|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#202 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trunk Drake
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
chyba jestem do tyłu bo nie wiem o co chodzi ;] Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Afenii Shakur
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 60
Skille: 85\67
Poziom mag.: 17
|
![]() Ja wszystkich pozabijam, ktorzy stana mi na drodze
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Heh.. Pamiętam swojego pierwszego test Serva na którego się zalogowałem
![]() W Grudniu 2004 r. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ale mimo wszytko Było niesamowicie - Ehh.. Ludzie 15lvl napalają się na PK jak widze.. Hehe, po wejściu odrazu zmienicie zdanie i będziecie siedzieli w DP ze Strachu że ktoś was zabije ( i będziecie czekali w kolejce xD xD xD) -Ale się rozpisałem :/ PS. Nie wnioskujcie z Mojego postu ile już czasu gram w Tibie ![]() ![]()
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Imię: Guardian vel Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
|
![]() zaszła jakaś zmiana! dotychczas jak prubowałem się zalogować na test serwa to wyskakiwała lista postaci a po wybraniu komunikat ze to test serwer tylko dla "wybranych". teraz nie można nawet się zalogować na listę postaci! wyskakuje okienko że test serwer jest offline. czyżby wprowadzali jakieś zmiany? a moze przełączaja serwer na publiczny??
@edit wyjaśniło się ale nie wszystko. odpaliłem jeszcze raz i zassało mi nową wersję klienta. teraz to jest 7,54 :-P . poczekamy zobaczymy co to cipsoft kombinuje :-P Ostatnio edytowany przez pawel The Magician - 07-11-2005 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak to zassalo ci nowego klijenta ?, przeciesz jak zaznacza sie test server login to pojawia se komunikat ze test server jest w chwili obecnej wylaczony -.-
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() ok a teraz krutka zwięzła odp na wasze wszystkie pytania
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
|
![]() no normalnie włączyłem jeszcze raz wpisałem passy i mi zassało klienta 7,54. restart tibii i znowy komunikat test serwer offline.
@edit no i znowu da się zalogować na listę charów. dalej tylko prywatny serwer :/ Ostatnio edytowany przez pawel The Magician - 07-11-2005 o 21:11. |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale wpisywales jakies inne ip czy od tak zaznaczyles test server login i ci zassalo ?
-------------------------------------------------------------------------------- ok a teraz krutka zwięzła odp na wasze wszystkie pytania http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf __________________ "Jakie to uczucie kiedy moja ręka zaciska się na twojim sercu ? chce bić, walczyć ? ale jest już za puźno...umierasz" czy my ci wygladamy na dzieci z przedszkola ? @down jak zmieniles port ? Ostatnio edytowany przez N-o-2 - 07-11-2005 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() normalnie zmieniłem port na 7575 (bo gram na niemieckim serwie) i zaznaczyłem connect to test server. najepirw upgrade do 7,53. dzisiaj do 7,54. czyli coś jednak zmieniają.
@edit @up właściwości skrótu tibii i dopisałem- port 7575 @edit2 offttop raul się obudził :-P ty mi raul powiedz tylko jedno. to cipsoft nie pozwala na jakikolwiek przeciek czy po prostu osoby znające fakty nie chcą ich ujawnić? proszę tylko o jedną prostą odpowiedź. Ostatnio edytowany przez pawel The Magician - 07-11-2005 o 21:42. |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale wytlumacz mi w jaki sposob zmieniles port na 7575 !!
![]() @edit thx @edit2 ja tez poprosze o kasacje tego posta ![]() @down jeszcze testy trwaja, w tym tygodniu test server powinien wyjsc na swiat ![]() @edit3 Poprosze rowniez o kasacje tego posta !! ![]() Ostatnio edytowany przez N-o-2 - 07-11-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]() Ale spoko ze TS bedzie heh ekipa juz jest teraz tylko czekam na testa a jak bedzie duza kolejka to ja sie tam nie wbijam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Bez pacca niemasz co się wbijać..., pamiętam kiedyś (chyba w tamte święta już bez pacca) były kolejki +3000 i jeszcze do tego czasami wyskakiwały bugi jak się czekało w kolejce
![]() ![]()
#216 |
Guest
|
![]() Dlaczego tylko zaproszone osoby maja wejscie na test server?Ja bym chcial ale niewiem czy moge?Prosze szybka odpowiedz.
|
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() @poduszka gruszka
Na razie mogą tylko zaproszone osoby ponieważ to oni mają pierwszeństwo w sprawdzaniu ulepszeń i wyłapują błędy. |
![]() |
![]() |
#219 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Muhuhauhesauhsh!!1
Instynkt, strzeż się! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 66
Skille: 84/81
|
![]() Cytuj:
No musze Cię troszke poprawić wogóle bez pacca nie szło wejść bo niby byłeś 1 w kolejce a wbijaly same paccki(troche to głupie).Ja bez pacca wbiłem się raz przez jakiś bug ze byłem 300 mniejsc w tył i weszłem(fart jak nigdy ![]() ![]()