![]() |
#322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Okenosix
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 20
|
![]() Przejęcie servera przez polaków ... doszłó by do tego że kurcze szwedzi by sie z nami o to spierali i tak by bylo najlepiej niż kurde polay z polakami sie zabijali ze ten cos zrobil i tamten mu bedzie kazal placic alo hunt i pożegnanie sie z serveram
Pozdro dla DoF i LoV |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie kazdy Hlvl wie o co poszlo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem potyczki miastowe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() lol....usmialem sie
Ostatnio edytowany przez Mad'khorn - 30-11-2005 o 19:01. |
![]() |
![]() |
#326 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik forum
|
![]() Miałem Markee chara 45rp ale sprzedalem mialem male potyczki z xyro chcial mnie zabic za to ze wczesniej pomagalem dla DoF na łódce w darashi Raz ścigali mnie z Darashi Venore do thais ale i tak im ucieklem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem może lubią sie popisywac Hlvl na male kurde to jest glupie jak by nie mogli se znaleść innego zajęcia ... Zgadzam sie z tobą koszmar niewinni giną ![]() |
|
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik forum
|
![]() najlepsze jest to ze ci ludzie mieli ze soba kontakt w rl'u z tego co slyszalem to nawet dobrze sie bawili wiec czemu daza do siebie taka nienawisc
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#332 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Informuje wszystkich ze ktos pisal posty z mojego z konta.Wszystkie posty napisane dzisaij nie sa mojego autorstwa.
A teraz kilka slow do tego debila ktory to zrobil. 1zaloz sobie wlasne! I nie pisz k*** z mojego ja pie **** K ***** <kur*ica> |
![]() |
![]() |
#335 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam corsa za to co napisal ten typ o wiedzy corsa na temat wojny.Skrajnym idiotyzmem jest twierdzenie ze cors nie wie nic o wojnie wiec sie koles w leb *******nij(co nie znaczy ze nie twierdze dalej ze cors jest bezhonorowym tchorzem)
PO 2 Co za chanba(mam nnadzieje ze tak to sie pisze) zostalem pierwszy raz skomentowany za glupote na dodaktek glupote ktorej nie napisalem. I cos mi sie po stylu pisania glupot wydaje ze niejaki h2o.****a na ***a mi sie na konto w*******acie!!!!!!!!!!!zalozcie wlasne!!!!!!!!!!!! nie kasuj tego za [rzeklenstwa oddaja idealnie klimat tego postu |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
|
![]() a i prent jeszcze jedno nie chce wstepowac do wanted academy bo mam gildie zalozona z rl friendami w ktorej jest mi nadwyraz dobrze a co do walki poczekaj az ebdziesz mial 50....
|
![]() |
![]() |
#338 |
Guest
|
![]() Ta wojna to kompletny bezsens... Giną ludzie tylko po to bo ktos potrzebuje runek... Dziś zginą moj dobry kumpel... Zabił go Tano i ktos tam jescze... Boje sie ze mnie to tez spotka.... Nie po to gram tyle godzin zeby jakis szwed bral moje eq... :/
|
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Może cza zmienić piaskownice, bo w tej robi sie zaduży burdel...
#340 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
wiec keidy pare dni pozniej Abu w prost nazwał zachowanie draga- ze zachowyuje sie jak draza piesek i nazywwał go "kundelikusem" podchwyciłem ten motyw i dopisałem swoje zdanie na GC. drago poczuł sie smiertelnie obrazony i zarzadał przeprosin - w zwiazku z tym ze to on zaczoł wzajemne bezpodstawne wyzywanki - odmówiłem [ swoja droga ciekawe czemu do mnie sie przyczepił a nie do Abu czy Franca którzy na równi ze mna wypowiadali swoje opinie - równie krytyczne -- oni to ciezszy orzech do zgryznia? ] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Draz po prostu sie zbłaźnił w tym momencie - z kasy ktora za czasów upadku Vengeance powinno byc lekko 10mln - wedle draza po wypłaceniu kasy na blessy 3 osobom nie zostało juz nic natomias z paymentu Exminda - który płącił dokłądnie tydzien przed tym zdarzniem [ payment wynosił 2mln ] według draza zostało 200k i g legi, ale pózniej przyszedł zgon zordana i juz nic nie było takie jak przedtem przeanalizuj powody dla których padłem ja wg draza - wyzywanie draga wg miny - bicie jego przyjaciela juz tu były rozbierznosci powody zabicia Zordana? - draz podał "wyzywanie minavanda" ktore nigdy miejsca nie miało powody zabicia Denarosa? - " namawianie szwedów do powrotu" - tu juz kompletna bzdura - pomysł sojuszu DoF - MK pojawił sie dopiero po bitwie na daramie Cytuj:
Cors Ent & Tegax - Yellow Alliance One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn. "the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision. rl boyfriend of Floaterka Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 30-11-2005 o 22:26. |
|||||||
![]() |