|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() To coś uwłacza mojej inteligencji, więc nie skomentuje :s
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Nic mi nie zrobiles - Prawda Nakręciles film - Kłamstwo (ty to cos nazywasz filmem?) Nie podoba mi sie - Prawda Nie prowokujesz mnie - Prawda (inni mnie prowokuja) Wyzywam cie nie wiesz za co ze masz isc sie leczyc - Kłamstwo (wyzywam tych którym to sie podoba) Wszystkim sie podoba oprócz mnie - Kłamstwo (przejrzyj wszystkie komenty) Twój wniąsek: "to chyba z toba jest cos nie tak myslisz ze booss jestes nie wiem czemu" Mój wniąsek: "To cos co zwie sie filmem jest dostosowane do bardzo niskich gustów (czyt. nie moich)"
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: FBOLT NIT'RO
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 33
Skille: 70/60
Poziom mag.: 14
|
![]() Rabanbar
Po 1. Jak zrobisz cos lepszego to pogadamy. Po 2. Jak to nie zrobilem Filmu w podpisie jest "Fbolt Ban" i 2 film Po 3. Nie podoba ci sie tu nie pokazuj ... ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sergro - 06-12-2005 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Aktywny gracz
|
![]() hehe yo f bolt tu jaxou byliśmy razem w NW, fajne filmiki nakręcileś, give me fast pliox 3rd część
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Fajne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Stan: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 18
Skille: 20/22
|
![]() Ra to wyzywaj sie na nich w innych tematach ale nie w moim jak jeszcze raz tu cos napiszesz to sie inaczej policzymy (nie w moim goscie ) lol delikatny jak gej jakis -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Imię: Makaroneczek
Gildia: Force of Darkness
Świat: Celesta
Poziom: 117
Skille: 96
Poziom mag.: 20
|
![]() AHAHAHA NIE MOGE SMIECHOWY FILM MOZE MALO OSOB SCIAGA ALE I TAK FAJNE. Btw moj anihi byl sicganiety 5 tysieci + razy ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Nie wiem jak Was to moze smieszyc, przeciez to jakies dzieciaki z 5 klasy zapewne, ktorzy Tylko jezdza sobie po starej typu: "Stara Cie nie kocha?"
Nie wiem jak Was ale mnie to nie smieszy, po wlaczeniu tego filmika(czy ja wiem czy to jest film...) odrazu go wylaczylem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() O
M G !! Co to ma być? Zabawy integracyjne przedszkola im. Dzieciom Pomoc?! Ludzie weźcie to skasujcie zanim to jakiś poważny człowiek zobaczy a nie jakieś dzidziusie co mają po 7 latek! Moim zdaniem film jest strasznie żałosny do tego w odcinku 2 "nasze wpadki" - jak to zobaczyłem to moje wymioty roprysły się po całym pokoju, co w tym śmiesznego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() wrescie czesc 2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() dosłownie jak u mnie w hacie
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Budosz - 07-12-2005 o 07:31. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Moskwa
Imię: Vasili Astaroth
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Kyra
|
![]() @up:To ty do mamy też tak mówisz?
Ten film to totalne dno. Nie wiem jak wy, ja do rodziców tak się nie odzywam. No ale w sumie nie mam takiego typu rodziców. Wy macie? Jak tak to gratuluję... Żenada... :| Ja nie wiem jak takie coś może bawić. Żadnego żartu, tylko "Stara, stary cię nie kocha". Ciekawe co byście powiedzieli jakby to pokazać waszym rodzicom.
"Ja nie skamlę, nie, Ja pluję w twarz, Jestem śmieszny Czort, więc śmieje się" Ostatnio edytowany przez Thornhill - 07-12-2005 o 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Venore
Imię: FBOLT NIT'RO
Świat: Trimera
Poziom: 33
Skille: 70/60
Poziom mag.: 14
|
![]() Wy nie rozumiecie o co chodzi w tym filmi....
Tu chodzi o to ze to jest dzien tibijczyka !! ZMYSLONY !! ja ani watpie zeby ktos mial takich rodzicow ..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Buhahaha ale z was dzieci .....
Prosze nie wyzywac mnie od 7 latków a kazdy taki post zreportoje wiekszosci sie podoba a inni zacznaja sie kuci po to tyle zeby nas sprowokowac i zawalic ten temat takimi durnymi postami a co w konsekwencji przyjdzie jakis modek i go zamknie bo sie kucimy -.- jeszcze raz mi ktos wyjedzie to reported i sami sobie robcie filmy |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Moskwa
Imię: Vasili Astaroth
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Kyra
|
![]() Moim zdaniem, tego filmem nie można nazwać. Obrazki z tekstem. Film? Ja myślałem, że w filmie chodzi o animację oO
![]() |
#36 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wobec przedstawionych dowodów musze orzec ze to cos nie zasluguje na nazywanie go filmem, a osoba grożąca nam banem zasluguje na ostrzerzenia za wysyłanie nieprawidlowych raportów. Podsumujmy jeszcze raz to cos: najwieksza jego wada jest kompletny brak kultury i zero komizmu. Jedyny moment ktory zachaczal o humor był ten o matematyce ale jedyna okazja została całkowicie stracona poprzez beznadziejna rezyserie.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Gdzie niegdzie jest animacja, np. na przejsciówkach miedzy obrazkami xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Podstawowe efekty z Windows Movie Makera nazywasz "animacją"?
Hahaha. Nie róbcie dalej, błagam.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak nazywam animacją a wam sie nie chce palcem ruszyc byc zrobic cos smiesznego tylko siedzicie na tje pl-ce i tylko oooo jaki po***any film bleee
Zamin cos skretykujesz zastanow sie jak ty bys cos zrobil a co do ninji raban i tego ave cos tam to juz sie nie wypowiadajcie do to po was bede jechac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Elitarny Rycerzyk
Profesja: Knight
Gildia: żadna
Świat: Xantera
Poziom: 8
Skille: 18-18
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() hmmm ciekawe czy inni by zrobili lepszy bo tak to jest że tylko potrafią się wymądrzać ale ten filmik jest wydaje mi sie żeby rozśmieszyć nie przejmuj się kimś z "wysokimi" wymaganiami tylko ciekawe czy zrobili by równie smieszny filmik
![]()