|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Właśnie skończyłem oglądać Diablo II sorciem... Niesamowite
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() "Metal Gear Solid for PlayStatinon
Best time, Extreme difficulty, European version: 2:14:27 by Adnan Kauser on 08.05.05 in 6 segments." Ja przeszedlem na normalu w 1h 46min (w Psx Extreme był record ok. 1h 30min), na extreme 3h 06min ![]() Trzeba miec manie na punktcie gry i tyle ![]()
![]() |
#24 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Osobiscie widzialem juz dawno filimk z falooutem2 w 17 minut.
Nie mam mowy o cheatach.. jedynie 'sprytne wykorzystywanie błędów gry'. Przykłady: - W falloucie jesteś chroniony od silnych potworow. Jesli masz poziom 1 i idziesz do sąsiedniego miasta, nie zostaniesz zaatakowany przez odział 10 mutantów. WYKORZYSTANIE: Idziesz na pierwszym poziomie do ostatniego miasta na końcu mapy. - W falloucie dużą rolę odgrywa charyzma. Jesli masz dobrego gadanego - mozesz nieraz wykręcic się z trudnych sytuacji. WYKORZYSTANIE: Unikasz walki w świątyni prób, w końcowej lokacji namawiasz straż, aby pomogła Ci rozwalić głównego bossa, w końcowe lokacji namawiasz profesora zeby wpuscic do systemu wentylacji jakiś syf, ktory zabije pozostalych mieszkancow itp - W falloucie mozesz uzywac opcji KRADNIJ takze zeby podrzucać przedmioty. WYKORZYSTANIE: Odpalasz dwa kilo C4 z zapalnikiem czasowym i wrzucasz je do kieszeni sprzedawcy broni. Po chwili, cały dobytek jest twój. itd.. itd.. itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Przjescie d2 w te 2h jest jaknajbardziej normalne.
Robisz wszystkie glowne tylko questy (zabicie andzi, laska +sanktu, durek, diablo, starzy i baal (i juz jestes na koszu)) i tak 3 razy, potem jeszcze tylko dochodzi technika i jest... Ja (chodz znam ta gre na pamiec) to dalej w nia gram i nie na czas, a dla zabawy, wiec dziwie sie tym, co przechodza w te 120min cala gre, bo zero z tego przyjemnosci, conajwyzej satysfakcja.
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() znalem ta strone juz daaaawno temu ale widze ze doszlo kilka nowych filmikow
|
![]() |
![]() |
#28 |
Nieobecny.
|
![]() Strony nie widziałem, ale pomysł nie jest taki znowuż nowy....
poszukajcie w googlach qdq.divx Od tego chyba wszystko sie zaczelo. Mam też HL2 done quick - 2.58.34 - zassane jakieś dwa tygodnie po premierze, i bodajże Doom II done quick - tez stare jak swiat (14.40) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Imho temat godny odświeżenia. Postanowiłem sobie ściągnąć Doom II (Sam próbowałem zrobić jakiś oszołamiający wynik, ale skończyło się anyway na ostatniej misji, której po prostu nez idnoclip przejść nie mogę. Jeszcze się tylko zastanawiam czy to czasem nie byl Doom I. Chodzi mi o misję, w której zaczynasz w małym pomieszczonku przy "psychicznej" muzyczce [robi wrażenie moim zdaniem], bierzesz wszystkie bronie, leżące naokoło cię i wchodzisz w teleport, tam stoisz na przeciwko obrazu kozy. Ona coś smęci i zaczyna pluć z czoła prawie wszystkimi potworkami, jedynie bossa nie przywołuje.
Btw. Ten film ma 262mb. Zaczynam doceniać moje łącze powoli bo już 20mb ściągnięto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja mam pytankio jak tam sciągać bo jak wchodze na te pc potem wybieram quake 2 a potem na samym dole jakies donaload i co z tego wybrac a jak nie tu weszlem to gdzie wejsc
@edit ok juz sam znalazlem ale dzięki za chęci (jak ktos je wogóle miał) @edit 2 ok a teraz powiedzcie mi jak te filmy odpalic bo sciągnołem jakies cos z Mad Dash 2 i nie wiem czy dobze moze jednak ktos mi pomoze plssssssssssssssssss
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 06-11-2005 o 07:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ghost Triturus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: People Of Honour
Świat: Saphira
Poziom: 29
Skille: 68/44
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Sry za problem ale moglby mi ktos wytlumaczyc jak pobrac ten filmik bo nie za bardzo umiem angielski i sie nie orientuje
![]() |
![]() |
![]() |