniem dp i skilli
P.S. jak czytam o tym i o tym że CiP robią wszystko żeby Bubble nie traciła lvl(dziś założono taki temat) to zaczynam uważać że tibia to shit i tyle jak ktoś stworzy sensowne server na OTS to msg me in game przezuce sie bo tu komercha jak cholera chyba.(masz PACC to robia reset serv żebyś miał swój lvl)
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Bubble ma 8 albo 9 mlvl to prawie nie mozliwe u knighta 15mlvl to graniczy z cudem a jesli sie ma meza GM'a to i tak nic nie znaczy bo on nic zrobic nie moze a nawet jesli to i tak to by bylo nie fair :O .
#27 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() A ja mam 23 mlvl na 17 druidzie
Mati howtomeki secura 17 lvl a 23 m lvl ab lub carlin skille 360/ 290 |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2004
|
![]() Mój sąsiad , który gra palladynem ma 12 lvl magic a ma 37 zwykły
Mój drugi sąsiad , który gra Knightem Wyczarował na 35 lvl-u 5 magii... Więc wychodzi na to ze : 37 Palladyn : 12 Magii 44 Knight : 5 Magii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() A ja knightem mam 2 albo 3 mlvl
![]() ![]() ![]()
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na swoim druidzie mam 17lvl i 27mlvl
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
|
![]() Moj qmpel ma knighta na 31 lvl i ma 6 magic lvl(od 4 miesiecy koles męczy magic lvl)
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() może ktoś mi dać linka do tego 500+ screena?
a tak se myśle weźcie miejcie najlepszego loota i 500+ lvl a tu nagle 20lvl i gówno w plecaku ![]()
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() muj kumpel ma 80 lvl i ma 6mlvl a jest knightem!!
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() 1 rzecz mąz buble jest dyrkiem firmy sponsorującej cip soft ale to jej skili niepodwyzsza tylko dostala kilka upominkow poniewarz netsieze wymyslil kilka konwentow do tibi (noi jedno male oszustow o legendranym quescie ktory nie istnieje ale dobra)i nie zapominajcie o legendarnym cycobujcu muj kumpel go znal bardzo osobicie byli najlepszymi kumpalmi ale potem sprawy osobiste sprzeczki z cipami ..... sprawy osobiste ale on mial o ile pamietam 24 czy 26 mlvl palem wkoncu kiedys on mial najlepszy lvl i prawie najlepsze skile na lunarze potem dednol sprzedal postac ...... wkoncu nie wasza sprawa co sie dzialo dalej
|
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Ja mam 26 Druidkiem... a Palkiem miałem kiedyś na Hibernie 10 mlev... 8)
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() a ja bym chcial link ze zdjeciem z tibia.de z tym 500+lvl bo nie moge znales na tej stronce
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum