![]() |
#241 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Nie bede sie dzielil swoijmi doswiadczeniami na temat wojny tego nie trzeba przezyc zeby wiedzec jak sie prowadzi inteligentna wojne wystraczy porownanie
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Dazo nie był neutalny
Wanted zabija naszych znajomych to my zabijamy ich znajomych takie sa prawa wojny przychodzi taki czas ze nikt nie jest niewinny ^^ Madkorn jestes zalosny- po co sie wypowiadasz w tematach o ktorych nie masz bladego pojecia? jak nie wiesz nic o wojnach w tibia to po co piszesz? moze idz sobie na jakies inne forum np o literaturze staro chińskiej - mniemam ze wiadomosci miał bys mniej wiecej równe jak o wojnach na azurze.
#243 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 8
|
![]() Jaki Dazo? Ogolnie to wszyscy jestescie jak bezmozgie yeti(Bez obrazy dla tych potworkow)Nie wiecie ze teraz sie wszystko rozmowa zalatwia?Wiem swietnie o tym ze to gra ...ale skoro wy w grze nie umiecie czego ustalic to nie chce waszych rozmow na rl widziec .A ja co mam na sumieniu? nikt nie jest niewinny rownoczesnie prosilbym o rozgrzeszenie i pokute (odmowie na 100%) Idzcie w pokoju.
|
![]() |
![]() |
#245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragoholikus
Gildia: Wanted
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
|
![]() On czesto wylatuje;/ mam nadzieje ze i tym razem nie na długo. Ostatnio to MK mialo wiecej fragow i co z tego? skoro to oni odeszli ,nie na długo jak teraz widac xD
|
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik forum
|
![]() Zauwaz cors ze bekas nie jest po zadnej ze stron,moze woli byc neutralny?
|
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tej wojnie najwiecej jest ofiar po stronie:neutralnej. Jesli tak bardzo potrzebujecie wojny to do Iraku
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
btw ![]() Ostatnio edytowany przez Mad'khorn - 29-11-2005 o 22:26. |
|
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem ze nie maja neta
![]() ![]() skoro tak bardzo lubia wojny -.- Ja jestem za wanted bo wiem jak gra za swe bedzie wygladac.Hawek jak sie zmienil teraz wola armor a kiedys 20k ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Pollbull
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
|
![]() Przypmnial mi sie film...."Glupi i glupszy"
....... |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik forum
|
![]() tak wiem ty i cors
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() dokladnie....
-.-' |
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]() Hmmmm............
ad1. Jedynym nieudacznikiem na Azurze jest El Drazito ad2. Watpie zeby SF prowadzilo styl życia w postaci PA ![]() ad3. Bekas die -- ta wiadomosc rozżażyła me serce ![]() ad4. @Mad'Khorn -- cwaniaczku ujawn swoj nick a inaczej pogadamy, potrafisz dogryzac im ino za kulis ! ujawn swoja tozsamosc i wtedy badz taki twardy. ad5. Bekas wywalony z Wanted i co z tego, pewnie jutro zas bedzie mial inva ![]() ad6. Jedynym zasranym PA na azurze jest El Drazito (Drazharm) , dzis na pohy wymarnowal kilka bp sd i hmm by pobawic sie z Przemem i Pollem przed temple -.- ( zkad on te runy beirze moze PA ? ) ad6. Osoby pokroju MAd'Khorna niech nie udzielaja sie na tym forum bo szkoda czytac steku tych bzdur ! wez sobie lepiej wypozycz Krzyzakow skoro jestes taki taktyk wojenny ![]() ad7. Ciesza mnie postepy SF , widac coraz lepsze zgranie i zaufanie pomiedzy czlonkami ów gildi ![]() ad8. Nigdy nie zauwazylem PA stosowanego przez czlonkow SF -.- choc mialem kiedys zatarg z Corsem ale jakos sie ugadalismy! (btw z Drazem jaka kolwiek rozmowa nie jest przewidziana reason ? " PAY OR DIE" ) ad9. AKCJA z fragiem Bekasia byla zajefajna poprostu szczyt glupoty Bekasia Aha ..... Jesli ktorykolwiek cwe.... ma zamiar krytykowac moje wypociny niech zastosuje cenzure ![]() And remember Respect is everything ![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Sky
|
![]() @Up
Lepiej tego nie mozna bylo skrocic i podsumowac ^^ Nice |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
@Nosso - No shit serio Cors chce zabić Hawka? Ja myśle że się mylisz A co do Draza to faktycznie postawił się szwedom na początku , ale terazs mu odj****o i jest jak jest. [b]Lmao, to jest przykład że Hawek ma smth lajk 110 lv, a cors miałby "armię" ale z jego pvp by przegrał :< Nom racja troszkę mu odj****o ale i tak Go kocham, jest on moim wodzem poszedłbym za nim wszędzie :< i jeszcze dalej xD Draz po prostu czerpie przyjemność z gry. |
|
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Wiesz dlaczego draz rozpoczol wojne z 50 osobami? bo juz caly serwer miał go dość. nawet comment wanted mowi 1000 słow. draz sobie wbił ze jest taki Stalin i moze z kazdym zrobic co zechce.
a tu nagle swe back i nie do konca tak jest Drago - wewnetrzne sprawy wanted? los chciał ze akurat miałem pewna okazje poznac układy wewnatrz wanted a i texty Bekasa ktory zaczoł nam płakać ze draz go oszukał, ze ma draza głeboko gdzies i pare niecenzuralnych textów ktorych tu nie zamieszcze, a na końcu poprosił o invita do SF -mówia same za siebie ![]() "sprawy wewnetrzne wanted" --> dobre ![]()
#258 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() "Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane." zastanawiam sie ...jak glupi moze byc gosc ktory wypisuje takie rzeczy... "Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem," naprawde ale to naprawde wiesz bardzo duzo...ale naprawde...a juz w szczegolnosci o azurce... Owned ? |
|
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Duzo osob placze, ze gina osoby neutralne z rak Sf, moze by tak sie rozejzec i popatrzec czy Wanted nie wybijalo neutralnych znajonych czlonkow Sf?
Wojna ma dotego, ze pochlania niewinne ofiary i trzeba sie z tym pogodzic, zmenic sie tego nie da, gina ludzie z obu stron nie miejac z tym nic wspolnego za bezsensowne powody, ktorych nie bede wymienial bo smiechu warte... Ostatnio edytowany przez Qual - 30-11-2005 o 10:38. |
![]() |
![]() |
#260 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2.Masz racje nie bedzie prowadzilo ,bo juz prowadzi do ad 6.Draz jest PA ,ale na azurze jest tesh wielu innych Ad.8: Moze nie chcesz widziec? |
|
![]() |