|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() otoz czy jest jakies racjonalne wytlumaczenie na to ze....? no wlasnie
expie sobie na minoskach i robie lootbaga klade w jakims miejscu baga( w nim parcel z backpackami) i chodze zbierajac loota az nie bede mial capa.Wtedy ide do lootbaga i sie rozladowuje.Nastepnie przykrywam tego lootbaga 1 cialem minoska. no i wlasnie okolo 3 razy zdarzylo mi sie ze lootbag jak i cialo zniknelo! napewno nie byl to ktos kto zwinal lootbaga tylko jakis bug czy cos nie wiem czy sa sposoby aby nie znikal???? troche to wkurza jak masz baga na 8967.00 oz lootu z minosow i on zniknie ![]() ogolnie to zdarzylo mi sie to tylko 3 razy ale to wkurzajace |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Slupsk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 40
Skille: 72/50
Poziom mag.: 14
|
![]() Proste rozwiazanie : cialko minoska do wody a lootbag sobie pcha . Moja rada: lapiej ukrywaj lootbag lub nie oddalaj sie od niego za daleko. Nie ma takiego bugu (jednynie po restarcie serwera znikaja takie rzeczy)
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Świat: Isara
![]() |
![]() Jeśli włożyłes lootbag do minosa, to twoja już wina. Bo materia organiczna (minos) się rozkłada, a w przypadku tibi, również wszystko co jest w jego wnętrzu. A jeśli położyłeś ciało minosa na bagu, to widać go przecież, gdy minos się zacznie rozkładać, i ktoś Ci podwędził, a ciało do wody, albo całkiem się już rozłożyło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Na południu
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Moze wkładasz loota do potwora a jak on zniknie to juz nie uratujesz loota albo poprostu ktos ci kradnie jak ciebie nie ma w okolicy
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Imię: Tajne
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() expisz na seni chyba jesli tak to tam jest 2 lub 3 razy dziennie zapis snie i sie all czysci terz tak mialm a nikogo nie bylo bo malo kto ma klucz i mi 6 k oz poszo w wiece w co
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() tak pod senja expie i bankowo tam nie bylo ludu a bag byl pod minosem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: iława
Imię: Lowca Knight
Gildia: Underworld Nation
Poziom: 33
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() tez tak mialem tylko ze na foldzie, to chyba takie czysczenie serva ale bez restartu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Tajne
Imię: tajne
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: 55/48
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() jak wlozyles do mino to razem z cialem zniknal. jesli nie to ktos se wziol. ja robie lootabagi na ghostlandzie i nic. Chowam do scorpio co z nich nie ma looty i po kija ktos chialby go przeszukiwac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() znowu podwójny post
![]()
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Na czas krótkiego banu (30 dni) przesiadam się na stare konto ![]() Ostatnio edytowany przez Sindbat - 04-12-2005 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Mi nikt loota nie kradnie, bo mam go ciągle przy sobie i popycham (może trochę męczące, ale skuteczne). Raz przez moją głupotę wrzuciłem loota do ciała minosa i... zonk... ni ma
![]() PS: sporo się zarabia na ludziach, którzy ukrywają looty pod stertą śmieci (kiedyś nawet znalazłem nowego parcela o wadze +3000 oz.).
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() tak jak ktos powiedzial jest to takie "czyszczenie serwera" tylko bez wywalenia graczy z serwera... jak sie nie myle to kiedys o 13.00 jeden byl...
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() takei "czyszczenia" odbywaja sie dosc regularnie w niektorych lokacjach. doskonalym przykladem sa krypty. kto byl ten wie
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Rzeszów
|
![]() Mi na zamku koło AB się raz, też podobna rzecz się trafiła, lecz nie znikł lootbag
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Lokacja: tam!
Imię: Grzyb Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 50
Skille: 17/29
![]() |
![]() up: moze ktos po prostu wszystkie ciala powyrzucal do wody??Raz (tylko raz) widzialem jak jeden gosc wyrzucal ciala a jak sie go spytalem czemu tak robi odpowiedzial "bo nie lubie smieci"
![]() topic:mi sie jeszcze ani razu tak nie wydarzalo i moim zdaniem po prostu ktos ci ten lootbag zabral |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
koles! poczytaj wyzej i dowiedz sie ze to "czyszczenie" bez restartu ktore ma miejsce w niektorych lokacjach omg... Ostatnio edytowany przez luzik - 05-12-2005 o 22:40. Powód: noob plx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Gildia: Zomo
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pandorian Technomancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Ja mialem taki sam przypadek kilka razy na Dark katedra, i wydaje mi sie ze wszystkie lokacje sa czyszczone ale z rózną czestotliwoscia.
Poprostu znikaja wszystkie ciala i przedmioty lezące na ziemi. odbywa sie to bez zadnego kicka grajacych, i wyglada dosc dziwnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arashis
Świat: Isara
![]() |