![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Dania Stone
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
|
![]() do Pepcio
No wiesz zalezy CIPy mogą wziąść taki dzień jak mmm 11 luty :/ |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() to co z ta kasa by sie stalo ??
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Żywię cichą nadzieję, że Test-server będzie Non-PvP
![]() ![]()
#185 |
Guest
|
![]() Zalozylem sobie konto specjalnie po to zeby powiedziec ze moge wam pomoc w tym pkowaniu ^^. Oczywiscie gram na non pvp i dlatego jestem tak bardzo napalony xP. Mam 41knighcika i mysle ze moglbym jakos pomoc innym napalonym (np. z calmery gdyz jest was wielu xP).
@down nie bedzie tak zle... wlaczy sie kompa na noc i kolejka bedzie leciala xP rano wstane i jestem 3 w kolejce xD (pierwszy raz edytuje posta wiec jak cos jest zle to sie nie smiejcie tylko sie cieszcie ze przynajmniej nie nabijam postow ;o) Ostatnio edytowany przez Krzysiek9 - 05-11-2005 o 21:23. |
![]() |
#186 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() taaaa... moze lepiej podrkeslic ze szanse wbicia sie facca sa bardzo male (jak startowalem na ostatni kolejka zatrzymywala sie na 11 miejscu)
|
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiecie co wam powiem ?? ze ja juz bym chcial tego test serva ...... czytam i czytam co tam sie bedzie dzialo (+ mysle o tym co sam bede robil
![]() @down po 1: W newsie jest wszystko napisane po 2: czytaj posty poprzednikow po 3: Test server to specjalny server uruchamiany przez Cip-Soft zeby sprawdzic czy niema żadnych bledow gry kiedy wprowadzaja nowosci. Test server jest otwarty dla wszystkich graczy, lecz gracze z Platnym kontem (Premium Account) zostana zalogowani na server o wiele szybciej niz gracze z 'Bezplatnym kontem'. Test server zazwyczaj bywa swiatem pvp ale mnie sie zdaje ze Cip-Soft zrobi nam 'Niespodzianke' i server bedzie non-pvp ;], Oczywiscie musisz wiedziec ze niema znaczenia to czy grasz na servie non-pvp jesli Test server bedzie serverem pvp to dla wszystkich. I jeszcze jedna sprawa to co zrobisz na Test servie, niebedzie wplywalo na stan twojej postaci na normalnym servie np: Gdy zgineisz na test servie, w normalnej tibi nic sie niedzieje tzn sie na Test servie grasz tak jakby klonem swojej postaci. Aby polaczyc sie z test serverem mosimy wykonac nastepujace czynnosci: Odpalamy tibie/options/network i tam odznaczamy ptaszkiem test server login, aby ponownie sie zalogowac w normalna tibie musimy wykonac dokladnie to samo ale nie zaznaczamy ptaszka tylko go odznaczamy. I to by bylo na tyle, Have Fun ! Ostatnio edytowany przez N-o-2 - 05-11-2005 o 21:53. |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Xeron Refel
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() mam troche glupie pytanie: co to jest ten test serwer?
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]() Co to jest ten ,,Tes Server" Prosze o odpowiedz i jak sie na niego zalogowac jak bedzie??
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
|
![]() Wedlog mnie Cip-Soft powinien dodac 2 Bardzo banalne zeczy... a mianowicie: Możliwosc siadania na krzeslach oraz dokladniejszy cap
![]() ale co ja tam mam do gadania.... to tylko takie moje skryte marzenia ;] |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Knight of Xanterus
Gildia: White Eagles
Świat: Xantera
Poziom: 81
Skille: 83/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() spoko ze bedzie test server ale ciekawe tylko kiedy ;] tibia.pl wrazie czego zamiescie informacje na stronie glownej ;]
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() haha ale będzie na*******ana.
w poniedziałek lece pacca kupić, mam nadzieje ze sie z nim wyrobie ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Rachimek
Gildia: Flowers of Vampire
Świat: Julera
Poziom: 38
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() jejejje ale sie ciesze ze bendzie test serwer ;p
|
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Nie ma jak to popekować i pohuncić w gronie przyjaciół.
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trunk Drake
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
Jeśli zalogujesz sie na charakter który jest na niemieckim servie (np. Saphira) to ładują Cie do Test Servera niemieckiego. Proste ; p tia już widze te kolejki ; ] widze Oloriona, który będzie tępił młotków z non-pvp i widze siebie.. 1337~ w kolejce Xd |
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() mam nadzieje ze nie bendzie to od pon do piątku bo sobie nie pogram bo nie moge ale jak będzie weekend to pewnie tez chyba ze pod koniec testa
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#199 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja mam taką malą nadzieje ze test server objawi sie dzisiaj w poludnie
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() A ja mam nadzieje ze wkoncu cos zrobia zeby mozna dalo sie trenic Palkiem bo jak na razie to jest kaszana -.-"
![]() |
![]() |